"Järgne oma südamele, kuid ole kannatlik. Küsi küsimusi, seejärel tunneta vastuseid. Õpi usaldama oma südant."

Kristallihaldjad

KRISTALLIHALDJATE KRISTALLIPOOD

Uued tooted

Kõik uued tooted

« Tagasi

Roosa- ja arbuusturmaliin hõbesõrmused Sri Lankalt

Arbuusturmaliinina kannan endas erivärvitoone: rohelist kui elujõu sübolit ning roosat kui rahu ja harmoonia sümbolit, olles sellisena haruldane ja hinnatud mineraal

Sri Lankal käsitööna valminud erilisest hõbeehete kollektsioonist, hoolikalt valitud Kristallihaldjate poolt. Iga ehe on unikaalne, kõrge kvaliteediga ehtekivist, 925 hõbe

Need turmaliinid on lihvimata toorkivid naturaalsel kujul

Loe veel...

Nr. 2. Arbuusturmaliin Ø 17.5, pealne 1,8 x 1,7 cm
Nr. 3. Arbuusturmaliin Ø 17, pealne 1,6 x 1,3 cm

Haldjahind:

218,58 €

Tavahind: 218,58 €

Lisage oma kommentaar

Roosa- ja arbuusturmaliin hõbesõrmused Sri Lankalt

Roosa- ja arbuusturmaliin hõbesõrmused Sri Lankalt

Arbuusturmaliinina kannan endas erivärvitoone: rohelist kui elujõu sübolit ning roosat kui rahu ja harmoonia sümbolit, olles sellisena haruldane ja hinnatud mineraal

Sri Lankal käsitööna valminud erilisest hõbeehete kollektsioonist, hoolikalt valitud Kristallihaldjate poolt. Iga ehe on unikaalne, kõrge kvaliteediga ehtekivist, 925 hõbe

Need turmaliinid on lihvimata toorkivid naturaalsel kujul

Lisage oma kommentaar

Sõrmuse suuruse tabel >

Arbuusturmaliinina vahendan tugevat tervendavat, rahustavat ja kaitsvat energiat. Olen südamekeskuse aktiveerija ja tasakaalustaja, aidates võimendada elus armastust ja tunda end armastatuna. Olen hea mees- ja naisenergiate tasakaalustaja, kindlustunde looja, hirmude ja valu leevendaja. Toetan harmooniat suhetes ja toon rõõmu.

Arbuusturmaliinina kannan endas erinevaid värvitoone: helerohelist kui elujõu sübolit, roosat kui rahu ja harmoonia sümbolit ja vahel ka valget kui selguse sümbolit. Olen üsna haruldane ja hinnatud mineraal.

Roosa turmaliinina olen suurepärane emotsionaalkeha tervendaja, tasakaalustades energiad südame- ja juurkeskuse vahel - seal võivad peita end hirmud, mis on seotud usaldusega elu vastu, mis ei lase meil tunda end turvaliselt ja stabiilselt. Aitan sul tunda rõõmu, avaneda küllusele ja imelisele armastustundele enda ja kõige oleva suhtes.

Turmaliinina olen võimas maandaja ja õnnelikkuse kivi. Suurendan vitaalsust, rõõmu ja positiivset suhtumist. Tugeva kaitsekivina kaitsen kahjulike energiate, psüühiliste mõjude ja elektromagnetkiirguse eest. Hajutan pingeid, hirme ja minevikuvalu.

Suurendan vitaalsust, hajutan pingeid ja stressi. Seeläbi soodustan olukordade rahulikku vaatlemist ja häälestumist positiivsele suhtlusele. Aitan säilitada keerulistes olukordades neutraalse hoiaku, selged ja ratsionaalsed mõtted. Olen väga hea maandaja ja maaühenduse looja. Võimsa kaitsekivina kaitsen sind kahjulike energiate, psüühiliste mõjude, energeetiliste rünnakute, elektromagnetkiirguse ja radioaktiivsuse eest.

Aitan eemaldada kehast energiablokeeringud ja muundada negatiivse energia kõrgemaks sageduseks - suudan minna väga sügavatesse emotsioonikihtidesse ja alateadvuse tasanditele. Nii saavad sinust vabaneda need tunded, mis ei ole sinu jaoks tervislikud. Kui tunned endas ebameeldivaid emotsioone nagu näiteks viha, ärevus, armukadedus või ärrituvus, siis toetan nende transformeerumist positiivseks.

Olen hea abiline iseenda ja teiste mõistmisel. Minu energiad vähendavad hirmutunnet, suurendavad eneseusaldust ja kindlustunnet. See aitab üle saada ohvriseisusest ja teiste süüdistamisest oma olukorade põhjustajana. Soodustan sinus inspiratsiooni, kaastunde ja sallivuse tekkimist.

Ülihea mentaalse tervendajana tasakaalustan paremat ja vasakut ajupoolkera. Lasen sul paremini näha oma negatiivseid mõttemustreid, et saaksid need muuta toetavateks ja positiivseteks. See teebki minust õnnelikkuse kivi.

Ühendan vaimu mateeriaga. Aitan Maale ankurdada kõrgemaid energiasagedusi, et muundada piiratud inimlikud uskumsed ja põhimõtted avardunud teadlikkuseks. Julgustan sind elama kooskõlas kõrgemate vaimsete seadustega ning julgelt kanaldama valgust iseenda ellu kui kogu maailmale.

Olen ka hea mees- ja naisenergiate tasakaalustaja ning suhete toetaja. Meestel aitan tugevdada potentsi ja naisi toetan sünnitusel.

Oma kaitsvate ja maandavate omaduste tõttu olen ka väga hea kristall tervendajatele, abistades neid tervendustöös. Näiteks, negatiivsete energiate transformeerimisel inimese peenenergiakehades, mittetoetavate energeetiliste ühenduste läbilõikamisel ja erinevate joonduste tegemisel. Tugevate elektriliste omaduste tõttu mõjutan inimese närvisüsteemi. Kanaliseerin kehasse elektromagneetilist energiat, mis aitab säilitada kõrgemat võnkesagedust.

*Kristallihaldjate kogemused turmaliini energiatega töötades on näidanud, et ta teeb korraga tööd nii maandusega kui ülemiste energiakeskusetega, joondades inimese energiakeskused maast taevani. See on omadus, mida teistel maanduskividel seni täheldanud pole.

Füüsiline toetus: allergiad, leevendab valu, negatiivsust, viha, ärevust, armukadedust ja stressi, suurendab seksuaalsust, potentsi ja vitaalsust, tugevdab immuunsüsteemi, artriit ja lihasprobleemid, psüühikahäired, nõdrameelsus, düsleksia.

Energiakeskused: südamekeskus, juurkeskus, maatäht

Näärmed: harknääre ehk tüümus

Sodiaagimärk: Kaljukits, Kalad, Kaalud

Planeet: Saturn

Element: maa

Värv: roosa ja roheline

Hea teada! Kui sul pole sama sodiaagimärk, siis vali sobiv kivi tema omaduste või meeldimise järgi. Siin ei ole vastunäidustusi, sest kristallienergiad resoneeruvad iga inimesega personaalselt, aidates tasakaalustuda just sellel, mida inimene parasjagu vajab.

30 Sama kategooria toodet: