« Tagasi

Epidoot auguga

Epidoodina olen külluse, jõukuse ja heade suhete kristall, aidates luua ellu kõike, mis on hea. Minu energiad aitavad lasta vabaks kõigest sellest, mis takistab sul elamast oma unistuste elu. Aitan vabaneda negatiivsusest ja tervendada tundeid südames.

Omadused: suhted, küllus, unistused, soovide manifesteerimine, emotsionaalne tervendus, vaimne areng, kehakaal

Loe veel...

2,1 x 2,7 cm
2,2 x 3 cm

9,66 €

Epidooti teatakse ka pistatsiidina. Epidoot on monokliinne silikaatne epidoodi rühma kuuluv mineraal, keemiline valem on CaPb2Al2Fe(SiO4)3(OH). Epidoodikristallide omadused sõltuvad suurel määral raua sisaldusest mineraalis.

Epidooti leidub unakiidis, kus teiseks kristalliks on punane jaspis.

Kui epidoodis leidub puhast kvartsi, siis nimetatakse sellist epidooti ka "unistuste kvartsiks" (Dream Quartz) või "epidoot kvartsis". Epidoot esineb sageli koos diopsiidiga, preniidiga, vesuvianiidiga või graniidiga, olles mineraalis üheks osaks.

Leiukohad: Pakistan, Mosambiik, Bulgaria, Lõuna-Aafrika, Norra, Soome, Leedu, Austria, Prantsusmaa, Venemaa, Mehhika, USA

Mineraali nimetus tuleneb kreekakeelsest sõnast epidosis (επίδοσις), mis tähendab lisamist. Põhjuseks on epidoodikristallidele tüüpiline ebavõrdne külgede pikkus.

Epidoot eristati esimest korda 1782. aastal Le Bourg-d’Oisansis, aga hiljem peeti seda eksituseks ning epidooti turmaliiniks. Mineraali nimetas 1801. aastal nii René-Just Haüy, kes selle ka mineraalina defineeris.

Lisage oma kommentaar

Epidoot auguga

Epidoot auguga

Epidoodina olen külluse, jõukuse ja heade suhete kristall, aidates luua ellu kõike, mis on hea. Minu energiad aitavad lasta vabaks kõigest sellest, mis takistab sul elamast oma unistuste elu. Aitan vabaneda negatiivsusest ja tervendada tundeid südames.

Omadused: suhted, küllus, unistused, soovide manifesteerimine, emotsionaalne tervendus, vaimne areng, kehakaal

Lisage oma kommentaar

Epidoodina olen külluse, jõukuse ja heade suhete kristall, aidates luua ellu kõike, mis on hea. Minu energiad aitavad lasta vabaks kõigest sellest, mis takistab sul elamast oma unistuste elu. Olen unistuste elu katalüsaatoriks manifesteerides su mõtted reaalsuseks, aidates luua visioone ja nägemusi, mil moel tegutsedes jõuad soovitud eesmärgini.

Olen tugev tervenduskristall. Südamekeskuse kristallina aitan vabastada ja tervendada negatiivseid emotsioone südames. Seepärast olen tõeliselt hea emotsionaalkeha tervendaja, vabastades sind õrnalt südames olevatest valusatest tunnetest, armukadedusest, enesehaletsusest ja alaväärsustundest. Suurendan headust, armastust teiste ja iseenda vastu. Harmoniseerin suhteid nii partnerite vahel, kui ka sõprade ja kolleegide vahelisi suhteid.

Aitan sul saada teadlikuks oma erinevatest aspektidest ja hoiakutest, aidates näha ka seda osa iseendast, mis vajab muutmist. Epidooti kandes pead olema teadlik, et toon nähtavale ka kõik selle, mis ei pruugi olla su jaoks mugav. Töötan alati sinu kõige kõrgemaks hüvanguks. Nii et, kui tunned endas negatiivseid tundeid (viha, ahnus, armukadedus vm) ja pole valmis nende tunnetega tegelema, siis parem on mind mitte kanda. Kui aga oled valmis vaatama negatiivsete tunnete alla ja need vabastama, premeerin sind heaolu tundega ja eluga, mis loob küllust kõikidel tasanditel. Samamoodi võimendan ka positiivseid tundeid ja loon positiivsust juurde.

Sinu teadlik kohalolek mind kasutades on vajalik. Võid teha minuga koos epidoodi-kristallimeditatsiooni, kus esitad küsimuse: "Millele on mul vaja pöörata endas tähelepanu?" Jälgi oma aistinguid ja mõtteid, mida kristall soovib sulle öelda ja vaatle. Peale seda võid paluda need ebavajalikud tunded sinus vabastada ja tervendada. Seejärel kujutle ja tunne endas neid tundeid, mida soovid oma ellu luua ja mida kogeda. Meditatsiooni lõppedes palu epidoodi puhastamiseks valget valgust, et eemaldada kristallist negatiivsed energiad ja hiljem pese kristall voolava vee all.

Olen toetav kristall neile, kes on tundnud elus teiste poolt tõrjumist ja mitteaksepteerimist. Sageli on olnud tagajärjeks suurema kaitse loomine läbi kehakaalu tõusu ja liigsöömise. Sel puhul aitan sul end tunda kergemini ja paremini ning teadvustada tõrjutusest tekkinud tundeid, vabastades minevikuenergiaid ja ka kaalu.

Füüsiline tervendus: liigne kehakaal, seedimine, immuunsus, närvisüsteem, neerupealised, sapipõis, maks, kilpnääre

Energiakeskused: südamekeskus, kõrgem südamekeskus

Element: maa

Värv: pistaatsiaroheline, kollakasroheline, rohekasmust, mustjad või hõbedased triibud-täpid

Sodiaagimärk: Kaksikud, Kaljukits, Sõnn, Neitsi

Kui sul pole sama sodiaagimärk, siis vali sobiv kristall tema omaduste või meeldimise järgi. Siin ei ole vastunäidustusi, sest kristallienergiad resoneeruvad iga inimesega personaalselt, aidates tasakaalustuda just sellel, mida inimene parasjagu vajab.

Afirmatsioon: "Minus on selgus ja teadlikkus. Olen vaba looma oma unistuste elu."

Kõvadus: 6-7 / 10

Seotud tooted

30 Sama kategooria toodet: