"Järgne oma südamele, kuid ole kannatlik. Küsi küsimusi, seejärel tunneta vastuseid. Õpi usaldama oma südant."

Kristallihaldjad

KRISTALLIHALDJATE KRISTALLIPOOD

Uued tooted

Kõik uued tooted

« Tagasi

Fuksiit kristallimandala ehted

Fuksiidist kristallimandala omadused: muretus, teadlikkus, südamehääl

Tervendavad võluväega Maivi Kristallimandalad häälestavad suuremale harmooniale, meelerahule, armastusele ja selgusele. Oma mandala tunned Sa ära.

Kõik ehted valmivad käsitööna. Ehtes olev mandalapilt suurendusklaasis mõjub ruumiliselt elavana. Pakendatud koos mandalasildiga.

Loe veel...

Sõrmus
Kõrvarõngad
Kaelaehe paelaga: mustriga raam
Kaelaehe paelaga: lihtne raam

18,30 €

Lisage oma kommentaar

Fuksiit kristallimandala ehted

Fuksiit kristallimandala ehted

Fuksiidist kristallimandala omadused: muretus, teadlikkus, südamehääl

Tervendavad võluväega Maivi Kristallimandalad häälestavad suuremale harmooniale, meelerahule, armastusele ja selgusele. Oma mandala tunned Sa ära.

Kõik ehted valmivad käsitööna. Ehtes olev mandalapilt suurendusklaasis mõjub ruumiliselt elavana. Pakendatud koos mandalasildiga.

Lisage oma kommentaar

Kaelaehe: mandala Ø 3 cm, ripatsi pikkus 5 cm. Ilusa värvilise ehtepaelaga 46 cm (kui soovid teist värvi paela, kirjuta meile). Ehtemetall, kaadiumi-plii vaba.

Hõbekõrvarõngad: mandala Ø 1,6 cm. Mugav ja kindel inglise-kinnitus. Materjal 925 Sterling Silver

Sõrmus: pealne Ø 1,8 cm. Ehtemetallist sõrmus on altpoolt lahti, et reguleerida suurust.

Loe kristallimandalate mõjust ja kasutamisest >

MINA OLEN FUKSIIDIST KRISTALLIMANDALA

"Minu vägi on taevalik ja elab mu südames. Käin julgelt, avatult ja rõõmsalt oma eluteed. Lasen minna muredel ja piirangutel ning kuulan oma südamehäält. Tunnen end vabana ja miski ei ole minu jaoks võimatu. Pööran näo valguse poole ja jätan varjud selja taha."

Fuksiidist kristallimandala on armastuse, südmerõõmu ja rahu looja. Kristallimandalal olevad taotlused annavad aimu, milliseid imelisi energiaid ta vahendab ja kuidas ta mõjub.

FUKSIITI peetakse peamiselt südamekeskuse kiviks, aidates ühendada mõistusehääle südamehäälega. Toetab sind oma hingeteel kõndimisel. Tema energiad on kohati kelmikad ja vallatud ning ei lase sul elu võtta liig tõsiselt. Kiirendab paranemist nii emotsionaalsest kui füüsilisest traumast. 

Südametasandi tervendajana on fuksiit üllatusi täis - soojendab seestpoolt ja näitab elu ka naljakatest vaatenurkadest. Tema sädelevad energiad on kohati kelmikad ja vallatud ning ei lase sul elu võtta liig tõsiselt, justkui öeldes: "Hoides oma näo valguse poole, jäävad varjud seljataha."

Õpetab ennast väärtustama ja toime tulema liigse muretsemisega argiasjade pärast. Vahel on vaja rutiinist välja tulla, selleks et märgata elu ilusaid pisiasju ja lubada endal elada lihtsalt nii nagu süda ütleb.

Ankurdab sinusse valgusenergiaid otse allikast, et suurendada elujõudu ja häälestuda valgusesagedustele. Sel viisil ühinevad kõik sinu kehad - füüsiline, eeter-, emotsionaal-, tunde- ja spirituaalkeha - pehmel moel üheks tervikuks ja energiad liiguvad vabalt. Vähendab stressi, kurnatust ja toon rahuliku une.

Vahel me klammerdume ligselt teistesse inimestesse või soovime neid aina aidata, kuid see pole meile alati hea, sest ei luba meil näha iseenda unikaalsust, väärtuslikkust ja vajadusi. Siin tuleb sulle appi fuksiit, aidates vabaneda kinnismõtetest, klammerdumisest ja sõltuvusest inimsuhetes. Aitab sul aksepteerida teise inimese valikuid, tema hingeteed ja mitte sekkuma. Kui on vaja eemalduda mõne grupi egregoridest, ka perekonna omadest, siis aitab seda teha.

Kosmilise energia kandjana võimendab inspiratsiooni ja intuitsiooni. Toetab looduse elementaalidega suhtlemisel. Teda kutsutakse ka "tervendaja kiviks", kuna juhendab sind tervenduse läbiviimisel ning vahendab holistilise tervendamise ja taimeraviga seotud informatsiooni.

Samuti võimendab teiste kristallide energiaid, suunab energia õigetesse kanalitesse ning vabastab seeläbi energia üleküllusega seotud blokeeringud. Mõjub hästi kõigile, seepärast olen suurepärane kivi ka koju ja töökohta.

*Fuksiiditervendusel tuli kanaldusena sõnum fuksiidi kristalli Ülemhingelt: "Aitan tuua Maale energiaid, mis aitavad sul saada valgusega üheks, oma lõpmatusega kõiges. Olen ühenduses sinu teadvelolekuga - sinu tähelepanu koondub universumi baasvibratsioonile. See aitab ühendada sul kõik oma kehad läbi kõikide teadvustasandite puhtale valgussagedusele, mis aitab ühendada sind sinu algolemuse sagedusega."

Armastusega,

Maivi & Kristallimandalad

Jälgi kristallimandalaid Facebooki lehel >

Seotud tooted

30 Sama kategooria toodet: