"Järgne oma südamele, kuid ole kannatlik. Küsi küsimusi, seejärel tunneta vastuseid. Õpi usaldama oma südant."

Kristallihaldjad

KRISTALLIHALDJATE KRISTALLIPOOD

Uued tooted

Kõik uued tooted

« Tagasi

Tsitriin hõberipats Sri Lankalt

Tsitriinina toon ellu päikselisust, rõõmu ja positiivust. Aitan saavutada edu, olla endaga rahul, manifesteerida küllust. 

Sri Lankal käsitööna valminud erilisest hõbeehete kollektsioonist, hoolikalt valitud Kristallihaldjate poolt. Iga ehe on unikaalne, Sri Lankal kasvanud väga kõrge kvaliteediga ehtekivist, 925 hõbedast.

Loe veel...

112,85 €

Lisage oma kommentaar

Tsitriin hõberipats Sri Lankalt

Tsitriin hõberipats Sri Lankalt

Tsitriinina toon ellu päikselisust, rõõmu ja positiivust. Aitan saavutada edu, olla endaga rahul, manifesteerida küllust. 

Sri Lankal käsitööna valminud erilisest hõbeehete kollektsioonist, hoolikalt valitud Kristallihaldjate poolt. Iga ehe on unikaalne, Sri Lankal kasvanud väga kõrge kvaliteediga ehtekivist, 925 hõbedast.

Lisage oma kommentaar

Säravalt kirgas fassett-lihviga tsitriin 1,2 x 1 cm hõberaamis. Kinnitusega 2,2 cm, 3 gr. 

Omadused: eneseusk, positiivsus, rahulolu, mõtteselgus, manifesteerimine, küllus, raha, äritegevus, edu, elumõte

Tsitriinina toon ellu päikselisust, rõõmu ja positiivust. Aitan saavutada edu, olla endaga rahul ja manifesteerida küllust. Loon emotsionaalse tasakaalu ja pakun leevendust rasketel eluhetkedel. Toetan vaimset kasvu.

Päikesenergiat kandva kivina olen tõeliselt positiivne kivi - sütitan sinugi südames sisemise päikese ja soojustunde. Toon sulle rõõmu, energiat, armastust, sisemist rahu ja emotsionaalset tasakaalu. Annan sulle juurde elujõudu, suurendan energiataset ja vastupidavust. Olen abiks sisetunde kuulamisel ja aitan avalduda tarkusel loomupärasel viisil. Rõõmuga toetan sinu vaimset kasvu, suurendades intuitsiooni, loovust ja psüühilised võimeid.

Võimsa manifesteerimise kivina õpetan sulle, kuidas meelitada oma ellu küllust, jõukust, edu ja kõike muud head. Julgustan elama elu täisväärtuslikult ja ennast väärtustades, sest nii saad oma ellu luua seda, mida kõige enam soovid. Mind teatakse kui kaupmeestele ja äritegevusele õnnetoovat kivi, sest võimendan kordaminekuid ja edu äris. Minu energiatele ei ole kohta negatiivsusele, küll aga heldusele ja südamest jagamisele. Tahtejõu suurendajana annan su ideedele ja soovidele väge ning jõudu.

Leevendan hirme, depressiooni ja ärevust, et saaksid elus vastu võtta kõiki imelisi uusi kogemusi ja väljakutseid. On oluline, et oskaksid neid kogemusi ka nautida. Seepärast suunan sind ütlema õigel ajal „EI“. Aitan keskenduda ja tuua su mõtetesse rohkem selgust, et näeksid uusi toetavaid suundi oma elus. Vajadusel aitan taas leida üles elumõtte, andes enesehävituslikule käitumisele vastupidise suuna, pannes sind ennast armastama nii seesmiselt kui ka väliselt.

Kui tunned end läbipõlenuna, asjad on väljunud kontrolli alt või ei vea sul rahaasjades, siis häälestavad mu sütitavad energiad sind enesekindlusele, tõstavad enesehinnangut ja parandavad motivatsiooni. Kui su peres või muudes kollektiivides on ebakõlasid, siis toen sind nendega toimetulemisel. Julgustan sind ennast väljendama, aidates sõnastada oma mõtteid ja tundeid. Aitan suhtuda asjadesse positiivselt ja olema kriitika suhtes vähem tundlik. Seetõttu sobin hästi ka tundlikele inimestele, kaitstes ja vähendades väliskeskkonnast tulenevaid mõjusid.

Tervenduskivina kannan endas kuldse tervenduskiire energiaid - olen võimas energiate puhastaja, laadija ja võimendaja, nii nagu kvartskristallile omane. Minu sagedused aitavad energiakeskustest eemaldada seisva blokeerunud energia, korrastavad ja tasakaalustavad peenenergiakehad, viies nad kooskõlla sinu füüsilise seisundiga.

Kvartsina on minu energiatel võime kaitsta negatiivsete kiirguste eest (elektromagnet- ja maakiirgus, veesooned jms) ja tõsta ruumi vibratsioonitaset.

Füüsiline toetus: looduslik antidepressant, leevendab stressi, kroonilist väsimust ja depressiooni; aktiveerib kõhunääret, tüümust ja tasakaalustab kilpnääret; eemaldb infektsioone neerudes ja põies; parandab ainevahetust, seedimist, kõhukinnisust; tugevdab põrna, vereringet, närvisüsteemi ja imuunsust; eemaldab kehast mürke, tselluliiti, kõhunäärme tasakaalustajana abiks diabeetikutele, tõhus menstruaaltsükli ja menopausi probleemide korral, tasakaalustades hormoone, kuumahooge ja leevendab väsimust.

Energiakeskused: päikesepõimik

Näärmed: kõhunääre ehk pankreas

Sünnikivi: november

Sodiaagimärk: Kaksikud, Jäär, Lõvi, Kaalud, Skorpion

Planeet: Päike, Merkuur

Element: tuli

Värv: kuldkollane

Hea teada! Kui sul pole sama sodiaagimärk või sünnikivi, siis vali sobiv kivi tema omaduste või meeldimise järgi. Siin ei ole vastunäidustusi, sest kristallienergiad resoneeruvad iga inimesega personaalselt, aidates tasakaalustuda just sellel, mida inimene parasjagu vajab

Seotud tooted

30 Sama kategooria toodet: