"Järgne oma südamele, kuid ole kannatlik. Küsi küsimusi, seejärel tunneta vastuseid. Õpi usaldama oma südant."

Kristallihaldjad

KRISTALLIHALDJATE KRISTALLIPOOD

Uued tooted

Kõik uued tooted

« Tagasi

Ahhaat hall ripats lihvitud tilk

Ahhaadina suurendan sisemist stabiilsust ja meelerahu. Minu soojades ja kaitsvates energiates tunned end turvaliselt, kaitstuna ja kindlalt. Toon su ellu pehmust, headust ja rahulikkust. Aitan üle saada rasketest olukordadest elus.

Omadused: tasakaal, kaitse, rahu, kindlus, stabiilsus, julgus, pinged, emadus, negatiivsus, vastupidavus

Mõõt: 2-3 cm 

Loe veel...

Haldjahind:

5,08 €

Tavahind: 5,08 €

Ahhaat on kihiline ja vöödiline krüptokristalse kvartsi erim, mida tuntakse ka kaltsedonina. Ahhaat moodustub tavaliselt vulkaanilistes kivimites olevatesse tühemikesse, mida nimetatakse vesiikuliteks. Kivimites liikuvast hüdrotermaalsest veest sadestub välja ränidioksiid, mis moodustab vesiikulite seintele mikrodruuse. Kui sadestuvate mineraalide koostis pisut muutub, siis muutub ka uue kihi värvus, mis annabki ahhaadile vöödilise välimuse. Kui tühemikud pole lõpuni ahhaadiga täitunud, siis võib selle sisemuses olla silmaga nähtavatest kristallidest kvartsidruus. (allikas: wikipedia)

Ahhaat on läbikumav või läbipaistmatu ja teda leidub paljudes erivärvides: hall, sinine, valge, roosa, roheline, pruun, kollane, oranž, hallikasmust jne. Lähtuvalt värvusest ja välimusest on ahhaadil ja kaltsedonil palju erinimesid.

Levinumad leiukohad Saksamaa, Uruguai, Brasiilia, Ameerika Ühendriigid, Mehhiko, Madagaskar, Itaalia, Egiptus, India, Hiina.

Ahhaat on üks vanimaid ajaloos ülestähendatud kive. Esimesed leiud ahhaadi kasutamisest pärinevad juba neoliitikumi ajast, kus teda kasutati amulettidena. Babülonist on leitud ahhaadist ornamente. Antiikajal oli ta hinnatud ehtekivim. Vanas Egiptuses ja Vana-Kreekas kasutati ahhaati tema tervendavate omaduste tõttu ja kaitseamuletina.

Halbade unenägude ärahoidmiseks, stressi ja pingete korral aseta ahhaat öökapile või pane padja alla. Lisaks rikastab ja mitmekesistab ahhaat sinu unistusi.

Kui soovid kaitsta kodu negatiivsete energiate eest, kasuta ahhaati kodukaitseks, asetades kivid sissepääsu juurde.

Silmade väsimuse või ülepinge korral aseta kivi iga päev umbes 30 minutiks kummalegi silmalaule.

Lisage oma kommentaar

Ahhaat hall ripats lihvitud tilk

Ahhaat hall ripats lihvitud tilk

Ahhaadina suurendan sisemist stabiilsust ja meelerahu. Minu soojades ja kaitsvates energiates tunned end turvaliselt, kaitstuna ja kindlalt. Toon su ellu pehmust, headust ja rahulikkust. Aitan üle saada rasketest olukordadest elus.

Omadused: tasakaal, kaitse, rahu, kindlus, stabiilsus, julgus, pinged, emadus, negatiivsus, vastupidavus

Mõõt: 2-3 cm 

Lisage oma kommentaar

Ahhaadina olen toetav ja kindlustunnet loov kristall. Minu energiad on aeglased, aga tugevad ning puhastavad keha ja energiavälja sinna kogunenud blokeeringutest nii emotsionaalsel kui mentaalsel tasandil.

Toon su ellu pehmust, headust ja rahulikkust. Aitan üle saada rasketest olukordadest elus. Suurendan sinus julgust, headust ja rahuseisundit. Aitan mõista ja aksepteerida emotsioone ning annan jõudu ja vastupidavust, et julgelt vaadata tulevikku. Olen väga hea stabiilsuse looja, stressi leevendaja ja pingete maandaja, tõkestades energia väljavoolu.

Olen suurepärane emotsionaalsete traumade tervendaja, viha transformeerija ja vabastan südamesse kogunenud kibestumist ja viha. Soodustan eneseusalduse taastumist ja tugevdan südant. Aitan omaks võtta enda tõelist olemust ja annan julgust väljendada oma tõde. Tähtsate otsuste tegemisel ja eesmärkide saavutamisel võta mind endale abiliseks.

Juba iidsetest aegadest tuntakse mind võimsa kaitsekivina, kuna hoian eemal negatiivse energia nii inimesest kui kodust. Seepärast kasutatakse mind ka kodu kaitsva kristallina. Kaitsevõime on enamikel ahhatidel va sinisel pitsahhaadil ja crazy lace ahhaadil, mis on asendunud neile omaste teiste tugevate omadustega.

Toetan stabiilset vaimset kasvu ning tasakaalustan yin ja yang energiaid, samuti positiivsete ja negatiivsete energiate tasakaalu.

Minu pehmed energiad on väga sobivad lastele, rasedatele ja imetavatele emadele.

Füüsiline toetus: silmahaigused, kõhuhäired, seedimise ergutaja, tugevdab kopse, magu, maksa ja aju (eriti kõnekeskust), pea- ja seljavalud, krambid, langetõbi, neeru- ja soolehaigused, nahaärritused ning tursed, väga hea rasedatele ja imetavatele emadele

Energiakeskused: erinevad, sõltudes konkreetsest kivimist. Ahhaat resoneerub enamjaolt juurkeskusega, kuid on erandeid: sinine ahhaat ja pitsahhaat kurgukeskus, tuliahhaat ja crazy laze ahhaat juurkeskus, sammalahhaat südamekeskus.

Näärmed: erinevad

Sodiaagimärk: Kaksikud, Sõnn, Neitsi, Kaalud, Kaljukits, Skorpion

Planeet: Merkuur, Veenus, Kuu

Element: maa

Värv: hall, helehall

Hea teada! Kui sul pole sama sodiaagimärk, siis vali sobiv kivi tema omaduste või meeldimise järgi. Siin ei ole vastunäidustusi, sest kristallienergiad resoneeruvad iga inimesega personaalselt, aidates tasakaalustuda just sellel, mida inimene parasjagu vajab.

.

* Kristallide kirjeldustes ei ole tegemist meditsiinilise teabega. Kristallid toetavad tervenemisel, kuid ei ravi üksinda. Kindlasti konsulteeri oma vaevustest arstiga ja püüa muuta eluviis tervislikumaks. Kristallide kirjelduste info aitab vaadata elule ja olukordadele avardava ja teistmoodi pilguga läbi holistilise maailmavaate, kus kõik on tervik ja omavahel seotud: meie keha, meel ja vaim. Igalühel meist on omad uskumused, teadmised ja samuti vastutus oma isikliku elu ees. Kristalle saab ja võib julgelt kasutada isikliku arengu toetuseks ja energeetiliseks tasakaalustamiseks. 

Seotud tooted

30 Sama kategooria toodet: