« Tagasi

108 mala "Armastus"

See Kristallihaldjate käsitööna valminud 108 palvehelmega ainulaadne mala võngub armastuse energias. Loodud sulle, kui soovid teadlikult luua oma elu läbi armastuse ja helguse, avada südamekeskus ja võimendada endas puhtaid valguseenergiaid. Mala on õnnistatud mantratega.

Kristallid: roosa kvarts, lumikvarts, maasika kvarts, mäekristall, pärlid

Loe veel...

135,22 €

Vabandame, toode on otsas

Lisage oma kommentaar

108 mala "Armastus"

108 mala "Armastus"

See Kristallihaldjate käsitööna valminud 108 palvehelmega ainulaadne mala võngub armastuse energias. Loodud sulle, kui soovid teadlikult luua oma elu läbi armastuse ja helguse, avada südamekeskus ja võimendada endas puhtaid valguseenergiaid. Mala on õnnistatud mantratega.

Kristallid: roosa kvarts, lumikvarts, maasika kvarts, mäekristall, pärlid

Lisage oma kommentaar

Selles kaunis malas on 108 palvehelmest 8 mm, iga helme vahel sõlmeke mantraga. Tutt on valmistatud 100% siidist. Guru-kristallina juhatab teed mäekristall.

Helmerea pikkus ehk ümbermõõt 102 cm + guru tutiga 10 cm. Kaelas kandes jääb mala narmastutt u 5 cm üle naba. 

Kristallihaldjate käsitööna valminud Malas on iga helme vahel sõlmeke, millesse on sisse loetud spirituaalne või ravimantra - saadame Sulle hiljem kirjana kaasa. Valmistatud India ja Tiibeti malatraditsioonide kohaselt ja sõlmepühitsustega. 108 Mala valmistab Kristallihaldjas Maivi, kes on saanud Tiibetist liinipühitsuse ja suulise ülekande Tiibeti salajaste ravimantrate kasutamiseks, mida ka selle Mala valmistamisel on kasutatud.

Mala tähendab sanskriti keeles “palvehelmeid” ja koosneb pühast arvukombinatsioonist 27, 54 või 108 helmest. Malat kasutatakse palvehelmestena mantrate lugemisel, meditatsioonis või väekeena kaelas. Mala on väekas abiline, kui soovid endas luua selgust, ennast tundma õppida, tuua ellu harmooniat, rahu, teadlikkust või just seda, mida sina hetkel vajad.

Narmastutt sümboliseerib tuhandeõielist lootost kui puhtuse, tarkuse ja arengu sümbolit. Samuti puhastab ja pühib minema negatiivsed energiad.

Guru-kristall sümboliseerib spirituaalset teejuhti.

LUMIKVARTS

Omadused: selgus, rõõm, rahu, heaolu, tervendus, õnn, meditatsioon, elu õppetunnid

Lumikvartsina ehk piimkvartsina iseloomustab mu energiaid naiselikkus, olles resonantsilt pehmema ja sujuvama vooga võrreldes mäekristallina. Samas kannan edasi puhtale kvartsile omaseid tugevaid tervendavaid omadusi.

Toetan sind vaimses arenguses puhastades ligipääsu kõrgematele teadvustasanditele, loon selgust ja äratundmist, aidates läbida elu õppetunde kergemal moel. Abistan selgeltnägemise ja tajude avanemisel ning toon sinusse teadmist, kuidas oma võimeid kasutada.

ROOSA KVARTS

Omadused: armastus, harmoonia, suhted, eneseväärtustamine, stress, hirmud, hingehaavad

Olen tingimusteta armastuse, harmoonia, hoolitsuse ja rahu kristall. Minu õrnad ja pehmed energiad täidavad armastusega sinu südame, füüsilise- ja energiakeha ning kiirgavad kogu ümbritsevasse ruumi. Vahendan kõikehõlmavat jumalikku armastuseenergiat - armastust ja austust iseenda, partneri, laste kui ka kogu inimkonna ja emakese Maa suhtes. Annan lootust ja usku kõigile, kes on minu läheduses.

Kõrgema südamekeskuse kivina avan ja puhastan sinu südame ebavajalikest energiatest nagu pahameel, alaväärsuskompleks, viha, kibestumine, armukadedus ja hirm. Häälestan su armastuseenergiatele ja näitan, et armastuseallikas asub sinu enda sees. Õpetan armastust välja andma ja ka vastu võtma.

Toon sulle õnnetunnet, sisemist rahu, romantilisi tundeid ning sensuaalsust. Õpetan sulle, kuidas end paremini armastada, väärtustada ning kuidas elada oma elu õnnelikult. Toidan armastust sinu sees ja tervendan südant. Kui su süda on terviklik, siis tunned end rõõmsa ja rahulikuna, et saaksid armastada ootusteta, tingimusteta ja klammerdumiseta. Suhteid toetava kristallina tugevdan su olemasolevat suhet oma partneriga ning vajadusel taastan partneritevahelist usaldust ja harmooniat. 

MAASIKA KVARTS

Omadused: armastus, hingesugulus, andestus, tänulikkus, suuremeelsus, kannatlikkus, eluülesanne, aurapuhastus, unistused

Olen kõrgema südamekeskuse kivi ja kannan endas kvartsi kõiki võimsaid tervendavaid omadusi. Aitan viia tasakaalu emotsioonid, psüühika ja peenenergiakehad, aidates tunda end rahulikuna ja kindlalt. 

Maasika kvartsina aitan sul suurendada armastust, võimendada romantikat, leida oma ellu uut partnerit ja armastavat suhet. Aitan häälestuda hingesugulase ligitõmbamisele ja tasakaalustada oma partnersuhte karmat. Olen väga hea suhete tervendamiseks.

Olen vaimseks teejuhiks sinu varjatud teadmiste ja omaduste avastamisel ja kasutamisel. Vahendan universaalset armastusenergiat südamekeskuse avanemiseks ja vaimseks kasvamiseks. Ühendan südamekeskuse kõrgemate energiakeskustega teadlikkuse avardamiseks ja jumaliku armastusenergiaga ühildumiseks. Loon tugevama ühenduse kommunikatsiooniks oma Kõrgema Minaga.

PÄRLID

Omadused: naiselikkus, viljakus, emadus, tahtejõud, intuitsioon, mõtteselgus, emotsioonid, küpsus, suhted, õnn

Pärlina olen eelkõige naiselikkuse, naiseliku veetluse ja ilu sümbol. Minu puhtad energiad mõjuvad hästi viljakusele, toetavad harmoonilisi suhteid oma lähedastega ja loovad romantikat. Nii nagu kasvan pärlina merekarbis ja avanen sealt oma täiuses, niiviisi toetan ka mina lapse kasvamist emaüsas ja tema sündi. 

Lasen vabalt voolata su naiselikkusel, tunnetel ja mõtetel. Ankurdan auravälja ilu ja rahu energiaid. Suurendan su tajude tundlikkust, sensitiivsust ja tahtejõudu. Minu energiad aitavad tuua mõtteselgust, suuremat keskendumisvõimet ja tasakaalustavad emotsioone. Olen sulle toeks ka kurbusehetkedel. Vahendan sulle teadmist, et muutused on elu üks vajalik ja ilus osa ning muutused on alati positiivsed, sest nad muudavad meid targemaks ja küpsemaks.

Valgustumise ja puhtuse sümbolina aitan avardada vaimset maailmataju ja sisemist teadlikkust. Abistan kontakti loomisel iseendaga ja valgusmaailma heade olenditega nagu teejuhid, peainglid, haldjad ja teised. Olen hea toetaja mediteerimisel. 

MÄEKRISTALL

Omadused: aurapuhastus, kaitse, tervendus, vägi, vaimsus, energia, tasakaal, el.magnetkiirgus,

Mäekristallina olen peene, puhta ja selge vibratsiooniga häälestaja. Sümboliseerin ühtsust ja puhtust. Mind peetakse meisterkristalliks ja mu harmoonilised energiad on inimese sagedustega kõige lähedasemad. Tänu oma unikaalsele aatomvõrele peetakse mind planeedi kõige võimsamaks tervendajaks ja energiate tasakaalustajaks. Minus on olemas kõikide värvitoonide lainepikkused.

Mäekristallina õpetan su kehal ennast ise tervendama. Oma elektriliste omaduste tõttu olen võimas energiate võimendaja, puhastaja ja tasakaalustaja, viies sinu ja sinu ümbruse energia nii täiuslikku seisundisse kui hetkel võimalik.

Olen väga hea energiajuht, toimides nii energia kogujana kui saatjana, pannes kogu kehas energia kiirelt ja vabalt liikuma. Puhastan ja joondan sinu energiakeskused ja energiakehad läbi kõikide kehatasandite. Häälestan su energia kõige täiuslikumasse olekusse, et sinu enda sisemine tarkus saaks teha ülejäänud vajalikud kohandused.

Vahendan sinusse universaalset valgusenergiat, täidan su rakud valgusega, avan uusi DNA-kihte ja tasakaalustan karmat. Ühendan keha, vaimu ja meele. Toetan teadvuse avardumist, ühendades sind kõrgemate teadvustasanditega ja meenutades sulle, kes sa oled - sinu algolemust. Olen sulle teekaaslaseks ühinemisel valguse ja jumaliku alglättega.

Armastuse ja õnnistusega,

Kristallihaldjas Maivi

8 Sama kategooria toodet: