"Kõike on olemas külluses. Küsi ja Sulle antakse."

Kristallihaldjad

KRISTALLIHALDJATE KRISTALLIPOOD

Uued tooted

Kõik uued tooted

« Tagasi

108 mala Kuldenergia tsitriini ja obsidiaaniga

See 108 Mala väekee vahendab kuldse tervenduskiire energiat - tervendus, kõrgem kaitse, armastus, teadlikkus ja tarkus. Kuldenergias auraväli rahuneb, võnkesagedus tõuseb, luues ühenduse Kõrgema Minaga.

Kristallihaldjate käsitöö 108 palvehelmega Mala: kuldne rutiilkvarts e inglijuuksed, tsitriin, kuldne ja must obsidiaan, tiigrisilm, kollane aventuriin, laavakivi. Sõlmitud kuldse niidiga.

Loe veel...

140,30 €

Vabandame, toode on otsas

Lisage oma kommentaar

108 mala Kuldenergia tsitriini ja obsidiaaniga

108 mala Kuldenergia tsitriini ja obsidiaaniga

See 108 Mala väekee vahendab kuldse tervenduskiire energiat - tervendus, kõrgem kaitse, armastus, teadlikkus ja tarkus. Kuldenergias auraväli rahuneb, võnkesagedus tõuseb, luues ühenduse Kõrgema Minaga.

Kristallihaldjate käsitöö 108 palvehelmega Mala: kuldne rutiilkvarts e inglijuuksed, tsitriin, kuldne ja must obsidiaan, tiigrisilm, kollane aventuriin, laavakivi. Sõlmitud kuldse niidiga.

Lisage oma kommentaar

Selles erilises Malas on 108 palvehelmest 8 mm, iga helme vahel kuldse niidiga sõlmeke tervendava mantraga. Tutt on tehtud 100% siidiniidist (musta ja kuldkollast värvi). Guru-kristallina juhatab teed TSITRIIN & MUST OBSIDIAAN. Helmerea pikkus ehk ümbermõõt 105 cm + guru ja tutiga 10 cm.

See ainulaadne 108 Mala väekee KULDENERGIA väestab ja kaitseb oma kandjat. Suurendab enesekindlust ja usku iseendasse. Tugevdab otsusekindlust ja tahtejõudu. Toetab eesmärkide saavutamisel. Puhastab aura mittesobivatest energiatest. Kuldne tervenduskiir koos kaitsekristallidega on tugeva kaitsva toimega.

Kristallihaldjate käsitööna valminud Malas on iga helme vahel sõlmeke, millesse on sisse loetud spirituaalne või ravimantra. Sina saad oma väekeesse salvestada mõtte või sõnadega selle, mida soovid ja vajad. Valmistatud India ja Tiibeti malatraditsioonide kohaselt ja sõlmepühitsustega. 108 Mala'sid valmistab Kristallihaldjas Maivi, kes on saanud Tiibetist liinipühitsuse ja suulise ülekande Tiibeti salajaste ravimantrate kasutamiseks, mida ka selle Mala valmistamisel on kasutatud.

Mala tähendab sanskriti keeles “palvehelmeid” ja koosneb püha geomeetria arvukombinatsioonist 27, 54 või 108 helmest. Malat kasutatakse palvehelmestena mantrate lugemisel, meditatsioonis või väekeena kaelas. Mala on väekas abiline, kui soovid endas luua selgust, ennast tundma õppida, tuua ellu harmooniat, rahu, teadlikkust või just seda, mida sina hetkel vajad.

Guru-kristall sümboliseerib spirituaalset teejuhti.

KRISTALLIDE KIRJELDUS GURU-KRISTALLIST ALATES: 

TSITRIIN - Guru-kristall

Päikesenergiat kandva kristallina olen tõeliselt positiivne - sütitan sinugi südames sisemise päikese ja soojustunde. Toon sulle rõõmu ja energiat. Võimendan elujõudu, suurendan energiataset ja vastupidavust. Võimsa manifesteerimise kivina õpetan sulle, kuidas meelitada oma ellu küllust, jõukust, edu ja kõike muud head. Julgustan elama elu täisväärtuslikult ja ennast väärtustades, sest nii saad oma ellu luua seda, mida kõige enam soovid. 

MUST OBSIDIAAN - Guru-kristall

Kaitsen negatiivse eest, peegeldades tagasi negatiivsed energiasagedused. Aitan vabaneda mittetoetavast su elus. Olen väga hea auravälja puhastaja, stressi ja muremõtete vabastaja. Mõjun tervendavalt ennasthävitavatele käitusmustritele ja sõltuvustele. Obsidiaanina olen sulle abiks muutuste tegemisel oma elus, et saaksid õrnalt vabaneda neist kinnistunud mustritest oma kehas ja meeles, mis takistavad edasiliikumist.

KULDNE RUTIILKVARTS EHK INGLIJUUKSED. Minu kuldsed rutiilid ehk niidikesed võimendavad mäekristalli energiaid ja omadusi. Võid mind sõnadega programmeerida soovitud eesmärgi täitmiseks. Puhastan mõttevälja, aidates sel viisil kaasa soovide manifesteerimisele, ühendusele oma Kõrgema Minaga ja Allika Minaga. Olen väga hea psüühiliste võimete ja loovuse aktiveerija, telepaatia suurendaja ja meele puhastaja. Aitan koondada tähelepanu ja keskenduda. Tasakaalustan ja tõstan auravälja energiakvaliteeti kõikidel kehatasanditel ja aktiveerin energiakeskusi töötamaks nende kõige optimaalsemal moel. Minuga töötamisel hoia oma mõtted positiivsed, sest võimendan mõtete väge.

TIIGRISILMANA olen tuntud kui õnnetooja. Ühendan Maa ja Päikese energiad, vahendan kuldse tervenduskiire vibratsiooni, mille läbi tunned end maandatuna ja tasakaalus. Nii saavad avaneda sinus peituvaid anded, loovus, tunnetus ja intuitsioon. Näed uusi võimalusi muutusteks ja julged neid ära kasutada. Mu tugevad energiad annavad enesekindlust ja julgust otsustada, suurendavad tahtejõudu, väärikust ja praktilist meelt. Aitan soovidel realiseeruda ja luua rahalist küllust. Kaitsen teiste halbade mõtete eest. Minu energia on tugev, toetav, soe ja tasakaalustav. Mul on võime transformeerida hirme ja muresid, mille läbi suureneb sinu isiklik vägi ja sisemine jõud, tugevneb eneseusaldus, tahtejõud, julgus ja enda väärtustamise oskus. 

KOLLASE AVENTURIININA suurendan loovust, optimismi ja positiivsust. Ergutan sind uskuma endasse, oma võimetesse ja unistustesse. Toetan sind otsuste tegemisel ja tugevdan juhiomadusi. Minu energiad on tundeid tasakaalustavad, tugevdavad elujõudu ja seksuaalsust, laevad maha pingeid.

KULDSE OBSIDIAANINA olen võimas kaitsekristall ja auravälja puhastaja negatiivsetest energiatest. Olen vaimse teadlikkuse ja tarkuse kristall aidates joondada su siinse elu eesmärkidega. Olen suurepärane abiline mediteerimisel ja tervendusel. Minu kiired energiaid absorbeerivad ja imavad inimestest ja keskkonnast tulenevaid negatiivseid energiaid. See omadus teeb minust väga hea aurapuhastaja. Kui oled kandnud endas negatiivseid emotsioone nagu viha, hirmud, ängistus, mida pole julgenud väljendada, siis aitan ka neil vabaneda.

LAAVAKIVINA olen vormunud tulisest laavast, kandes endas puhastavat tule energiat, mis aitab vabastada vanad energiad, mõttemustrid ja emotsionaalsed sidemed, millesse oled klammerdunud. Minu energia on kiire ja vahetu, andes jõudu, kui tunned end nõrgana või kui oled muutunud otsustusvõimetuks. Loon tugeva maaühenduse, mille läbi tunned end rahulikumana. Olen hea tasakaalu looja ka neile inimestele, kes on ise tulised ja kirglikud. Transformatsioonikivina ehk muutuste kivina toetan sind soovitud eesmärkideni jõudmisel.

KULDNE TERVENDUSKIIR

Et aidata inimkonnal tõusta kõrgemale teadvustasandile, on meile kättesaadavaks tehtud peene vibratsiooniga kosmilised kiired, mis sisaldavad kindlat informatsiooni, võtmeid ja koode. Kõrgemate kosmiliste kiirtega saab ühendust neid kutsudes ning taotledes, et nende valgus täidaks kogu su energiasüsteemi. Kuldne kiir sisaldab kõige imepärasemat valgus, nii nagu ka hõbekiir ja plaattina kiir. Neid kiiri kutsudes, ankurdades neid endasse ja neis sisalduvat energiat, saab kõrgem valgus Maa peal levida. Töötades kosmiliste tervenduskiirtega, saame integreerida nende omadusi oma ellu hingetervendamiseks, karmapuhastuseks ja hingeliseks kasvamiseks, nii aitab see ka tõsta Maa energiavibratsiooni.

Kuldne kiir on kõrgeim tervendamise kiir, mis vahendab tarkust ja armastust, esindades lõpetatust ja valgustumist. Ümbritsedes end kuldse tervenduskiire valgusega, su aura rahuneb, võnkesagedus tõuseb ja saad ühenduse kõrgemate teadvustasanditega. Kuldne kiir on äärmiselt kaitsva toimega. Kuldset energiakiirt tuntakse ka kui kristusteadvuse sagedust ja ühendust Suure Keskpäikesega. Iga kord, kui kanaldame kuldset kiirt, puhastame samaaegselt ka inimekonna kollektiivset alateadvust ja sagedust.

Kuldne valgus on seotud 12nda energiakeskusega, milleks on Tähevärav - see asub su pealaest u 30 cm kõrgusel. Tähevärav aitab olla ühenduses Allikaga ja aktiveerides Tähevärava saad kogeda üliteadvust, üksolemist Allikaga. Et see toimuda saaks, peavad nii meie meel kui süda olema võimelised lahti ütlema egoga seotust ning meil tuleb saada üheks oma hingega. Teadmine üksolemisest on meile kaasa antud sünniga. Nüüd on inimkond valmis kasutama kõrgemaid tervenduskiiri ja liikuma edasi ülestõusmise teekonnal, olles samaagselt ka maandatud ja ühenduses Maaga. Kuldne tervenduskiir aitab aktiveerida Tähevärava.

Kuldne tervenduskiir aitab sul saada teadlikuks iseenda algolemusest, avades ühenduse Allikasse läbi su Kõrgema Mina. Kõige parem viis kuldenergia valgust kanaldada ja vahendada on läbi oma käte, ühendudes kuldse kosmilise kiirega läbi Tähevärava tšakra.

Kuldne kiir on seotud ka plejaadlastega ja planeet Veenusega.

"Mingu sul hästi. Ole terve ja hoitud. Ela kerguses ja õnnes."

Kristallihaldjas Maivi, selle Mala looja

8 Sama kategooria toodet: