« Tagasi

Ametüst roheline ja peridoot hõberipats Sri Lankalt

Prasioliidi ehk rohelise ametüstina olen õnnetalisman, võimas südamekeskuse, emotsioonide ja suhete tervendaja. Oliviinina olen küllusekivi, tuues õnne ja armastust. Tõstan enesehinnangut.

Sri Lankal käsitööna valminud erilisest hõbeehte kollekstsioonist, mis valitud Kristallihaldjate poolt. Unikaalsed ehted 925 hõbedast ja Sri Lanka maapõues kasvanud väga kõrge kvaliteediga ehtekividest.

Loe veel...

Haldjahind:

218,58 €

Tavahind: 218,58 €

Lisage oma kommentaar

Ametüst roheline ja peridoot hõberipats Sri Lankalt

Ametüst roheline ja peridoot hõberipats Sri Lankalt

Prasioliidi ehk rohelise ametüstina olen õnnetalisman, võimas südamekeskuse, emotsioonide ja suhete tervendaja. Oliviinina olen küllusekivi, tuues õnne ja armastust. Tõstan enesehinnangut.

Sri Lankal käsitööna valminud erilisest hõbeehte kollekstsioonist, mis valitud Kristallihaldjate poolt. Unikaalsed ehted 925 hõbedast ja Sri Lanka maapõues kasvanud väga kõrge kvaliteediga ehtekividest.

Lisage oma kommentaar

INFO: Fassett-lihviga särav ja puhtalt läbikumav roheline ametüst ehk prasioliit, keda ümbritsevad ringiratast oliviinid ehk peridootid.

Ripatsi suurus kinnitusega on 4 cm, ehe 2,8 x 2,4 cm. 

ROHELINE AMETÜST EHK PRASIOLIIT

Omadused: tervendus, emotsioonide tasakaal, suhtetervendus, südamekeskus, võimed, vaimsus, kaitse, rahu, harmoonia, sõltuvused

Rohelise ametüstina on mul kõik imelised ametüsti omadused, kuid loodus on andnud mulle rohelise värvuse, mistõttu resoneerun eriti hästi südamekeskusega, luues puhta ühenduse Sinu südame, kolmanda silma ja kroonkeskuse vahel. Sel viisil aitan sul paremini olla ühenduses oma südamega, Sinu tegelike soovide ja unistustega, toetades südametasandi teemade ja eelkõige emotsioonide tervenemist. Ühendus Kõrgema Minaga aitab tuua sinusse teadmise oma tegelikust pärisolemusest, et saaksid kasutada oma unikaalseid võimeid maapealse harmoonia ja tasakaalu loomiseks. 

Rohelise ametüstina olen väga hea suhete tervendaja, aidates sul näha oma lähedasi kaastundlikult ja armastavalt. Hoides mind enda südamel või enda läheduses, suurendan ka armastust iseenda vastu, mispärast muutub Su pilk armastavaks ka teiste suhtes ja näed, kuidas enese väärtustamine aitab enam väärtustada ka kõike ümbritsevat. Me loome ennast ja oma elu seest poolt välja ning saame tagasi selle peegelduse teiste inimeste ja ümbritseva maailma näol, mida endast välja kiirgame :)

Nii nagu violetsel ametüstil, on intuitsiooni võimendamine, rahu ja harmoonia loomine, ka minu erilisteks omadusteks. Võimendan su tahtejõudu ja prasioliidina peetakse mind hea õnne ja kaitse talismaniks.

Vahendan kõiki teisi ametüsti omadusi - mul väga rahustav ja harmoniseeriv mõju. Aitan tuua selgust, rahuliku une, kaitsen ja toetan rasketel aegadel. Läbi aegade on mind kasutatud võimsa tervenduskivina.

Olen jumaliku ühenduse looja - vaimne kasvamine, ülemeeleliste võimete ja intuitsiooni suurendamine on minu ülesanneteks. Resoneerun kolmanda silmaga ehk laubakeskusega ja aktiveerin käbinääret, võimendades selgeltnägemise ja -tajumise võimet. Aitan avada ukse vaimse maailma universaalsetele tarkustele, toetades turvaliselt hingena kasvamist.

Minu energiatel on aurat puhastav mõju, mis aitavad vaigistada meelt, tasakaalustada emotsioone ja leevendada valu. Kui sul on halbasid harjumusi või sõltuvusi (alkohol, suitsetamine jm), millest soovid vabaneda, siis võta mind endale toeks. Aitan vabaneda korratusest Sinu elus.

Minu energiad on väga head peavalude ja kurnava mõttetegevuse vaigistamiseks. Kaitsen halbade energiate ja keskkonnast tulenevate negatiivsete energiate eest. 

Sobin suurepäraselt meditatsiooniks ja keskendumiseks. Hea unekivina aitan viia tundeelu tasakaalu ja olen hea abiline uute ideede elluviimisel. Lisaks olen väga hea kivi kristallivee tegemiseks.

Füüsiline tervendus: peavalud, närvilisus, depressioon, unehäired, sõltuvused; hormonaalsüsteemi ja organismi üldise seisukorra tugevdamine, parandab mälu, aktiveerib ainevahetust; madal vererõhk, kehvveresus, menopausi- ja menstruatsioonivaevused.

Energiakeskused: südamekeskus, järgmistena kolmas silm ehk laubatšakra, kroon, hingetäht, tähevärav

Näärmed: härknääre ehk tüümus, käbinääre

Sodiaagimärk: Veevalaja, Kalad, Jäär, Ambur

Planeet: Saturn

Element: vesi

Värv: roheline

PERIDOOT EHK OLIVIIN

Omadused: küllus, rõõm, armastus, vaimsus, kaitse, raha, eluenergia, soovid

Oliviinina olen väga võimsa, sooja energiaga kivi, tuues su päevadesse päikesevalgust, õnne ja ilu. Tervendan nii füüsiliselt kui emotsionaalselt. Isegi väike tükike minust tõstab su meeleolu ja enesehinnangut, suurendab meeleselgust ja kindlustunnet. Olen hea emotsioonide tasakaalustaja ja rahutunde looja. Aitan lahti lasta süütunnetest ja minevikuvaludest.

Armastusekivina ühendan sind oma südamega. Avan südamekeskuse, et kuuleksid oma südamehäält ja julgeksid teha otsuseid läbi südame. Õpetan õrnalt armastama iseennast, armastust jagama ja ka vastu võtma.

Sobin hästi ka neile inimestele, kes tunnevad end “läbipõlenuna”, sest minu värskendav roheline jõud taastab keha ja kiirendab eluenergia liikumist. Minuga koos on kergem üle saada elumuutustest, kohaneda uute olukordadega ja avaneda soovitud tulevikusihtidele.

Olen üks parimaid kristalle manifesteerimiseks ja soovidele jõu andmiseks. Suurendan su elus küllust, heaolu, armastust ja rõõmu. Kui vajad, et rahaenergia voolaks paremini, siis võta mind endale appi.

Noorusekivina toetan rakkude kiiremat uuenemist ja lahustan hirme, mis on seotud vananemisega. Hoian su meeleolu optimistlikuna ja rõõmsana.

Meditatsioonis aitan sul ühenduda Kõiksusega, hõlbustades valgusenergia jõudmist sinuni. Suurendan teadlikkust oma täiuslikust kehast ja kehastumisest Maal, et oskaksid märgata enese ümber kogu elava looduse ilu. Aktiveerin juba sündimisel kaasa saadud andeid ja oskusi ning tugevdan erinevaid tajusid nagu selgelttundmine, -nägemine, -kuulmine ja -tajumine.

Kaitsekivina toetan ja kaitsen ebavajalike energiate eest. Eriti sobiv olen spirituaalse töö tegijatele, kes vahendavad tervendavaid valgusenenergiaid.

Füüsiline tervendus: parandab nägemist, noorendab nahka, ergutab naharakkude uuenemist ja nahavigastustest taastumist, immuunsust tugevdav, stimuleerib seedimist, maohaavad ja kaksteistsõrmiksoole põletik, sapipõis, põrn, süda, kopud ja astma, vererõhk, lülisambaprobleemid, külmetushaigused

Energiakeskused: südamekeskus, päikesepõimik

Näärmed: harknääre ehk tüümus, kõhunääre ehk pankreas

Sodiaagimärk: Skorpion, Lõvi, Neitsi, Kaljukits

Planeet: Merkuur, Veenus

Element: -

Värv: roheline

Hea teada! Kui sul pole sama sodiaagimärk, siis vali sobiv kivi tema omaduste või meeldimise järgi. Siin ei ole vastunäidustusi, sest kristallienergiad resoneeruvad iga inimesega personaalselt, aidates tasakaalustuda just sellel, mida inimene parasjagu vajab.

30 Sama kategooria toodet: