« Tagasi

Roosa turmaliin ja sinine topaas hõbesõrmus Sri Lankalt

Roosa turmallini ja sinise topaasina suurendan armastust, rahu ja õnne. Aitan sul ennast armastada, hoida ja austada.

Sri Lankal käsitööna valminud erilisest hõbe- ja kuldehete kollektsioonist, hoolikalt valitud Kristallihaldjate poolt. Iga ehe on unikaalne, Sri Lankal kasvanud väga kõrge kvaliteediga ehtekivimist, 925 hõbedast.

Loe veel...

225,70 €

Lisage oma kommentaar

Roosa turmaliin ja sinine topaas hõbesõrmus Sri Lankalt

Roosa turmaliin ja sinine topaas hõbesõrmus Sri Lankalt

Roosa turmallini ja sinise topaasina suurendan armastust, rahu ja õnne. Aitan sul ennast armastada, hoida ja austada.

Sri Lankal käsitööna valminud erilisest hõbe- ja kuldehete kollektsioonist, hoolikalt valitud Kristallihaldjate poolt. Iga ehe on unikaalne, Sri Lankal kasvanud väga kõrge kvaliteediga ehtekivimist, 925 hõbedast.

Lisage oma kommentaar

Sõrmuse mõõt pildil: Ø 17,5. Kaunis hõbesõrmuses säravad hinnatud juveelid, fassett-lihviga roosa turmaliin (3 ehtekivimit) ja sinine topaas (2 ehtekivimit). mõõdus 0.7-0.5 cm. Sõrmuse laius on 1 cm. 925 hõbe

Sõrmuse suuruste tabel >

Hea teada! Sri Lanka ehete ostmisel ja ostudel üle 60 € on võimalik kasutada ESTO 3 järelmaksu, mis on ilma lisatasudeta. Vaata lähemalt >

ROOSA TURMALIIN EHK RUBELLIIT

Punase (roosa) turmaliinina olen suurepärane emotsionaalkeha tervendaja, tasakaalustades energiad südame- ja juurkeskuse vahel - seal võivad peita end hirmud, mis on seotud usaldusega elu vastu, mis ei lase meil tunda end turvaliselt ja stabiilselt ega võtta vastu armastust. Aitan sul tunda rõõmu, avaneda küllusele ja imelisele armastustundele enda ja kõige oleva suhtes.

Turmaliinina peetakse mind spirituaalseks kiviks. Seda eelkõige minu elektriliste omaduste tõttu energiat üle kanda. See omadus aitab maandada üleliigset energiat, ka vaimset energiat ning tasakaalustada vasakut- ja paremat ajupoolkera, muutes mind ka heaks mentaalseks tervendajaks.

Turmaliinina olen võimas maandaja ja õnnelikkuse kivi - suurendan vitaalsust, rõõmu, positiivset suhtumist ning hajutan pingeid ja stressi. Seeläbi soodustan olukordade rahulikku vaatlemist ja häälestumist positiivsele suhtlusele. Aitan säilitada keerulistes olukordades neutraalse hoiaku, selged ja ratsionaalsed mõtted. Olen väga hea maandaja ja maaühenduse looja. Võimsa kaitsekivina kaitsen sind kahjulike energiate, psüühiliste mõjude, energeetiliste rünnakute, elektromagnetkiirguse ja radioaktiivsuse eest.

Aitan eemaldada kehast energiablokeeringud ja muundada negatiivse energia kõrgemaks sageduseks - suudan minna väga sügavatesse emotsioonikihtidesse ja alateadvuse tasanditele. Nii saavad sinust vabaneda need tunded, mis ei ole sinu jaoks tervislikud. Kui tunned endas ebameeldivaid emotsioone nagu näiteks viha, ärevus, armukadedus või ärrituvus, siis toetan nende transformeerumist positiivseks.

Olen hea abiline iseenda ja teiste mõistmisel. Minu energiad vähendavad hirmutunnet, suurendavad eneseusaldust ja kindlustunnet. See aitab üle saada ohvriseisusest ja teiste süüdistamisest oma olukorade põhjustajana. Soodustan sinus inspiratsiooni, kaastunde ja sallivuse tekkimist.

Ülihea mentaalse tervendajana tasakaalustan paremat ja vasakut ajupoolkera. Lasen sul paremini näha oma negatiivseid mõttemustreid, et saaksid need muuta toetavateks ja positiivseteks. See teebki minust õnnelikkuse kivi.

Ühendan vaimu mateeriaga. Aitan Maale ankurdada kõrgemaid energiasagedusi, et muundada piiratud inimlikud uskumsed ja põhimõtted avardunud teadlikkuseks. Julgustan sind elama kooskõlas kõrgemate vaimsete seadustega ning julgelt kanaldama valgust iseenda ellu kui kogu maailmale.

Olen ka hea mees- ja naisenergiate tasakaalustaja ning suhete toetaja. Meestel aitan tugevdada potentsi ja naisi toetan sünnitusel.

Oma kaitsvate ja maandavate omaduste tõttu olen ka väga hea kristall tervendajatele, abistades neid tervendustöös. Näiteks, negatiivsete energiate transformeerimisel inimese peenenergiakehades, mittetoetavate energeetiliste ühenduste läbilõikamisel ja erinevate joonduste tegemisel. Tugevate elektriliste omaduste tõttu mõjutan inimese närvisüsteemi. Kanaliseerin kehasse elektromagneetilist energiat, mis aitab säilitada kõrgemat võnkesagedust.

*Kristallihaldjate kogemused turmaliini energiatega töötades on näidanud, et ta teeb korraga tööd nii maandusega kui ülemiste energiakeskusetega, joondades inimese energiakeskused maast taevani. See on omadus, mida teistel maanduskividel seni täheldanud pole.

Füüsilise tasandi toetus: allergiad, leevendab valu, negatiivsust, viha, ärevust, armukadedust ja stressi, suurendab seksuaalsust, potentsi ja vitaalsust, tugevdab immuunsüsteemi, artriit ja lihasprobleemid, psüühikahäired, nõdrameelsus, düsleksia.

Energiakeskused: südamekeskus

Sodiaagimärk: turmaliinina Kaljukits, Kalad, Kaalud. Punase turmaliinina eelkõige Kaalud

Planeet: Saturn

Element: maa

Värv: roosa, punane

SININE TOPAAS

Omadused: rahu, südamlikkus, küllus, rõõm, tervendus, intuitsioon, eneseväljendus, soovide manifesteerimine

Sinise topaasina loon rõõmu, küllust ja head tervist. Traditsiooniliselt tuntakse mind kui armastuse ja õnne kivi, aidates jõuda seatud eesmärkideni. Olen suurepärase manifesteerimise võimega kristall.

Emotsionaalsel tasandil rahustan tundeid ning aitan sul armastust vastu võtta ja ka välja anda. Lõikan läbi sisemised kahtlused ja ebakindluse, valgustades teed südames olevale tõele. Aitan väljendada endas olevat, oma mõtteid ja arusaamu, valida õigeid sõnu.

Topaasina on mul omadus suunata energia sinna kehaosasse, kus seda kõige enam selles hetkes vajad. Puhastan auravälja, võimendan intuitsiooni ja psüühilisi võimeid. 

Väga hea meditatsionikivina aitan näha suuremat pilti ning mõista oma elupuzzlet. Olen sulle abiks, kui otsid oma elule suuremat tähendust ja eesmärki. Toetan sind eesmärkideni jõudmisel, suurendades eneseusaldamist ning võimendades sinu ainulaadseid võimeid ja karismat. Kaitsen sind kadeduse, haiguste ja teiste halbade soovide eest.

Läbi kõrgemate energiakeskuste loon sügavama ühenduse Kõrgema Mina ja algallikaga saamaks teadlikumaks, millise eesmärgiga oled siin elus kehastunud.

Füüsiline tervendus: stimuleerib ainevahetust, tervendab silmahaigusi ja nägemist, rahustab närvisüsteemi

Energiakeskused: kurgukeskus, laubakeskus ehk kolmas silm, kroonkeskus

Sodiaagimärk: Ambur, Neitsi, Jäär

Planeet: Päike

Element: tuli

Värv: helesinine

Tugevus: 8 / 10

Hea teada! Kui sul pole sama sodiaagimärk, siis vali sobiv kivi tema omaduste või meeldimise järgi. Siin ei ole vastunäidustusi, sest kristallienergiad resoneeruvad iga inimesega personaalselt, aidates tasakaalustuda just sellel, mida inimene parasjagu vajab.

Seotud tooted

30 Sama kategooria toodet: