"Kõike on olemas külluses. Küsi ja Sulle antakse."

Kristallihaldjad

KRISTALLIHALDJATE KRISTALLIPOOD

Uued tooted

Kõik uued tooted

« Tagasi

108 mala Kaitse musta ahhaadiga

See 108 Mala väekee kaitseb kandjat. Kaitseb kõige kurja ja halva eest. Kaitseb teiste halbade energiate ja pahatahtlike mõtete eest, peegeldades need saatjale tagasi. Kaitseb õnnetuste eest ja reisimisel. Tugevdab tahtejõudu, otsuse- ja enesekindlust.

Kristallihaldjate käsitöö 108 palvehelmega Malas on 9x12 sammuna: must ahhaat, hematiit, püriit, must ja vikerkaare obsidiaan, bronsiit, laavakivi

Loe veel...

135,22 €

Vabandame, toode on otsas

Lisage oma kommentaar

108 mala Kaitse musta ahhaadiga

108 mala Kaitse musta ahhaadiga

See 108 Mala väekee kaitseb kandjat. Kaitseb kõige kurja ja halva eest. Kaitseb teiste halbade energiate ja pahatahtlike mõtete eest, peegeldades need saatjale tagasi. Kaitseb õnnetuste eest ja reisimisel. Tugevdab tahtejõudu, otsuse- ja enesekindlust.

Kristallihaldjate käsitöö 108 palvehelmega Malas on 9x12 sammuna: must ahhaat, hematiit, püriit, must ja vikerkaare obsidiaan, bronsiit, laavakivi

Lisage oma kommentaar

Selles erilises malas on 108 palvehelmest 8-10 mm, iga helme vahel sõlmeke tervendava mantraga. Tutt on tehtud 100% siidiniidist (musta ja hõbehalli värvi). Guru-kristallina juhatab teed MUST AHHAAT. Helmerea pikkus ehk ümbermõõt 104 cm + guru ja tutiga 8 cm.

See ainulaadne 108 Mala väekee KAITSE jõustab ja kaitseb oma kandjat. Suurendab enesekindlust ja usku iseendasse. Tugevdab otsusekindlust ja tahtejõudu. Toetab eesmärkide saavutamisel. Puhastab aura mittesobivatest energiatest. 

Kristallihaldjate käsitööna valminud Malas on iga helme vahel sõlmeke, millesse on sisse loetud spirituaalne või ravimantra. Sina saad oma väekeesse salvestada mõtte või sõnadega selle, mida soovid ja vajad. Valmistatud India ja Tiibeti malatraditsioonide kohaselt ja sõlmepühitsustega. 108 Mala'sid valmistab Kristallihaldjas Maivi, kes on saanud Tiibetist liinipühitsuse ja suulise ülekande Tiibeti salajaste ravimantrate kasutamiseks, mida ka selle Mala valmistamisel on kasutatud.

Mala tähendab sanskriti keeles “palvehelmeid” ja koosneb püha geomeetria arvukombinatsioonist 27, 54 või 108 helmest. Malat kasutatakse palvehelmestena mantrate lugemisel, meditatsioonis või väekeena kaelas. Mala on väekas abiline, kui soovid endas luua selgust, ennast tundma õppida, tuua ellu harmooniat, rahu, teadlikkust või just seda, mida sina hetkel vajad.

Guru-kristall sümboliseerib spirituaalset teejuhti.

Kristallide kirjeldus Guru-kristallist alates:

MUST AHHAAT - Guru-kristall

Omadused: kaitse, kindlus, maandus, stabiilsus, julgus, pinged, negatiivsus, vastupidavus

Musta ahhaadina olen sinu kaitsekristall. Hoides mind oma auraväljas loon energiasageduse, mis tugevdab sinu energiavälja ja ei lase läbi teiste negatiivseid energiaid. Kaitsen ka teiste poolt programmeeritud nõiduste ja musta maagia eest. Minu kaitsvates energiates tunned end turvaliselt, kaitstuna ja kindlalt. Aitan üle saada rasketest olukordadest elus. Ahhaadina olen toetav ja kindlustunnet loov kristall.

HEMATIIDINA olen tugev maanduskivi ja energiate tasakaalustaja. Loon energeetilise kaitse, peegeldades tagasi ümbruskonna negatiivse energia. Ergutan loogiliste seoste loomist. Suurendan enesekindlust ja tahtejõudu. Aitan vabaneda negatiivsetest emotsioonidest ja rahustada mõtteid. Toetan stressist ja närvilisusest ülesaamisel. Eriti kasulik olen sulle siis, kui sul on kombeks muretseda. Tõstan enesehinnangut, suurendan tahtejõudu ja vastupidavust. Toetan ülesaamist häbelikkusest, erinevatest sundmõtetest ja sõltuvustest (liigsöömine, suitsetamine). Samuti lahustan mõtetest tingitud piirangute loomist iseendale. Minu valdusalas ongi mõtlemine, mälu parandamine ja loogiliste seoste loomine - eriti hästi mõjun matemaatikas ja tehnilistel aladel. Olen võimas kaitsekivi - negatiivsete energiate absorbeerija ja tumedate jõudude eest kaitsja. Takistan mittekasulike energiate sisenemist auravälja, taastades rahu ja harmoonia sinus.

PÜRIIT. Küllusekristallina toon head õnne ja aitan luua rahalist küllust. Püriidina olen väga võimsa energeetikaga kivi, annan kandjale päikeseenergiat, vitaalsust ja suure emotsionaalse jõu. Suurendan positiivset ellusuhtumist, tõstan inimese enesekindlust ja usku iseendasse. Aitan üle saada hirmudest ja tekkivast ärevusest.

Olen talismanina suurepärane energiakilp, kaitsen inimese füüsilist keha ja peenkehasid väljastpoolt tulevate ebavajalike energiate eest nagu negatiivsus, manipulatsioon, elektromagnetsaaste, nakkused jmt. 

MUSTA OBSIDIAANINA kaitsen negatiivse eest ja aitan vabaneda mittetoetavast su elus. Olen väga hea auravälja puhastaja, stressi ja muremõtete vabastaja. Suurendan andeid ja ühendust vaimsete teejuhtidega. Olen hea maanduskivi. Mõjun tervendavalt ennasthävitavatele käitusmustritele ja sõltuvustele.

BRONSIIDINA aitan võtta kontrolli oma elu üle, andes julgust järgida oma mõtteid ja tundeid. Toetan sind, et end paremini kehtestada, hoida kainet mõistust, taastada meelerahu ja näha suuremat pilti. Pakun kaitset negatiivsete energiate eest. Bronsiidina olen hea kaitsev ja maandav kristall. Olen abiks, kui tunned jõuetust olukordi lahendada ja oled kaotanud kontrolli toimuva üle. Annan sulle enesekindlust ja hajutan kahtlusi. Aitan sul end paremini kehtestada, hoida kainet mõistust, taastada meelerahu ja näha suuremat pilti.

LAAVAKIVI olen vormunud tulisest laavast, kandes endas puhastavat tule energiat, mis aitab vabastada vanad energiad, mõttemustrid ja emotsionaalsed sidemed, millesse oled klammerdunud. Minu energia on kiire ja vahetu, andes jõudu, kui tunned end nõrgana või kui oled muutunud otsustusvõimetuks. Loon tugeva maaühenduse, mille läbi tunned end rahulikumana. Olen hea tasakaalu looja ka neile inimestele, kes on ise tulised ja kirglikud. Transformatsioonikivina ehk muutuste kivina toetan sind soovitud eesmärkideni jõudmisel.

"Mingu sul hästi. Ole terve ja hoitud. Ela kerguses ja õnnes."

Kristallihaldjas Maivi, selle Mala looja

8 Sama kategooria toodet: