"Kõike on olemas külluses. Küsi ja Sulle antakse."

Kristallihaldjad

KRISTALLIHALDJATE KRISTALLIPOOD

Uued tooted

Kõik uued tooted

« Tagasi

108 mala Tugevus & tahtejõud ahhaadiga

Selle 108 Mala väekee kaitsvates kristallienergiates tunned end kaitstuna ja kindlalt. Suurendab tahtejõudu, tugevust ja sihikindlust, aidates üle saada elus ette tulevatest takistustest. Võimendab elujõudu.

Kristallihaldjate käsitöö, 108 palvehelmega Mala: ahhaat, granaat, roheline kvarts, bretšastunud jaspis, sammalahhaat, püriit, obsidiaan, vihmametsa jaspis, bronsiit, suitskvarts

Loe veel...

135,22 €

Lisage oma kommentaar

108 mala Tugevus & tahtejõud ahhaadiga

108 mala Tugevus & tahtejõud ahhaadiga

Selle 108 Mala väekee kaitsvates kristallienergiates tunned end kaitstuna ja kindlalt. Suurendab tahtejõudu, tugevust ja sihikindlust, aidates üle saada elus ette tulevatest takistustest. Võimendab elujõudu.

Kristallihaldjate käsitöö, 108 palvehelmega Mala: ahhaat, granaat, roheline kvarts, bretšastunud jaspis, sammalahhaat, püriit, obsidiaan, vihmametsa jaspis, bronsiit, suitskvarts

Lisage oma kommentaar

Selles erilises malas on 108 palvehelmest 8-10 mm, iga helme vahel sõlmeke tervendava mantraga. Tutt on tehtud 100% siidiniidist (metsarohelise ja musta värvi). Guru-kristallina juhatab teed AHHAAT. Helmerea pikkus ehk ümbermõõt 100 cm + guru ja tutiga 7 cm.

See ainulaadne käsitööna valminud 108 Mala väekee TAHTEJÕUD & TUGEVUS hoiab ja toetab oma kandjat, suurendab tahtejõudu, tugevust ja sihikindlust, aidates üle saada ebakindlusest ja elus ette tulevatest takistustest. Selle Mala kaitsvates kristallienergiates tunned end turvaliselt, kaitstuna ja kindlalt. Mala kristallid võimendavad elujõu liikumist ja loomingulisust ning loovad kauni ühenduse Emakese Maaga ja loodusega. Aitavad meenutada rõõmu elamise lihtsusest, loodusega kooskõlas elamisest. Oled toetatud oma eesmärkide ja soovide saavutamisel. See Mala annab kandjale vitaalsust ja emotsionaalse jõu. Suurendab positiivset ellusuhtumist, tõstab inimese enesekindlust ja usku iseendasse.

Kristallihaldjate käsitööna valminud Malas on iga helme vahel sõlmeke, millesse on sisse loetud spirituaalne või ravimantra. Sina saad oma väekeesse salvestada mõtte või sõnadega selle, mida soovid ja vajad. Valmistatud India ja Tiibeti malatraditsioonide kohaselt ja sõlmepühitsustega. 108 Mala'sid valmistab Kristallihaldjas Maivi, kes on saanud Tiibetist liinipühitsuse ja suulise ülekande Tiibeti salajaste ravimantrate kasutamiseks, mida ka selle Mala valmistamisel on kasutatud.

Mala tähendab sanskriti keeles “palvehelmeid” ja koosneb püha geomeetria arvukombinatsioonist 27, 54 või 108 helmest. Malat kasutatakse palvehelmestena mantrate lugemisel, meditatsioonis või väekeena kaelas. Mala on väekas abiline, kui soovid endas luua selgust, ennast tundma õppida, tuua ellu harmooniat, rahu, teadlikkust või just seda, mida sina hetkel vajad.

Guru-kristall sümboliseerib spirituaalset teejuhti.

KRISTALLIDE KIRJELDUS GURU-KRISTALLIST ALATES: 

AHHAAT - Guru-kristall

Omadused: tasakaal, kaitse, rahulikkus, kindlus, stabiilsus, julgus, vastupidavus

Ahhaadina suurendan sisemist stabiilsust ja meelerahu. Minu soojades ja kaitsvates energiates tunned end turvaliselt, kaitstuna ja kindlalt. Toon su ellu pehmust, headust ja rahulikkust. Aitan üle saada rasketest olukordadest elus. Minu energiad puhastavad energiavälja sinna kogunenud blokeeringutest nii emotsionaalsel kui mentaalsel tasandil.

GRANAADINA aitan sul elada rõõmsalt, julgelt ja täiel rinnal. Minu energiad on väga külluslikud, keha ja elujõudu taastavad. Suurendan vitaalsust, enesekindlust ja tegutsemistahet. Stimuleerin ka seksuaalenergia liikumist.

ROHELISE KVARTSINA võimendan külluse energiaid, edu ja jõukust. Aitan transformeerida negatiivsed energiaid postiivseteks. Olen südamekeskuse kristall, toetades emaatiat ja teiste inimeste mõistmist. Aitan luua ühenduse oma südamesoovidega, et saaksid avada elus oma uusi potentsiaale. Tasakaalustan kontrollivajadust ja isekust.

BRETŠASTUNUD JASPISENA (PUNANE) suurendan vastupidavust ja elujõudu. Äratan Kundalini energia ja ergutan seksuaalenergia liikumist. Eemaldan aurast energiablokeeringud ja aktiveerin energiate liikumist. Olen väga hea abiline sõltuvustest vabanemisel või kui taastud haigusest ja kurnatusest.

SAMMALAHHAADINA (10 mm helmed) loon tugeva ühenduse Maaga ja loodusega. Õpetan enda ja teiste aksepteerimist, jõudes enesearmastuseni. Rahustan emotsionaalseid traumasid, lahustades kurbust ja vihatunnet. Aitan taastuda pikaajalisest kurnatusest ja haigusest. Olen küllusekristall.

PÜRIIT. Küllusekristallina toon head õnne ja aitan luua rahalist küllust. Püriidina olen väga võimsa energeetikaga kivi, annan kandjale päikeseenergiat, vitaalsust ja suure emotsionaalse jõu. Suurendan positiivset ellusuhtumist, tõstan inimese enesekindlust ja usku iseendasse. Aitan üle saada hirmudest ja tekkivast ärevusest.

OBSIDIAANINA kaitsen negatiivse eest ja aitan vabaneda mittetoetavast su elus. Olen väga hea auravälja puhastaja, stressi ja muremõtete vabastaja. Suurendan andeid ja ühendust vaimsete teejuhtidega. Olen hea maanduskivi. Mõjun tervendavalt ennasthävitavatele käitusmustritele ja sõltuvustele.

HEMATIIDINA olen tugev maanduskivi ja energiate tasakaalustaja. Loon energeetilise kaitse, peegeldades tagasi ümbruskonna negatiivse energia. Ergutan loogiliste seoste loomist. Suurendan enesekindlust ja tahtejõudu. Aitan vabaneda negatiivsetest emotsioonidest ja rahustada mõtteid. Toetan stressist ja närvilisusest ülesaamisel. Eriti kasulik olen sulle siis, kui sul on kombeks muretseda. Tõstan enesehinnangut, suurendan tahtejõudu ja vastupidavust. 

VIHMAMETSA JASPISENA olen lootuse ja uuenemise kivi. Tugevdan ühendust Maaga ja loodusvaimudega, toetades ka loodusraviga tegelejaid. Aitan meenutada rõõmu elamise lihtsusest, loodusega kooskõlas elamisest. Aitan tuua esile hinge tõelise olemuse ja su tegelikud vajadused. Toon olemisse hoolivust ja rõõmu, annan lootust ja positiivset energiat. Loon sügava sideme kogu loodusega. Toetan depressiooni ja väsimuse korral. Soodustan elamist käesolevas hetkes, et jõuda edasiviivate lahendusteni.

BRONSIIDINA aitan võtta kontrolli oma elu üle, andes julgust järgida oma mõtteid ja tundeid. Toetan sind, et end paremini kehtestada, hoida kainet mõistust, taastada meelerahu ja näha suuremat pilti. Pakun kaitset negatiivsete energiate eest. Bronsiidina olen hea kaitsev ja maandav kristall. Olen abiks, kui tunned jõuetust olukordi lahendada ja oled kaotanud kontrolli toimuva üle. Annan sulle enesekindlust ja hajutan kahtlusi. 

SUITSKVARTSINA olen tugev aurapuhastaja, stressi leevendaja ja maandaja, aidates seeläbi soovidel realiseeruda. Kaitsen negatiivsete energiate ja tülide korral, eemaldades aurast ebavajaliku energia. Võimsa tervenduskivina suurendan su väge ja vastupidavust. Olen tugev maanduskivi ja maa ühenduse looja, aidates muundada sinus oleva negatiivse energia - olles ühenduses maaga saavad meisse integreeruda kõrgemad energiavibratsioonid, avardades teadvust ja meis olevat igavikulist tarkust. Nii õpetan sind loobuma kõigest sellest, mis sind enam ei teeni, et saaksid olla ühenduses universaalse armastusenergiaga.

"Mingu sul hästi. Ole terve ja hoitud. Ela kerguses ja õnnes."

Kristallihaldjas Maivi, selle Mala looja

8 Sama kategooria toodet: