"Jaga oma armastust ja rõõmu, nii kasvab see veelgi."

Kristallihaldjad

KRISTALLIHALDJATE KRISTALLIPOOD

Uued tooted

Kõik uued tooted

« Tagasi

Ajurveeda ravitee Samahan Sri Lankalt

Samahan on üks populaarsemaid ajurveeda ravijooke Sri Lankal, mis mõjub tõhusalt ja koheselt külmetuse ja külmetusega seotud sümptomite leevendamiseks: nohu, katarr, kurguvalu, köha jt. Samahani ravijook soodustab ka üldist heaolu, tugevdades keha immuunsust.

Samahan on 100% looduslik taimne preparaat, mis on valmistatud 14 ajurveeda ravimtaimest. Meeldiva aroomi ja särtsaka vürtsise maitsega.

Loe veel...

10 teepakendit karbis
30 teepakendit karbis

7,90 €

Lisage oma kommentaar

Ajurveeda ravitee Samahan Sri Lankalt

Ajurveeda ravitee Samahan Sri Lankalt

Samahan on üks populaarsemaid ajurveeda ravijooke Sri Lankal, mis mõjub tõhusalt ja koheselt külmetuse ja külmetusega seotud sümptomite leevendamiseks: nohu, katarr, kurguvalu, köha jt. Samahani ravijook soodustab ka üldist heaolu, tugevdades keha immuunsust.

Samahan on 100% looduslik taimne preparaat, mis on valmistatud 14 ajurveeda ravimtaimest. Meeldiva aroomi ja särtsaka vürtsise maitsega.

Lisage oma kommentaar

Samahan on 100% looduslik autentne taimne ravijook, mis on valmistatud 14-st ajurveeda ravimtaimest ja ürtidest, mida on traditsiooniliselt sajandeid kasutatud tervise ja heaolu parandamiseks ning immuunsuse toetamiseks regulaarsel tarbimisel. Ravijoogis olevaid ajurveeda ürte kasutatakse külmetuse, gripi ja katarriga seotud sümptomite koheseks leevendamiseks.

Sisaldab ingveri, pikka pipart, koriandrit, köömenit, kantakarit, galangalit ja teisi ravimtaimi. Taimeekstrakti patenteeritud segu: Brani (Premna herbacea) (juur), Kantakari (Solanum xanthocarpum) (terve taim), Ingver (risoom), Galangal (risoom), Parpataka (Hedotis cory, mbosa) (terve taim), Shankapushpi [ Evolvulus alsinoides) (terve taim), koriander (seeme), Ajowan [Carum copticum) (seeme), vale calumba [ Coscinium fenestratum) (vars), Vasaka (Aclhatoda vasica) (juur), Lagrits (vars). Sisaldab suhruroogu.

Kasutusjuhend

1) Külmetuse ja katarriga seotud sümptomite vältimiseks ja ennetamiseks kasutage Link Samahani kotike päevas koos kuuma vee, tee või eelistatud kuuma joogiga.

2) Külmetuse, gripi või katarri sümptomite ilmnemisel võtke 1-2 kotikest Link Samahani 3-4 korda päevas.

Pakis on soojas vees lahustuvad graanulid.

Kirjeldus

1. Mis on Samahan?

Samahan on 100% taimne preparaat, mis põhineb Ayurveda meditsiinisüsteemi põhimõtetel. See sisaldab ainult kotikeses mainitud 14 ürdiekstrakti. Link Natural töötas pärast pikki aastaid kestnud uurimis- ja arendustööd välja Link Samahani, 100% autentse taimse koostise, mis on saadaval koheselt lahustuvate graanulitena, mis sisaldab 14 Peyava koostises kasutatud ravimtaime ekstrakte.

2. Mis on Samahanis nii erilist?

Samahan on Ayurveda 100% taimne, lihtsalt kasutatav preparaat külmetushaiguste ja külmetussümptomite ning gripi vastu. See sisaldab ainult pakendis nimetatud koostisosi ja roosuhkrut. 

3. Millal tuleks Samahani võtta?

Samahani võib võtta igal ajal. See on kõige tõhusam, kui seda võetakse esimeste külmetuse või gripi nähtude korral.

4. Kas Samahani võib võtta teiste ravimite võtmise ajal?

Jah. Enamikku Samahani koostisosi kasutatakse tavaliselt meie igapäevases toidus. Samahani valemi välja töötanud Ayurveda praktikute paneeli sõnul võib seda võtta teiste ravimite võtmise ajal.

5. Kui see on Ayurveda koostis, kuidas saab see olla kohene ja nii tõhus?

Ayurveda on meditsiinisüsteem, mis on eksisteerinud üle 5000 aasta ja mida kasutavad miljonid inimesed. Samahani valem töötati välja Ayurveda põhimõtete ja kogemuste põhjal. Õige kvaliteediga autentsete toorainete kasutamine ja Link Naturali teaduslikult välja töötatud tootmisprotokoll muudavad Samahani tõhusaks ja koheseks.

6. Kas Samahan on hea ainult külmetuse ja külmetushaiguste korral?

Samahan on eriti kasulik külmetuse ja külmetusega seotud sümptomite ja gripi jaoks, kuid see on tõhus ka väsimuse, kehavalude ja sarnaste kaebuste korral.

9. Kas Samahani võib regulaarselt võtta?

Jah. Seda võib võtta tavalise sooja joogina. Seda võib võtta koos tee või kohviga või neid võib isegi asendada.

10. Kas sellel on kõrvalmõjusid, kui seda võtta iga päev?

Ei. Samahani koostisosi oli sajandeid kasutatud toiduks ja ravimiteks, ilma kõrvalmõjudeta. Samahan on 100% looduslik. See sisaldab ainult pakendis nimetatud koostisosi ja roosuhkrut.

11. Millistele standarditele vastab toode?

Link Natural Products Ltd tooteid töödeldakse vastavalt ISO 9001, ISO 14001, HACCP ja GMP sertifikaadile. Järgime kõige rangemaid kvaliteedi- ja ohutusprotsesse. Tootja kaasaegne teadus- ja arenduskeskus, mis on varustatud kaasaegsete laboritega tagavad, et iga meie toodetud Samahani kotike ja teised ajurveeda tooted vastavad kõrgeimatele ohutuse, tõhususe ja kvaliteedi standarditele.

Koostisosad (ladina keeles)

Adhatoda vasica Nees. (Acanthaceae)

Alpinia galanga Willd. (Zingiberaceae)

Carum copticum Benth & Hook. (Apiaceae)

Coriandrum sativum Linn. (Apiaceae)

Coscinium fenestratum (Gaertn.) Colebr. (Menispermaceae)

Cuminum cyminum Linn. (Apiaceae)

Evolvulus alsinoides Linn. (Convolvulaceae)

Glycyrrhiza glabra Linn. (Fabaceae)

Hedyotis herbaceae (Linn.) Lam. (Rubiaceae)

Piper longum Linn. (Piperaceae)

Piper nigrum Linn. (Piperaceae)

Premna herbacea Roxb. (Verbenaceae)

Solanum xanthocarpum Schrade. & Wendl. (Solanaceae)

Zingiber officinale Roscoe. (Zingiberaceae)

Hea teada! Oled oodatud Maivi juurde ajurveeda villasse ja ajurveeda keskuse tervendavatesse hoolitsustesse Sri Lankale Hikkaduwas (kõrghooaeg on nov-aprill). Swastha Ayurveda villas on ilusad külaliskorterid ja eraldi on Swastha Ayurveda keskus, mida juhendab ajurveeda Doktor Dickson Athukorala. Infot majutuse kohta leiad Maivi kodulehelt holetta.ee või kirjuta: maivi.talving@gmail.com

7 Sama kategooria toodet: