« Tagasi

Aventuriin, granaat, karneool kaelakee

Selles Kristallihaldjate käsitöö-kaelakees on koos elujõudu ja energiat võimendavad kristallid karneool, granaat ja keskel suuremana on oranž aventuriin. Kristallienergiad suurendavad optimismi, julgust, enesekindlust ja sisemist jõudu. Hea abiline depressiooni korral või stressirikkal perioodil, aidates kehal kiiremini taastada jõuvarusid. 

Pikkus 72 cm. Helmed 4-8 cm, hõbedase kinnitusega

Loe veel...

Haldjahind:

69,13 €

Tavahind: 69,13 €

Lisage oma kommentaar

Aventuriin, granaat, karneool kaelakee

Aventuriin, granaat, karneool kaelakee

Selles Kristallihaldjate käsitöö-kaelakees on koos elujõudu ja energiat võimendavad kristallid karneool, granaat ja keskel suuremana on oranž aventuriin. Kristallienergiad suurendavad optimismi, julgust, enesekindlust ja sisemist jõudu. Hea abiline depressiooni korral või stressirikkal perioodil, aidates kehal kiiremini taastada jõuvarusid. 

Pikkus 72 cm. Helmed 4-8 cm, hõbedase kinnitusega

Lisage oma kommentaar

AVENTURIIN ORANŽ

Oranži aventuriinina suurendan loovust, optimismi ja positiivsust. Ergutan uskuma endasse, oma võimetesse ja unistustesse. Toetan otsuste tegemisel ja tugevdan juhiomadusi. Minu energiad on tundeid tasakaalustavad, tugevdavad elujõudu ja seksuaalsust, laevad maha pingeid.

Omadused: optimism, loovus, küllus, elujõud, stress, rahu, seksuaalsus, el.magnetkaitse

Aventuriinina on minu energia puhastav ja pehme. Lahustan negatiivseid energiad enne kui need jõuavad sinu teadvustasandile. Mind tuntakse kui õnnekivi, sest aitan tõmmata ligi armastust, küllust ja jõukust.

Olen hea närvisüsteemi tasakaalustaja. Olen toeks, kui tunned emotsionaalset pinget, ärritust või viha, aidates sinusse tuua rahu ja heaolutunnet. Tugevdan otsustusvõimet, julgustades sind vastu võtma otsuseid ja leidma lahendusi keerulistes olukordades. Minu energiad sobivad hästi ka lastele ja teismelistele, sest aitan neis luua emotsionaalset stabiilsust.

Aitan armastust ligi tõmmata ja võimendan vastastikust armastust perekonnas, kutsudes esile vastassugupoole sümpaatia. Võta mind endale appi, kui sinus vajavad tasakaalustamist mees- ja naisenergiaid või vajad tuge nooruslikkuse sütitamisel.

Tõkestan kahjulikud elektromagnetilised lained, aitan keskkonna saastatuse ja geopaatilise stressi korral.

Energiakeskused: sakraalkeskus, päikesepõimik

Tähemärk: Jäär, Kaalud

Planeet: Merkuur

Element: õhk, maa

Värv: oranž või virsikukarva kollane

KARNEOOL

Kui soovid oma ellu rohkem särtsu ja kirge, siis võta mind endale abiliseks. Kui tunned, et vajad energiat ja elujõudu, oskan seda suurepäraselt taastada, ergutades eluenergia liikumist ja tõstes energiataset. Loon parema ühenduse keha ja vaimu vahel. Suurendan optimismi, julgust ja sisemist jõudu ning aitan vaadata asjadele huumoriga.

Olgugi, et mõjun energetiseerivalt, on minu energiad rahustavad, maandavad ja toetavad elamist käesolevas hetkes. Pakun leevendust, kui tunned endas viha, kadedust või armukadedust. Aitan vabaneda depressioonil ja hirmudel.

Olen tuntud kui seksuaalkeskuse aktiveerija, stimuleerin seksuaalsust ja tõstan libiidot. Lisaks tasakaalustan ja tervendan selle piirkonnaga seotud vaegusi. Toetan küpsust ning aitan säilitada naha värskust ja nooruslikkust.

Samuti toetan sind soovide ja unistuste elluviimisel. Küllusekivina abistan edu saavutamist nii ärialal kui muudes valdkondades. Suurendan enesekindlust ja hoian su usku imedesse, et jõuaksid seeläbi oma tõelise minani ja täispotentsiaalini.

Kaitsen ja hoian sinust eemale negatiivsed energiad. Olen abiks positiivsete valikute ja otsuste tegemisel, et leiaksid oma elus õige suuna.

Energiakeskused: sakraalkeskus, juurkeskus

Näärmed: sugunäärmed, neerupealised

Sodiaagimärk: Jäär, Neitsi, ka Sõnn, Kaljukits, Vähk, Lõvi

Planeet: Marss, Pluuto, Veenus

Element: tuli

GRANAAT

Granaadina aitan sul elada rõõmsalt, julgelt ja täiel rinnal. Minu energiad on väga külluslikud, keha ja elujõudu taastavad. Stimuleerides kundalini energia tõusu selgrookanalis, aitan ka seksuaalenergial paremini liikuda, vallandades kire ja elurõõmu. Mõjun ergutavalt potentsile nii meestes kui naistes, tasakaalustades samaaegselt mees- ja naisenergiaid. 

Granaadina loon tugeva ühenduse südamekeskuse ja maaenergiate vahel, et saaksid tunnetada täielikku kohaolu ning teostada oma ideid. Olen hea abiline depressiooni korral ja stressirikkal perioodil, aidates kehal kiiremini jõuvarud taastada. Olen abiks kriisiolukordades, suurendades sinus kindlust, julgust ja eneseusaldust. Nii et olen äärmiselt mitmekülgne abiline ja suurepärane energiate tasakaalustaja. 

Granaadina aitan muuta sind enesekindlamaks ja tõsta enesehinnangut. Olen väga hea vaimse teadlikkuse ja südamekeskuse avardaja, olles abiks eluülesande meenutamisel. Mind peetakse tõe ja puhtuse kiviks, armastuse ja kaastunde sümboliks.

Mind peetakse äritegevuse õnnekiviks, aidates luua edu ja küllust, selleks aseta vähemalt kolm granaati oma töölauale või küllusenurka.

*Kristallihaldjate kogemused granaadiga kristallitervendusi tehes, on granaadi energiad end näidanud hästi pehmete ja turvaliselt mõjuvatena, mis toimetavad seansil nagu “vana rahu ise”. Oleme märganud, et kõige tervendavamalt mõjub ta füüsilisele kehale - taastab rakke, tugevdab südant ja vereringet, suurendab potentsi, vabastab keha pingetest ja suurendab vitaalsust. Emotsionaalkeha tasandil vabastab ta üleliigseid emotsioone ja näiteks viha. Mentaalsel tasandil aga aitab minna kinnistunud mõttemustritel.

Energiakeskused: juurkeskus, sakraalkeskus, südamekeskus

Näärmed: neerupealised, sugunäärmed, ka ajuripats ehk hüpofüüs

Sünnikivi: jaanuar

Sodiaagimärk: Veevalaja, samuti Lõvi, Kaljukits

Planeet: Uraan, Jupiter, Mars

Element: tuli

Seotud tooted

30 Sama kategooria toodet: