« Tagasi

Nelk. Clove eeterlik õli

Koostis:100% eeterlik õli

LIVEN: CLOVE BUD / NELGIPUNGAD (Syzygium aromaticum)

LEMONGRASS HOUSE: CLOVES / NELK (Eugenia caryophyllata)

Ergutab meeli ja tervenemist, väsimuse korral. Suurendab seksuaalsust. Tugevdab immuunsust, toetab hingamist, seedimist. Leevendab kurgupõletikku, hamba-, pea- ja kurguvalu, iiveldust, oksendamist. Reumaatilised haigused, akne.

10 ml. Liven Sri Lankalt
10 ml. Lemongrass House Taimaalt

Haldjahind:

11,18 €

Tavahind: 11,18 €

Destilleeritud nelgipungadest, mistõttu on väga tugeva konsentratsiooniga ja tarvitamisel käsitada ettevaatlikult.

KASUTAMINE: Tilgutage u 3-5 tilka eeterlikku õli lõhnalampi, diffuuserisse, vannivette. Puhas nelgiõli (CBO) väga kontsentreeritud ja vajab enne kasutamist lahjendamiseks kindlasti baasõli. Lahjendage 1 tilk CBO-d vahekorras 5-10 tilga baasõliga: nelgi eeterlikule õlile sobivad väga hästi mandli-, avokaado- ja külmpressitud kookosõli. Hingamise kergendamiseks lisada kuuma vette 1 tilk nelgi eeterlikku õli ja hingata sisse sooja auru. 

TOOTJAD:

Kristallihaldjate müüdavad eeterlikud õlid on 100% puhtad - kõrgelt konsentreeritud, veeaurudestillatsiooni teel saadud puhtad ekstraktid taimede õitest, lehtedest, juurtest, puidust - igal õlil on iseloomulikud omadused keha ja meele tasakaalustamiseks.

Valime sinu jaoks vaid 100% orgaaniliselt kasvatatud ja toodetud eeterlikke õlisid, mida kasutame ka ise. Kristallihaldjad hindavad kõrgelt eeterlike õlide puhtust, vibratsiooni, tootmise kvaliteeti, loodust ja elukeskkonda hoidvat mõtteviisi, toetades sellega jätkusuutlikku eluviisi. Eeterlike õlide kvaliteedi tunneb ära ka nende energiavibratsioonist.

Oleme valinud Sinu jaoks välja maailmast:

LIVEN Sri Lankalt toodab 100% orgaaniliselt puhtaid eeterlikke õlisid ja ajurveeda tervisetooteid. Liven toetab Sri Lanka kohalikke talunikke ja kogukondi, valmistades oma toodangu kohalikust toorainest ja neid välja koolitades parima kvaliteedi hüvanguks. Kõik Liveni tervisetooted on sertifitseeritud, autentsed ja valmivad kohapeal käsitööna.

Lisaks toetab LIVEN Sri Lanka unikaalset faunat läbi heategevusprojektide, toetades elevantide ja merikipkonnade kaitset ning osaledes elurikkuse heategevusprojektides. Tea, et ostes Liveni tooteid, toetad ka sina Sri Lanka kohalikku elu, inimesi ja loomi. Kristallihaldjas Maivi teises kodus Sri Lankal, Swastha Ayurveda Villas ja Keskuses kasutame ka meie Liveni imepäraseid puhtaid õlisid, millega rikastame meie enda toodetud baasõlisid, mida kasutame ajurveeda tervendavates protseduurides.

LEMONGRASS HOUSE Taimaalt on spetsialiseerunud 100% naturaalsetele käsitööna valmistatud aroomiteraapilistele ja kehahooldustoodetele, mis on loodud inimesele, kes hindab looduslikku puhtust ja Tai sajandite vanuseid traditsioone, usub inimlikku headusesse ja soovib oma igapäevaellu tuua erinevaid aroome ja elamusi. Lemongrass House ökoloogiliselt puhtad tooted on kõrgelt hinnatud kogu maailmas. Lisaks eeterlikele õlidele on valikus üle 1200 kehahooldus- ja spaatoote, mis on valminud Tais Phuketi käsitöömeistrite poolt. Kõik Lemongrass House tooted on parabeeni- ja sulfaadivabad ning nende toimet ei ole kunagi testitud loomadel. Lemongrass House hoolib loodusest ja pöörab igal sammul tähelepanu keskkonna säästmisele.

See info ei ole mõeldud meditsiinilise abi asendamiseks ja ei ole mõeldud asendamaks arsti diagnoosi ja ravi. Eeterlike õlide kasutamisel ravi eesmärgil, palume pöörduda arsti poole. Igaüks kasutab eeterlikke õlisid omal vastutusel.

Aroomiteraapia lamp / Aroomilamp

Aroomiteraapia lampe on erinevaid: elektrilised diffuuserid ja küünlatulega aroomilambid. Aroomiteraapia lambis kasutatava eeterliku õli tilkade arv sõltub ruumi suurusest ja lõhna intensiivsusest. Tavaliselt kasutatakse lambis 3-6 tilka korraga. Aroom toas mõjutab ruumis viibijate meeli ja tuju - see nähtamatu aur on tegelikult biokeemiliselt väga aktiivne. Alusta üksikute lõhnadega või valmissegudega ja jälgi nende mõju. Hiljem on lihtne luua endale individuaalseid segusid. 

NB! Kristallihaldjate müüdavad elektrilised aroomidifuuserid külmauru meetodil on kvaliteetseim viis eeterlike õlide kasutamiseks - külm aur ei vähenda eeterliku õli omadusi ning muudab õlimolekulid sobivaimaks meie naha jaoks, et algatada biokeemilisi protsesse meie kehas.

Aur

Kuuma auru sissehingamist mäletame lapsepõlvest. Auru soovitatakse külmetuse, köha, nohu ja kurgupõletiku ravimiseks või näole auruvanni tegemiseks. Tilguta umbes 3-5 tilka (sõltuvalt õli tugevusest) eeterliku õli kuuma veega täidetud suurde kaussi. Aseta suur rätik üle pea ja kausi, et aur kaduma ei läheks. Sulge silmad ja hinga auru umbes 5 minutit. Kui külmetus on raske, siis tee auru 2-3 korda päevas.

Saun

Pane umbes 5 tilka eeterliku õli või selle segu kibusse ja aseta see kuumade kerisekivide kohale. Ära pane õli otse kuumadele kividele. Eeterlikud õlid on väga kergesti süttivad. Selline aroomiteraapia on hingamisteedele väga meeldiv, see aitab alustada kehas mürkide eemaldamise protsessi ja parandab keha kaitsevõimet.

Kompress

Kuumal kompressil on lõõgastav ja kergendav toime. Lisaks avab see poore, seetõttu imenduvad eeterlikud õlid kiiremini ja sügavamale nahka. Umbes 2 liitri kuuma vee kohta tuleks kasutada 4-6 tilka õli. Leota rätikut segus, vääna see välja ja pane hooldust vajavatele kehapiirkondadele. Kompress tuleks eemaldada kohe, kui selle temperatuur on langenud allapoole kehatemperatuuri. See on ideaalne hooldus enne näomassaaži. Sel on positiivne mõju stressi ja pinge vastu. Kuumasid kompresse ei tohiks kasutada väikeste katkiste veenide olemasolul.

Vannid 

Väärtuslike õlide lisamine vannivette on üks efektiivsemaid aroomiteraapia rakendamise viise, sest nii saab kogu keha ja meel aineid endasse imada. Vanniskäimine ei ole kasulik mitte üksnes kehale vaid ka hingele - essentsidel on inimpsüühikale väga kasulik toime. Kuna eeterlikud õlid veega ei segune on enamik poodides pakutavatest vanniõlidest sünteetilised emulgaatorid, s.t ained, mis seovad õli ja vett. Siiski on olemas ka mõned looduslikud emulgaatorid nagu mesi ja koor. Neisse võib lisada puhtaid eeterlike õlisid, misjärel segunevad nad veega suurepäraselt.

Õlid keha- ja näohoolduseks, massaažiõlid 

Mõnede eeterlike õlide ja baasiõliga saab kergesti segada üksikuid õlisid kehale näohoolduseks ja massaažiks. 2 supilusikatäit baasõli ja paar tilka eeterlikku õli ning eriline segu ongi valmis. Nende baasõlidega (nn rasvõlidega) segunevad eeterlikud õlid väga hästi. Selles kasutatavad õlid ei tohiks olla rafineeritud ja saadud külmpressimise teel. Ainult nii sisaldavad nad kõiki nahale väärtuslikke ravivaid hooldavaid aineid. Küllastumata rasvhapetega taimsed õlid sisaldavad eriti olulisi ravivaid aineid ja vitamiine, mis toetavad naha funktsioone, hingamist, valguse imendumist ja termoregulatsiooni. Need muudavad su naha pehmeks, elastseks ja pinguldatuks. Mineraalõlid on surnud õlid, mis on toodetud parafiiniõlist. Need peaaegu ei imendu nahka, ummistavad poore, aeglustavad nahavitamiinide toimet ning võivad vähendada ka eeterlike õlide toimet. Inimkeha ei suuda aga mineraalõlisid töödelda, mistõttu need ladestatakse kehas.

Sobivad baasõlid on magusmandliõli, jojobaõli, nisuiduõli, kookosõli, naistepunaõli, riisikliiõli, oliiviõli jt.

Tekstis on kasutatud infot oma praktikast, täiendatud internetis leiduva infoga sh narin.ee lehelt.

Lisage oma kommentaar

Nelk. Clove eeterlik õli

Nelk. Clove eeterlik õli

Koostis:100% eeterlik õli

LIVEN: CLOVE BUD / NELGIPUNGAD (Syzygium aromaticum)

LEMONGRASS HOUSE: CLOVES / NELK (Eugenia caryophyllata)

Ergutab meeli ja tervenemist, väsimuse korral. Suurendab seksuaalsust. Tugevdab immuunsust, toetab hingamist, seedimist. Leevendab kurgupõletikku, hamba-, pea- ja kurguvalu, iiveldust, oksendamist. Reumaatilised haigused, akne.

Lisage oma kommentaar

17 Sama kategooria toodet: