"Armastus vaatab südame säravate silmadega."

Kristallihaldjad

KRISTALLIHALDJATE KRISTALLIPOOD

Uued tooted

Kõik uued tooted

« Tagasi

108 mala Tervendus rohelise fluoriidiga

Selle Kristallihaldjate käsitööna valminud 108 palvehelmega Mala väekee ülesanne on tervendus, nii füüsilisel kui vaimsel tasandil. Mala võngub rahu ja harmoonia energiates. Aurapuhastaja. Malasse on sisse loetud ravimantra, mille anname Sulle kirjaga edasi, et saaksid enda hüvanguks kasutada.

Kristallid: roheline fluoriit ja fantoomkvarts, mäekristall, amasoniit, ametüst, akvamariin, aurakvarts

Loe veel...

136,00 €

Lisage oma kommentaar

108 mala Tervendus rohelise fluoriidiga

108 mala Tervendus rohelise fluoriidiga

Selle Kristallihaldjate käsitööna valminud 108 palvehelmega Mala väekee ülesanne on tervendus, nii füüsilisel kui vaimsel tasandil. Mala võngub rahu ja harmoonia energiates. Aurapuhastaja. Malasse on sisse loetud ravimantra, mille anname Sulle kirjaga edasi, et saaksid enda hüvanguks kasutada.

Kristallid: roheline fluoriit ja fantoomkvarts, mäekristall, amasoniit, ametüst, akvamariin, aurakvarts

Lisage oma kommentaar

Selles kaunis malas on 108 palvehelmest 8 mm, iga helme vahel sõlmeke mantraga. Tutt on tehtud 100% valgest siidiniidist. Guru-kristallina juhatab teed roheline fluoriit.

Helmerea pikkus ehk ümbermõõt 100 cm + guru ja tutiga 10 cm. Kaelas kandes jääb mala narmastutt u 3 cm üle naba. 

Kristallihaldjate käsitööna valminud Malas on iga helme vahel sõlmeke, millesse on sisse loetud spirituaalne või ravimantra. Sina saad oma väekeesse salvestada mõtte või sõnadega selle, mida soovid ja vajad. Valmistatud India ja Tiibeti malatraditsioonide kohaselt ja sõlmepühitsustega. 108 Mala'sid valmistab Kristallihaldjas Maivi, kes on saanud Tiibetist liinipühitsuse ja suulise ülekande Tiibeti salajaste ravimantrate kasutamiseks, mida ka selle Mala valmistamisel on kasutatud.

Mala tähendab sanskriti keeles “palvehelmeid” ja koosneb pühast arvukombinatsioonist 27, 54 või 108 helmest. Malat kasutatakse palvehelmestena mantrate lugemisel, meditatsioonis või väekeena kaelas. Mala on väekas abiline, kui soovid endas luua selgust, ennast tundma õppida, tuua ellu harmooniat, rahu, teadlikkust või just seda, mida sina hetkel vajad.

Narmastutt sümboliseerib tuhandeõielist lootost kui puhtuse, tarkuse ja arengu sümbolit. Samuti puhastab ja pühib minema negatiivsed energiad.

Kristallide kirjeldus Guru-kristallist alates:


ROHELINE FLUORIIT - Guru-kristall

Rohelise fluoriidina olen tervendaja kristall, resoneerudes eeterkehaga, mis on su füüsilise keha energeetiline koopia - korrastan harmooniasse selle, mis vajab tasakaalustamist. Väga hea südamekeskuse tervendaja, südames olevate tunnete tasakaalustaja ja blokeeringute vabastaja - südames olevad blokeeringud võivad meid muuta kriitiliseks iseenda ja teiste suhtes, kaob eneseusaldus ja mõistmine. Võid mind julgelt paigutada ruumi, kus mängivad lapsed, nii saan paremini toetada lapsi mänguhoos vältimaks tülisid ja arusaamatusi.

Fluoriidina olen suurepärane tervenduskristall. Aitan luua kaosest korda nii füüsilisel kui hingelisel tasandil ning tulla paremini toime hirmude ja segadusega, näiteks kui tunned hirmu tuleviku ees või kardad teha vale otsust. Aitan puhastada auravälja, leevendada stressi, valu, viha ja depressiooni, tasakaalustades seeläbi sinu igapäevast elu.

Minu üheks tugevaimaks omaduseks on absorbeerida ehk neelata endasse ja neutraliseerida negatiivseid energiaid inimestes ja ruumis. Kaitsen efektiivselt arvuti- ja telefonikiirguse eest, neutraliseerides elektromagnetkiirgust.

ROHELINE FANTOOMKVARTS

Fantoomkvartsina olen talletanud endasse iidset aegade tarkused. Minuga ühendudes, anna need teadmised sulle edasi ja avan sinus olevad hingetarkused. Avan selgeltnägemisevõimeid, võimendan intuitsiooni ja tajusid. Aitan puhastada eelmiste elude karmat, aidates mõista sündmuste omavahelisi seoseid. Toetan hingearengut, et mõistaksid paremini oma siinse elu ülesannet ja olemise põhjuseid. Olen väga hea kristall mediteerimisel ja tervendustöös.

MÄEKRISTALL

Omadused: aurapuhastus, kaitse, tervendus, vägi, vaimsus, energia, tasakaal, el.magnetkiirgus,

Mäekristallina olen peene, puhta ja selge vibratsiooniga häälestaja. Sümboliseerin ühtsust ja puhtust. Mind peetakse meisterkristalliks ja mu harmoonilised energiad on inimese sagedustega kõige lähedasemad. Tänu oma unikaalsele aatomvõrele peetakse mind planeedi kõige võimsamaks tervendajaks ja energiate tasakaalustajaks. Minus on olemas kõikide värvitoonide lainepikkused.

Mäekristallina õpetan su kehal ennast ise tervendama. Oma elektriliste omaduste tõttu olen võimas energiate võimendaja, puhastaja ja tasakaalustaja, viies sinu ja sinu ümbruse energia nii täiuslikku seisundisse kui hetkel võimalik.

Olen väga hea energiajuht, toimides nii energia kogujana kui saatjana, pannes kogu kehas energia kiirelt ja vabalt liikuma. Puhastan ja joondan sinu energiakeskused ja energiakehad läbi kõikide kehatasandite. Häälestan su energia kõige täiuslikumasse olekusse, et sinu enda sisemine tarkus saaks teha ülejäänud vajalikud kohandused.

Vahendan sinusse universaalset valgusenergiat, täidan su rakud valgusega, avan uusi DNA-kihte ja tasakaalustan karmat. Ühendan keha, vaimu ja meele. Toetan teadvuse avardumist, ühendades sind kõrgemate teadvustasanditega ja meenutades sulle, kes sa oled - sinu algolemust. Olen sulle teekaaslaseks ühinemisel valguse ja jumaliku alglättega.

AURAKVARTS, INGLI AURA 

Puhta ja kõrge sagedusega aurakristall, mille energiad vibreerivad inglitega samal sagedusel. Ingli Aura loob ühenduse sinu inglitega ja aitab inglitel sind kaitsta. Ankurdab aurasse kõrgsageduslikke energiaid, puhastades seda õrnal ja armastaval moel, aidates vabaneda himudest, mis ei ole sinu hingearengu teenistuses. Võimas intuitsiooni ja tajude võimendada, aidates kontakteeruda oma spirituaalsete teejuhtidega ja hingedega. 

AMASONIIT

Omadused: õnn, suhtlemine, tõde, armastus, harmoonia, julgus, el.mag.kiirgus, konfliktid

Amasoniidina olen õnnetooja, tõerääkija ja rahutegija. Toetan eneseväljendusel, julguses öelda välja soovid ja unistused, andes hoogu nende täitumiseks. Aitan sättida paika nii sisemised kui välimised piirid füüsilisel ja emotsionaalsel tasandil, lahendada konflikte ja rahustada pingeid. 

Olen suurepärane kaitsekivi geopaatlise stressi ja elektromagnetkiirguse suhtes, luues energeetilise barjääri sinu ja väljaspoolt tulenevate võngete vahele. 

Energeetilises tervenduses taskaalustan füüsilise ja-eeterkeha omavahelist kommunikatsiooni, ühtlustan mees- ja naisenergiate tasakaalu, korrastan kurgu- ja südamekeskust ning nendega seotud teemasid. Emotsionaalkeha tervendajana vabastan energiaväljast ärritust, vihatunnet ja süütunnet.

AKVAMARIIN

Omadused: rahu, suhtlus, maagia, vaimne kasv, tõde, tervendus, selgeltnägemine, rasedus, kaitse reisil

Akvamariinina toon sügava rahu, vabastan pingetest ja tasakaalustan emotsioone. Mu kõrged energiavõnked aitavad sul olla ühenduses oma vaimse olemusega, soodustavad selgeltnägemist ja aitavad näha tõde. Olen üks võimsamaid meditatsioonikive, aidates jõuda endas oleva sügava elutarkuseni. Nii on sul lihtsam panna kokku tervikpilt, et mõista paremini enda osa ja vastutust olukordades ning elus tervikuna. Abistan mõtete vaigistamisel ja keskendumisel.

Minu energiad on rahustavad ja vaigistavad meelt, et saaksid kuulata oma hingesõnumeid ja luua ühendust oma vaimse olemusega, avardada enda tajusid ning selgeltnägemise oskust. Toetan sind olema selges kommunikatsioonis oma Kõrgema Minaga ja algallikaga. Lisaks õpetan sulle oma emotsioone ja tundeid paremini mõistma.

AMETÜST

Omadused:  tervendus, vaimsus, areng, unistused, kaitse, rahu, harmoonia, alkoholismist vabanemine, meeleselgus, aurapuhastus

Ametüstina olen imeline harmooniakivi ja mul väga rahustav mõju. Aitan tuua selgust, rahuliku une, kaitsen, puhastan ja toetan pingelistel aegadel. Võimendan intuitsiooni ja tajusid.

Rahu toova kristallina suurendan lootus, tõstan tuju ja rahustan hirme. Aitan tuua selgust, lõõgastust, rahuliku une, kaitsen ja toetan rasketel aegadel. Vahendan tervendavat violetset valgussagedust, mistõttu on mind läbi aegade kasutatud tervendamiseks, maagiliste rituaalide läbiviimiseks ja mediteerimiseks.

Olen jumaliku ühenduse looja - vaimne kasvamine, ülemeeleliste võimete ja intuitsiooni suurendamine on minu ülesanneteks. Resoneerun kolmanda silmaga ehk laubakeskusega ja aktiveerin käbinääret, võimendades selgeltnägemise ja -tajumise võimet. Spirituaalse kkristallina aitan avada ukse vaimse maailma universaalsetele tarkustele, toetades turvaliselt hingena kasvamist ja oma elueesmärkidele keskendumist. Suurendan taibukust, teadlikkust, vaimseid võimeid, keskendumist ja mälu.

Mingu sul hästi. Ole terve ja hoitud. Ela kerguses ja õnnes.

Kristallihaldjas Maivi

12 Sama kategooria toodet: