"Armastus vaatab südame säravate silmadega."

Kristallihaldjad

KRISTALLIHALDJATE KRISTALLIPOOD

Uued tooted

Kõik uued tooted

« Tagasi

108 mala Vabadus & Õnn türkiisiga

Selle Kristallihaldjate käsitööna valminud 108 palvehelmest Mala väekeega tunned: "Mul on vabadus olla nii nagu olen. Ma väljendan end vabalt ja elan oma tunnetega kooskõlas. Kõik mu elus voolab parimal moel ja mu tegemisi saadab õnn. Olen hoitud ja kaitstud."

Kristallid: türkiis, amasoniit, piltjaspis, sammalahhaat, dendriitahhaat

Loe veel...

Haldjahind:

108,33 €

Tavahind: 108,33 €

Vabandame, toode on otsas

Lisage oma kommentaar

108 mala Vabadus & Õnn türkiisiga

108 mala Vabadus & Õnn türkiisiga

Selle Kristallihaldjate käsitööna valminud 108 palvehelmest Mala väekeega tunned: "Mul on vabadus olla nii nagu olen. Ma väljendan end vabalt ja elan oma tunnetega kooskõlas. Kõik mu elus voolab parimal moel ja mu tegemisi saadab õnn. Olen hoitud ja kaitstud."

Kristallid: türkiis, amasoniit, piltjaspis, sammalahhaat, dendriitahhaat

Lisage oma kommentaar

Selles kaunis malas on 108 palvehelmest 8 mm, iga helme vahel sõlmeke mantraga. Spiraalne tutt on tehtud 100% siidist. Guru-kristallina juhatab teed türkiis.

Helmerea pikkus ehk ümbermõõt 104 cm + guru ja tutiga 11 cm. Kaelas kandes jääb Mala narmastutt üle naba. 

Kristallihaldjate käsitööna valminud Malas on iga helme vahel sõlmeke, millesse on sisse loetud spirituaalne või ravimantra. Sina saad oma väekeesse salvestada mõtte või sõnadega selle, mida soovid ja vajad. Valmistatud India ja Tiibeti malatraditsioonide kohaselt ja sõlmepühitsustega. 108 Mala'sid valmistab Kristallihaldjas Maivi, kes on saanud Tiibetist liinipühitsuse ja suulise ülekande Tiibeti salajaste ravimantrate kasutamiseks, mida ka selle Mala valmistamisel on kasutatud.

Mala tähendab sanskriti keeles “palvehelmeid” ja koosneb pühast arvukombinatsioonist 27, 54 või 108 helmest. Malat kasutatakse palvehelmestena mantrate lugemisel, meditatsioonis või väekeena kaelas. Mala on väekas abiline, kui soovid endas luua selgust, ennast tundma õppida, tuua ellu harmooniat, rahu, teadlikkust või just seda, mida sina hetkel vajad.

Narmastutt sümboliseerib tuhandeõielist lootost kui puhtuse, tarkuse ja arengu sümbolit. Samuti puhastab ja pühib minema negatiivsed energiad.

Guru-kristall sümboliseerib spirituaalset teejuhti.

TÜRKIIS - Guru-kristall

Omadused: armastus, kaitse, õnn, tervendus, võimed, selgeltnägemine, suhtlemine

Türkiisina olen kaitsev ja õnnetoov kristall. Tugevdan kõiki keha süsteeme, ülemeelelist taju ja ühendust vaimuilmaga. Aitan elada oma elu terviklikult, saavutada edu armuasjades ja suurendada romantilist armastust. Aitan sul jõuda soovitud saavutusteni ja külluseni. Võimendan sinus neid omadusi, mis loovad edu, õnne ja soovitud võite. 

Kurgukeskuse peamise kristallina aitan sul end vabalt ja ausalt väljendada. Avan ka sinu loovuskanaleid, mistõttu olen heaks abiliseks kirjutajatele. Eriti hästi sobin julgustuseks häbelikele inimestele, kes ei julge end väljendada ja vestlusi arendada. Samuti sobin hästi esinejatele, muutes nad inimeste ees olles rahulikuks, vabaks ja lõdvestunuks.

AMASONIIT

Omadused: õnn, suhtlemine, tõde, armastus, harmoonia, julgus, el.mag.kiirgus, konfliktid

Amasoniidina olen õnnetooja, tõerääkija ja rahutegija. Toetan eneseväljendusel, julguses öelda välja soovid ja unistused, andes hoogu nende täitumiseks. Aitan sättida paika nii sisemised kui välimised piirid füüsilisel ja emotsionaalsel tasandil, lahendada konflikte ja rahustada pingeid. 

Olen suurepärane kaitsekivi geopaatlise stressi ja elektromagnetkiirguse suhtes, luues energeetilise barjääri sinu ja väljaspoolt tulenevate võngete vahele. 

Energeetilises tervenduses taskaalustan füüsilise ja-eeterkeha omavahelist kommunikatsiooni, ühtlustan mees- ja naisenergiate tasakaalu, korrastan kurgu- ja südamekeskust ning nendega seotud teemasid. Emotsionaalkeha tervendajana vabastan energiaväljast ärritust, vihatunnet ja süütunnet.

PILTJASPIS

Omadused: iidsed tarkused, teadvus, ettevõtlikkus, entusiasm, karma

Piltjaspisena olen Emakese Maa teadvuse ja iidsete tsivilisatsioonide tarkuse vahendajaks. Mu kandmine aitab meenutada peidetud teadmisi ja sõnumeid. Võimendan visioone ja initsiatiivi. Lahustan hirmu läbikukkumise ees. Vabastan sinu aurast, karmast ja kollektiivsest alateadvusest tulenevaid vanasid emotsioone ja energiamustreid. Olen väga hea emotsionaalkeha tervendaja. Minu ülesandeks on vabastada sinu aurast, kollektiivsest alateadvusest ja karmast tulenevaid vanasid emotsioone nagu hirm, süütunne, alandus ja kiusamine. Tea, et läbi enda tervenduse, aitad puhastuda ka meie planeedil ja kollektiivsel teadvusel.

Piltjaspisena on mu kristallvõre häälestunud ja joondunud Emakese Maa energiasagedusele, mistõttu olen meie planeedi iidsete teadmiste vahendajaks ja meenutajaks. Kui töötad Maa energiaväljaga, meridiaanidega Ley-liinidega, siis võta mind endale abiliseks. Tugevdan ühendust ka loodusvaimudega kontakteerumisel. Pikaajaline kandmine, meditatsioon või rännak minuga aitab luua ühendust kadunud kõrgtsivilisatsioonidega ja ankurdada tarkust tänapäeva.

SAMMALAHHAAT

Omadused: tasakaal, maandus, emotsioonid, stabiilsus, kaitse, kurnatus, keskendumine, vaimsus, raha, loovus, aiandus

Sammalahhaadina loon tugeva ühenduse Maaga ja avardan teadlikkust rahalistes teemades. Mu rahustavad energiad tasakaalustavad emotsionaalselt, intellektuaalselt ja füüsiliselt. Võimendan enesekindlust ja positiivseid omadusi. Aitan taastuda pikaajalisest kurnatusest.

Vaimsekristallina ühendan individuaalse teadlikkuse kollektiivse teadvusega. See soodustab vaikset mõtisklemist ja oma kogemustest tarkuse võtmist, mis viib su sisemise stabiilsuseni ja aitab vaimselt kasvada. Mul on väga tugev side loodusega, ka sinul aitan märgata looduse ilu ja suhelda loodusvaimudega.

DENDRIITAHHAAT

Omadused: küllus, elujõud, rahulikkus, stabiilsus, julgus, pinged, vastupidavus, reisimine

Dendriit- ehk puuahhaadina olen hea külluse looja ja lasen sul tunda end kaitstuna. Loon tugeva ühenduse Maaga, et suurendada sinus elujõudu ja stabiilsust. Minu energiad on rahustavad ja tasakaalustavad. Olen õnnekiviks kõigile neile, kes tegelevad loodusega ja taimekasvatusega. 

Kui lähed reisile või ootab sind ees vastupidavust nõudev olukord, kus vajad kaitset ja kindlust, siis kanna mind endaga kaasas, sest aitan sul hoida end taskaalus ja maandatuna.

Mingu sul hästi. Ole terve ja hoitud. Ela kerguses ja õnnes.

Kristallihaldjas Maivi

12 Sama kategooria toodet: