"Järgne oma südamele, kuid ole kannatlik. Küsi küsimusi, seejärel tunneta vastuseid. Õpi usaldama oma südant."

Kristallihaldjad

KRISTALLIHALDJATE KRISTALLIPOOD

Uued tooted

Kõik uued tooted

« Tagasi

Türkiis hõbesõrmus Sri Lankalt

Türkiisina olen ülimalt kaitsev ja õnnetoov kristall. Suurepärane abiline armuasjades, suurendades romantilist armastunnet.

Sri Lankal käsitööna valminud erilisest hõbeehete kollektsioonist, hoolikalt valitud Kristallihaldjate poolt. Iga ehe on unikaalne, väga kõrge kvaliteediga ehtekivist, 925 hõbedast.

Suurus Ø 19. Hõberaam 2,5x2,3 cm, cabochon lihviga kivi 2,2x2 cm on kasvanud Indias.

Loe veel...

183,00 €

Türkiis on alumiiniumi ja vase fosfaat, mis tekib siis kui vesi mõjutab vase ja alumiiniumi segu sisaldavaid mineraale. Moodustunud kristallid on tavaliselt väga väikesed. Värvuselt läbipaistatu taevasinine, sinakasroheline või roheline kivi – sinise värvuse annab kivile vask, rohelise aga erinevad lisandid. Türkiis on poorne kivim, mis imab kergesti mustust ja õli. Ka päikesevalgus või kuumutamine muudab kivi värvust. Seepärast ei talu türkiis pidevat päikesevalgust, seepi ja muid kosmeetilisi aineid.

Levinumad leiukohad: Iraan, USA, Hiina, Afganistan, Austaalia, Tshiili

Türkiisi on kasutatud tuhandeid aastaid hinnatud ehtekivina ja mehed kandsid seda sõrmusekivina kaitse eesmärgil. Türkiisi peeti jõukuse märgiks. Euroopasse jõudis türkiis 13. sajandil Türgi kaudu, mistõttu kutsuti teda “türgi kiviks”.

Kõikides vanades kultuurides on peetud türkiisi kaitsvaks ja õnne toovaks kiviks. Hiinas ja Tiibetis oli türkiis kasutusel kaitseamuletina ja näitasid inimese jõukust. Egiptuses kuulus türkiis armastusejumalanna Hathorile, mis tõi õnne ja rikkust. Pärsias oli ta puhtuste sümboliks ja samuti reisijate kaitsja (selleks kinnitati türkiis hobuste päistesse). Indiaanlased pidasid teda Maaema südameks, mis andis võime kivide, taimede ja loomade mõistmiseks. Indiaani ravitsejad ja shamaanid kasutasid türkiisi tööriistana ja ohvriannina jumalatele.

Arvatakse, et kui türkiis mõraneb, siis on ta oma jõu kandja tarvis ära kulutanud.

Kinkides türkiisi oma armsale sõbrale või kallimale, siis kaitseb see teda ebavajaliku energia eest ja toob head õnne ning rahu. See on ka sõpruse sümboliks.

Türkiisi kandmine aitab keha tugevdada ja energetiseerida.

Kanna türkiisi ehtena, kui soovid end tunda kaitstuna ebaõnne ja väliste negatiivsete energiate eest. Oma kodu kaitseks riputa tükiis oma koduukse lähedusse nn “kurja silma” eest kaitsma.

Ülemeeleliste võimete arendamiseks ja võimendamiseks aseta türkiis kolmandale silmale või ka kurgukeskusele.

Et hoida oma kivi kaunina, siis puhasta türkiisi sageli külma veega. Türkiis on poorne kivim, mis imab kergesti mustust ja õli. Ka päikesevalguses hoidmine või kuumutamine muudab kivi värvust.

Lisage oma kommentaar

Türkiis hõbesõrmus Sri Lankalt

Türkiis hõbesõrmus Sri Lankalt

Türkiisina olen ülimalt kaitsev ja õnnetoov kristall. Suurepärane abiline armuasjades, suurendades romantilist armastunnet.

Sri Lankal käsitööna valminud erilisest hõbeehete kollektsioonist, hoolikalt valitud Kristallihaldjate poolt. Iga ehe on unikaalne, väga kõrge kvaliteediga ehtekivist, 925 hõbedast.

Suurus Ø 19. Hõberaam 2,5x2,3 cm, cabochon lihviga kivi 2,2x2 cm on kasvanud Indias.

Lisage oma kommentaar

Sõrmuse suuruste tabel >

Omadused: armastus, kaitse, õnn, tervendus, võimed, selgeltnägemine, suhtlemine

Türkiisina olen kaitsev ja õnnetoov kristall. Tugevdan kõiki keha süsteeme, ülemeelelist taju ja ühendust vaimuilmaga. Aitan elada oma elu terviklikult, saavutada edu armuasjades ja suurendada romantilist armastust. Julgustan sõnades end paremini väljendama.

Võimsa tervenduskivina olen kaitsev ja ülimalt õnnetoov kristall. Kaitsen sind ebaõnne, haiguste ja negatiivsete energiate eest, mistõttu võid mind kanda kaitseamuletina. Olen asendamatu abiline armuasjades, suurendades romantilist armastunnet.

Aitan sul jõuda soovitud saavutusteni ja külluseni. Võimendan sinus neid omadusi, mis loovad edu, õnne ja soovitud võite. Immunsüsteemi tugevdajana tervendan ja tugevdan kõiki kehasüsteeme, suurendades eluenergiat ja head tervist. Olen ka hea rahustaja ärevuse ja paanika korral. Hajutan sinu energiaväljast elektromagnetlise sudu ja keskkonnast tuleneva saastatuse.

Naisenergiat vahendava kivina tugevdan sinu empaatiavõimet ja aitan paremini mõista teiste inimeste tundeid ning vajadusi. Suurendan helluse ja armastamise võimet ning kaastunnet kõigi elusolendite vastu. Annan jõudu keerulisi olukordasid kergemaks muuta ja neid lahendada. Aitan tasakaalustada mees- ja naisenergiaid. Muudan naised naiselikumaks ja kaunimaks.

Kurgutśakra peamise kivina aitan sul end vabalt ja ausalt väljendada. Avan ka sinu loovuskanaleid, mistõttu olen heaks abiliseks kirjutajatele. Eriti hästi sobin julgustuseks häbelikele inimestele, kes ei julge end väljendada ja vestlusi arendada. Samuti sobin hästi esinejatele, muutes nad inimeste ees olles rahulikuks, vabaks ja lõdvestunuks.

Minu energiad avavad selgeltnägemise ja tajumise võimeid, suurendavad intutsiooni ning ühendavad sind vaimse maailmaga. Vajadusel toetan eelmiste elude tarkustele ligipääsemisel ja aitan kanaldada infot kõrgematest teadvustasanditest. Minuga on lihtne lõdvestuda ja mediteerida, jõudes sügavale alateadvusesse ja tunnete sügavausse. Viienda elemendi eeter kandjana olen suurepärane eeterkeha tervendaja.

Füüsilised vaevused: immuunsüsteem, kõri- ja kurgupõletikud, kopsu- ja hingamisteede haigused, maksa ja sisenõristusnäärmete talitlus, normaliseerib soolestiku tööd, kollatõbi, verejooksud, tugevdab südant ja silmi, silmahaigused, aitab paraneda viirus-, nakkus- ja põletikulistest haigustest, kogelemine

Energiakeskused: kurgukeskus, laubakeskus ehk kolmas silm

Näärmed: peamiselt harknääre

Tähemärk: Kalad, Ambur, Skorpion

Planeedid: Veenus ja Neptun

Elemendid: eeter

Hea teada! Kui sul pole sama sodiaagimärk või sünnikivi, siis vali sobiv kivi tema omaduste või meeldimise järgi. Siin ei ole vastunäidustusi, sest kristallienergiad resoneeruvad iga inimesega personaalselt, aidates tasakaalustuda just sellel, mida inimene parasjagu vajab

30 Sama kategooria toodet: