"Naer toob hea tervise, õnne, rõõmu ja rahu."

Kristallihaldjad

KRISTALLIHALDJATE KRISTALLIPOOD

Uued tooted

Kõik uued tooted

« Tagasi

Mäekristall ja tšaroiit kristallimandala seinapilt

MINA OLEN MÄEKRISTALLIST & TŠAROIIDIST KRISTALLIMANDALA

"Ma valin elada harmoonias, tänulikkuses ja kohalolus, olles ühenduses oma Kõrgema Mina ja hingetarkusega. Olen puhtaks valgusekanaliks Maa ja Taeva vahel. Kõik mu elus loogu mu kõige kõrgemaks hüveks - armastuses, kerguses ja rõõmus. Ma võtan vastu ja tänan kõige eest, mis on."

Loe veel...

30x35 cm
50x60 cm
60x70 cm
70x80 cm

43,00 €

Lisage oma kommentaar

Mäekristall ja tšaroiit kristallimandala seinapilt

Mäekristall ja tšaroiit kristallimandala seinapilt

MINA OLEN MÄEKRISTALLIST & TŠAROIIDIST KRISTALLIMANDALA

"Ma valin elada harmoonias, tänulikkuses ja kohalolus, olles ühenduses oma Kõrgema Mina ja hingetarkusega. Olen puhtaks valgusekanaliks Maa ja Taeva vahel. Kõik mu elus loogu mu kõige kõrgemaks hüveks - armastuses, kerguses ja rõõmus. Ma võtan vastu ja tänan kõige eest, mis on."

Lisage oma kommentaar

Kaks kõrgvibratsioonilist kristalli - mäekristall ja tšaroiit - loovad üheskoos kõrge sagedusega energiamustrid kristallimandalana, mis toetab Sind ja ruumi. Luues suuremat teadlikkust, kohalolu ja armastust. See kristallimandala toetab, kui soovid olla joonduses oma südamega ja hingega, et ära tunda oma hingetee ja avaneda intuitsioonile. Kristallimandalas olevad taotlused on teejuhiks mandala energeetilisse valgusmustrisse.

Kristallimandala saab personaalse pühitsuse.

Kristallimandala pilt on koos tekstiga, nagu on näidisel. Trükitud paksemale valgele 0,5 cm kapa-plaadile, et saaksid kahepoolse teibi või klambritega seinale kinnitada. Valmimisaeg on u 7 päeva.

E-poest saab tellida tervendava mandalapildi mõõtudes 30x35 cm, 50x60 cm, 60x70 cm, 70x80 cm. Kirjutan, et leppida kokku transpordis, kui pakiautomaati ei mahu.

Suuremas mõõdus 80-150 cm tellimiseks kirjuta info@kristallihaldjad.ee. Võimalik on kristallimandalat tellida ka eritellimusena paberile (raamimiseks) või kangale või teistsuguse taustavärviga.

Võluväega Maivi Kristallimandalate valgusmustrid, kristallide harmoonilised energiad ja positiivsed taotlused häälestavad suuremale selgusele, armastusele ja meelerahule. Loe kristallimandalate mõjust ja kasutamisest >

TŠAROIIT

Tšaroiidina toon välja parima osa sinust, aidates olla kohalolus. Aitan saada teadlikumaks oma tõelisest olemusest ja kõrgemast ülesandest. Lahustan hirme ja kaitsen negatiivse eest. Toetan kohanemisel kõrgsageduslike energiatega. 

Tšaroiidina peetakse mind vaimseks õpetajaks ja kõrgsageduslike energiate vahendajaks. Aitan ligi pääseda eelmiste elude tarkustele ja tasakaalustada elu õppetunde. Toon sügavaid äratundmisi, et saaksid näha karma seoseid isiklikul ja kollektiivsel tasandil. Ühendades kroon- ja südamekeskuse stimuleerin sisemist nägemist, südamega tunnetamist ja vaimset arusaamist. Julgustan sind liikuma edasi oma arengus ja avama end kõrgemale teadlikkusele. Minu energiad aitavad sul pehmemalt kohaneda uute kõrgsageduslike energiatega ja muutustega toimetulekul.

Aitan puhastada auravälja ja eeterkeha ebakõla loovatest energiatest. Kaitsen sind psüühiliste rünnakute ja halbade unenägude eest. Soodustan vabanemist sügavatest, peitu pugendud hirmudest ja vanadest käitumismustritest. Aitan lahustuda pettumustel, kinnisideedel ja sundmõtetel.

Olen väga hea abiline tervendajatele nende töös, luues justkui filtri tervendaja ja inimese vahele, et tema energiad ei saaks mõjutada tervendajat. Olles abiks ka neile, kelle üldine vibratsioon on väga kõrge, kuid vajavad abi maandusel - olen suurepärane abiline ankurdamaks kõrgeid energiasagedusi Maa nn 3D-reaalsusse. Mind peetakse vaimseks õpetajaks, kuna abistan sind leidmaks lühemat teed oma kõrgema ülesande täitmiseni jõudmisel. Olen üks parimaid kaaslasi neile, kes soovivad asuda teenistusse Maa ja inimekonna hüvanguks.

Unetuse korral aitan tuua rahuliku une ja olen sobiv ka lastele.

MÄEKRISTALL

Mäekristallina olen peene, puhta ja selge vibratsiooniga häälestaja ja tervendaja. Sümboliseerin ühtsust ja puhtust. Mind peetakse meisterkristalliks ja mu harmoonilised energiad on inimese sagedustega kõige lähedasemad. Tänu oma unikaalsele aatomvõrele peetakse mind planeedi kõige võimsamaks tervendajaks ja energiate tasakaalustajaks. Minus on olemas kõikide värvitoonide lainepikkused.

Kõik need omadused teevad minust sulle suurepärase abilise kõikide elujuhtumite ja probleemide korral. Suurendan keskendumisvõimet ja parandan mälu, mistõttu olen eriti hea kaaslane tööl ja õppimisel.

Mäekristallina õpetan su kehal ennast ise tervendama. Oma elektriliste omaduste tõttu olen võimas energiate võimendaja, puhastaja ja tasakaalustaja, viies sinu ja sinu ümbruse energia nii täiuslikku seisundisse kui hetkel võimalik.

Olen väga hea energiajuht, toimides nii energia kogujana kui saatjana, pannes kogu kehas energia kiirelt ja vabalt liikuma. Puhastan ja joondan kõik sinu energiakeskused ja energiakehad läbi kõikide kehatasandite. Häälestan su energia kõige täiuslikumasse olekusse, et sinu enda sisemine tarkus saaks teha ülejäänud vajalikud kohandused.

Vahendan sinusse universaalset valgusenergiat, täidan su rakud valgusega, avan uusi DNA-kihte ja tasakaalustan karmat. Ühendan keha, vaimu ja meele. Toetan teadvuse avardumist, ühendades sind kõrgemate teadvustasanditega ja meenutades sulle, kes sa oled - sinu algolemust. Olen sulle teekaaslaseks ühinemisel valguse ja jumaliku alglättega.

Need omadused teevad mind ka heaks mõtluskiviks mediteerimisel. Kasuta mind ka meelerännakutel ja kehavälistel astraalrännakutel, sest loon sulle vajaliku kaitse.

Armastusega,

Maivi & Kristallimandalad

30 Sama kategooria toodet: