"Täna on parim päev alustada millegi uuega."

Kristallihaldjad

KRISTALLIHALDJATE KRISTALLIPOOD

Uued tooted

Kõik uued tooted

« Tagasi

108 mala Maagia & Kaitse labradoriidiga

See 108 Mala väekee kaitseb kandjat ja tugevdab aurat. Kaitseb teiste halbade energiate ja mõtete eest, peegeldades saatjale tagasi. Tugevdab tahtejõudu, otsuse- ja enesekindlust. Toetab suhtlemisel ja eneseväljendusel. Võimendab intuitsiooni, võimed ja aitab vaimselt kasvada. Soodustab õnnelike juhuste ja uute võimaluste tekkimist. Loob silla füüsilise ja vaimse maailma vahel, silla alateadvusse

Loe veel...

135,00 €

Lisage oma kommentaar

108 mala Maagia & Kaitse labradoriidiga

108 mala Maagia & Kaitse labradoriidiga

See 108 Mala väekee kaitseb kandjat ja tugevdab aurat. Kaitseb teiste halbade energiate ja mõtete eest, peegeldades saatjale tagasi. Tugevdab tahtejõudu, otsuse- ja enesekindlust. Toetab suhtlemisel ja eneseväljendusel. Võimendab intuitsiooni, võimed ja aitab vaimselt kasvada. Soodustab õnnelike juhuste ja uute võimaluste tekkimist. Loob silla füüsilise ja vaimse maailma vahel, silla alateadvusse

Lisage oma kommentaar

Kristallihaldjate käsitööna valminud 108+1 palvehelmega Malas on: must obsidiaan, sodaliit, hematiit ja laavakivi. Guru-kristallina juhatab teed maagiline labradoriit. +1 on seepärast, et üks kaitsev must obsidiaan tuli lisaks.

Selles ainulaadses malas on 108+1 palvehelmest 8-10 mm, iga helme vahel sõlmeke tervendava mantraga. Tutt on tehtud 100% siidiniidist (musta ja sinist värvi). 

Helmerea pikkus ehk ümbermõõt 95 cm + guru ja tutiga 10 cm. Kaelas kandes jääb mala narmastutt üle naba.

Kristallihaldjate käsitööna valminud Malas on iga helme vahel sõlmeke, millesse on sisse loetud õnnistav spirituaalne või ravimantra. Sina saad oma väekeesse salvestada mõtte või sõnadega selle, mida soovid ja vajad. Valmistatud India ja Tiibeti malatraditsioonide kohaselt ja sõlmepühitsustega. 108 Mala'sid valmistab Kristallihaldjas Maivi, kes on saanud Tiibetist liinipühitsuse ja suulise ülekande Tiibeti salajaste ravimantrate kasutamiseks, mida ka selle Mala valmistamisel on kasutatud.

Mala tähendab sanskriti keeles “palvehelmeid” ja koosneb püha geomeetria arvukombinatsioonist 27, 54 või 108 helmest. Malat kasutatakse palvehelmestena mantrate lugemisel, meditatsioonis või väekeena kaelas. Mala on väekas abiline, kui soovid endas luua selgust, ennast tundma õppida, tuua ellu harmooniat, rahu, teadlikkust või just seda, mida sina hetkel vajad.

Guru-kristall sümboliseerib spirituaalset teejuhti.

Kristallide kirjeldus Guru-kristallist alates:

LABRADORIIT - Guru-kristall

Omadused: kaitse, vaimsus, intuitsioon, võimed, eelmised elud, meditatsioon, selgeltnägemine

Labradoriidina olen maagiline kaitsekivi, tugevdan aurat ja eemaldan soovimatud energiad. Võimendan intuitsiooni, kujutlusvõimet, avan võimed ja aitan vaimselt kasvada. Soodustan ideede, õnnelike juhuste, uute võimaluste tekkimist inimese elus.Olen sügavalt vaimne kivi, aidates inimesel vaimselt avarduda ja areneda. Olen sillaks füüsilise ja vaimse maailma vahel, sillaks sinu alateadvusse. Suurendan tahtejõudu, lahustan illusioone ja võimaldan näha tegelikke eesmärke. Vabastan tekkinud hirmud, ebakindluse ning põimin kokku hingehaavu. Aitan tuua inimese ellu imelisi võimalusi, uusi ideid ja muutusi, mis aitavad edasi liikuda. 

MUSTA OBSIDIAANINA kaitsen negatiivse eest ja aitan vabaneda mittetoetavast su elus. Olen väga hea auravälja puhastaja, stressi ja muremõtete vabastaja. Suurendan andeid ja ühendust vaimsete teejuhtidega. Olen hea maanduskivi. Mõjun tervendavalt ennasthävitavatele käitusmustritele ja sõltuvustele. Obsidiaanina olen sulle abiks muutuste tegemisel oma elus, et saaksid õrnalt vabaneda neist kinnistunud mustritest oma kehas ja meeles, mis takistavad edasiliikumist. Samuti aitan sul vabaneda negatiivset ja disharmooniat loovatest seisunditest, ka sõltuvustest. 

SODALIIDINA toetan suhtlemist ja eneseväljendamist. Rahustan emotsionaalset ülitundlikkust ja toon sisemise rahu. Abistan sügavatest hirmudest ja kontrollimehhanismidest vabanemisel. Minu energiad võimendavad vaimseid võimeid, sünnipäraseid andeid ja tugevdavad intuitsiooni. Toetan eneseväljendamist, avatud suhtlemist ja vähendan hirme avaliku esinemise ees. Julgustan väljendama oma tõde ja vabastama jäigad veendumused, et teha ruumi uutele arusaamadele. Samuti aitan vabaneda sügavatest hirmudest ja kontrollimehhanismidest. Ühendan intuitsiooni ratsionaalse mõtlemisega. Toetan sind olukordade mõistmisel, jäädes rahulikuks ja tasakaalukaks isegi suure ärevustunde ja paanika ajal. Võta mind endale appi, et saaksin sind aidata.

HEMATIIDINA olen tugev maanduskivi ja energiate tasakaalustaja. Loon energeetilise kaitse, peegeldades tagasi ümbruskonna negatiivse energia. Ergutan loogiliste seoste loomist. Suurendan enesekindlust ja tahtejõudu. Aitan vabaneda negatiivsetest emotsioonidest ja rahustada mõtteid. Toetan stressist ja närvilisusest ülesaamisel. Eriti kasulik olen sulle siis, kui sul on kombeks muretseda. Tõstan enesehinnangut, suurendan tahtejõudu ja vastupidavust. Toetan ülesaamist häbelikkusest, erinevatest sundmõtetest ja sõltuvustest (liigsöömine, suitsetamine). Samuti lahustan mõtetest tingitud piirangute loomist iseendale. Minu valdusalas ongi mõtlemine, mälu parandamine ja loogiliste seoste loomine - eriti hästi mõjun matemaatikas ja tehnilistel aladel. Olen võimas kaitsekivi - negatiivsete energiate absorbeerija ja tumedate jõudude eest kaitsja. Takistan mittekasulike energiate sisenemist auravälja, taastades rahu ja harmoonia sinus.

LAAVAKIVI olen vormunud tulisest laavast, kandes endas puhastavat tule energiat, mis aitab vabastada vanad energiad, mõttemustrid ja emotsionaalsed sidemed, millesse oled klammerdunud. Minu energia on kiire ja vahetu, andes jõudu, kui tunned end nõrgana või kui oled muutunud otsustusvõimetuks. Loon tugeva maaühenduse, mille läbi tunned end rahulikumana. Olen hea tasakaalu looja ka neile inimestele, kes on ise tulised ja kirglikud. Transformatsioonikivina ehk muutuste kivina toetan sind soovitud eesmärkideni jõudmisel.

"Mingu sul hästi. Ole terve ja hoitud. Ela kerguses ja õnnes."

Kristallihaldjas Maivi, selle Mala looja

13 Sama kategooria toodet: