"Järgne oma südamele, kuid ole kannatlik. Küsi küsimusi, seejärel tunneta vastuseid. Õpi usaldama oma südant."

Kristallihaldjad

KRISTALLIHALDJATE KRISTALLIPOOD

Uued tooted

Kõik uued tooted

« Tagasi

Malahhiit kristallimandala ehted

Malahhiidist kristallimandala omadused: kaitse, kindlus, uuenemine

Tervendavad võluväega Maivi Kristallimandalad häälestavad suuremale harmooniale, meelerahule, armastusele ja selgusele. Oma mandala tunned Sa ära.

Kõik ehted valmivad käsitööna. Ehtes olev mandalapilt suurendusklaasis mõjub ruumiliselt elavana. Pakendatud koos mandalasildiga.



Loe veel...

Sõrmus
Kõrvarõngad
Kaelaehe paelaga: mustriga raam
Kaelaehe paelaga: lihtne raam

18,30 €

Lisage oma kommentaar

Malahhiit kristallimandala ehted

Malahhiit kristallimandala ehted

Malahhiidist kristallimandala omadused: kaitse, kindlus, uuenemine

Tervendavad võluväega Maivi Kristallimandalad häälestavad suuremale harmooniale, meelerahule, armastusele ja selgusele. Oma mandala tunned Sa ära.

Kõik ehted valmivad käsitööna. Ehtes olev mandalapilt suurendusklaasis mõjub ruumiliselt elavana. Pakendatud koos mandalasildiga.



Lisage oma kommentaar

Kaelaehe: mandala Ø 3 cm, ripatsi pikkus 5 cm. Ilusa värvilise ehtepaelaga 46 cm (kui soovid teist värvi paela, kirjuta meile). Ehtemetall, kaadiumi-plii vaba.

Hõbekõrvarõngad: mandala Ø 1,6 cm. Mugav ja kindel inglise-kinnitus. Materjal 925 Sterling Silver

Sõrmus: pealne Ø 1,8 cm. Ehtemetallist sõrmus on altpoolt lahti, et reguleerida suurust.

Loe kristallimandalate mõjust ja kasutamisest >

MINA OLEN MALAHHIIDIST KRISTALLIMANDALA

"Ma usaldan iseennast ja elu. Lasen minna piiravatel mõttemustritel, hoiakutel ja kõikidel vanadel tunnetel, mis mind enam ei teeni. Ma avan end muutustele ja uutele võimalustele. Kulgen julgelt ja kindlalt oma eluteel. Olen kaitstud."

Malahhiit ei kõnetanud mind pikka aega. Vaatasin teda kui ilusat mineraali, aga sidet temaga ei tekkinud. Kristallidega töötades tean, et kui kristall endast märku ei anna ja ei suhtle, siis pole selles ajaperioodis meil teineteisele midagi jagada. Ootamatult võttis aga olukord teistsuguse pöörde ja kõigepealt tahtis malahhiit saada kristallimandalaks. Nii õppisingi ka teda lähemalt tundma. Kristallimandalaga kaasa tulnud taotlused annavad aimu, milliseid imelisi energiaid ta vahendab ja kuidas ta mõjub.

Loodus on lasknud malahiiti luues oma kunstnikuandel lennelda – teda iseloomustavad kaunid hele- ja tumerohelised sümmeetrilised mustrid ja triibud, mis teevad ta omanäoliseks ja kergelt äratuntavaks.

Malahhiidil on öelda meile palju, vahendades justkui planeet Maa teadvust. Olen märganud, et peamiselt seostatakse malahhiiti südamekeskusega. Minu jaoks on tema tugevaks tööpiirkonnaks energiate tasakaalustamisel ka inimese juurkeskus ja ühenduse loomine maaga. Nii aitavad malahhiidi rahustavad energiad paremini usaldada ennast ja elu, luues suurema kindlustunde ja julguse edasi minna. Ta aitab lasta minna piiravatel mõttemustritel ja hoiakutel, hirmul, valul ja kõigel muul vanal, mis on oma aja ära elanud ja meid enam ei teeni ning läbi loovate lahenduste julgustab mõnusat kulgemist eluteel. Ja kui tunneme ennast oma elus kindlalt ja usalduses, siis oleme julgemad vastu võtma uusi võimalusi, tegema muutusi ja märkame elu külluslikku poolt, mis laseb avaneda südamel ja elada oma südamesoovide järgi.

Läbi aegade on malahhiiti kasutatud kaitsva talismanina, kuna ta tekitab inimese ümber energeetilise kaitsebarjääri. Tal on võime neelata endasse negatiivne energia, kahjulikud kiirgused ja hajutada elektromagnetkiirgust, nii et üks hea abiline ka mobiili- või arvutikiirguse hajutamiseks.

Samuti on malahhiit võimas abiline tervenduskivina, kuna toimib puhastavalt nii energeetilisel kui keha rakutasandil, aidates tugevdada immuunsust ja keha isetervenemise võimet. Võite näiteks proovida asetada kivi valu leevendamiseks haigele või valutavale kohale. Malahiidi puhul peab arvestama, et lisaks positiivsele energiale võimendab ta ka neid energiaid inimeses, mida me enda puhul ei taha tunnistada. Kuid see on tema viis tervendada, aidates seda osa endast näha, et saaksime selle ära muuta. Nii aitabki ta meil võtta vastuse oma elu eest enda kätesse hoolitsevalt toetades.

Artikkel malahhiidist ilmus juunikuu ajakirjas Tervisetark. Kõiki ilmunud kristallijutukesi saad lugeda minu www.holetta.ee kodulehelt siit >

Armastusega, Maivi

Jälgi kristallimandalaid Facebooki lehel >

Seotud tooted

30 Sama kategooria toodet: