"Järgne oma südamele, kuid ole kannatlik. Küsi küsimusi, seejärel tunneta vastuseid. Õpi usaldama oma südant."

Kristallihaldjad

KRISTALLIHALDJATE KRISTALLIPOOD

Uued tooted

Kõik uued tooted

« Tagasi

Ametüst lihvitud tumelilla

Ametüstina olen imeline harmooniakivi ja mul väga rahustav mõju. Aitan tuua selgust, rahuliku une, kaitsen, puhastan aurat ja toetan pingelistel aegadel. Võimendan intuitsiooni ja tajusid. Olen väga hea kristall kristallivee jaoks.

Omadused:  tervendus, areng, kaitse, rahu, harmoonia, alkoholismist vabanemine, meeleselgus, aurapuhastus, keskendumine, unehäired, peavalu, kristallivesi

Loe veel...

2-2,5 cm
2,5-3 cm

2,85 €

Ametüst on violetse värvusega kvartsi erim. Lilla-violetse värvuse on ta saanud raualt, mangaanilt ja titaanilt.

Levinumad leiukohad: Brasiilia, Euroopa, India, Venemaa, Ida-Aafrika, Mehhiko, Uruguai, USA, Kanada.

Ametüst tuleneb kreeka keelest ja tähendab “mitte-purjus". Vanas Kreekas joodi veini ametüstpokaalidest või pandi ametüst veini sisse, kui sooviti end kaitsta purjujäämise eest.

Vanas Kreekas ja Roomas kanti ametüsti koos pronksiga, et kaitsta end kurjuse vastu ja usuti, et kui juua ametüstist tassist, siis aitab see leevendada kurbust ja kurjust.

Ametüsti on kasutatud juba iidsetest aegadest erinevate maagiliste rituaalide läbiviimiseks ja loitsude tegemiseks. Kivi hoiti ennustusvahendite, kaartide, taimede või ruunikivide juures, et suurendada läbiviija sisemist energiat ja selgeltnägemise võimet. Samuti kasutati ametüsti jõukusega seotud maagias, kuna üks kivi valitsejatest on Jupiter, kes soodustab ärile edu toomist.

Arvati, et kui märja ametüstiga hõõruda nägu, siis aitab see vabaneda vistrikest ja nahahaigustest.

Ametüst on väga hea kristall peavalude ja kurnatuse korral. Aseta ametüst laubale ja puhka vähemalt 15 minutit.

Unehäirete ja halbade unenägude korral pane ametüst ööseks padja alla. Ühe ametüsti padja all poetamine ja kristallile palve esitamine, võiks kuuluda sinu iga õhtuse magamaminemise rituaali juurde.

Kui soovid vabaneda argimuredest ja pingetest, siis hoia ametüsti vasakus käes, hinga rahulikult ja sügavalt. Palu ametüstil aidata endast välja voolata kõikidel muredel ja pingetel, asendades need rahu ja lõõgastust toovate energiatega. Tee seda nii kaua kuni tunned, et vajad. Kindlasti puhasta kristall pärast iga sellist tegevust.

Ametüst kobar on väga hea ruumi energiate puhastaja, rahustades samas meelt ja emotsioone. Võid kasutada geoodi või küünlaalust. Samuti võid kasutada ruumi ja enda auravälja puhastamiseks, pingete leevendamiseks ametüsti koos valge küünlaga, asetades kivi küünla lähedale, ja sandlipuu või salvei viirukit.

Kui oled mees ja tunned puudust naiste tähelepanust või naise armastusest, siis kanna ametüsti kivikesena kaasas või ripatsina, et meelitada enda ellu heade naiste armastust. Hoia meeles öelda kivikesele oma soov.

Oma armastuse kinnitamiseks parnerile soovitame kinkida ametüst südame, mis on seatud hõbedasse, et võimendada mehe ja naise pühendumist teineteisele ja omavahelist armastust.

Minnes reisile, võta ametüst endale kaitsetalismaniks, sest ta kaitseb ohtude, varguse ja vigastuse eest.

Ametüstist kristallvarras või tipp on suurepärane tööriist kristallitervendusel saavutamaks kiiret tasakaalustumist ja haiguskolde tervendamist. Teadaolevalt on ametüst violetse tervenduskiire vahendaja.

Ametüst kristallvõre (koosneb 6 tipust) mandalana või kristalliteraapias on võimsamaid rahustajaid ja toob sügava lõõgastuse.

Ametüst lihvitud või lihvimata kivina on väga hea kristall kristallivee tegemiseks, korrastades vee molekulaarset struktuuri ning luues meelerahu, selgust ja harmooniat:

1. Vali välja sobiv kristall. Pese ja puhasta kristall näiteks küünlatule kohal, heliga, taotlusega või päikese ja kuu valgusega.
2. Pane klaaskannu sisse üks või mitu kristalli ja vala peale külm vesi. Lase seista vähemalt 15 minutit.
2. Aseta käed ümber kannu või selle kohale ja õnnista vett sõnadega "Ole õnnistatud". Võid anda kristalliveele lisaks oma taotluse, hea sõna või soovi. Tervistav vesi ongi valmis! Loe lähemalt meie blogist.

Lisage oma kommentaar

Ametüst lihvitud tumelilla

Ametüst lihvitud tumelilla

Ametüstina olen imeline harmooniakivi ja mul väga rahustav mõju. Aitan tuua selgust, rahuliku une, kaitsen, puhastan aurat ja toetan pingelistel aegadel. Võimendan intuitsiooni ja tajusid. Olen väga hea kristall kristallivee jaoks.

Omadused:  tervendus, areng, kaitse, rahu, harmoonia, alkoholismist vabanemine, meeleselgus, aurapuhastus, keskendumine, unehäired, peavalu, kristallivesi

Lisage oma kommentaar

Rahu toova kristallina suurendan lootust, tõstan tuju ja rahustan hirme. Aitan tuua selgust, lõõgastust, rahuliku une, kaitsen ja toetan rasketel aegadel. Vahendan tervendavat violetset valgussagedust, mistõttu on mind läbi aegade kasutatud tervendamiseks, maagiliste rituaalide läbiviimiseks ja mediteerimiseks.

Olen jumaliku ühenduse looja - vaimne kasvamine, ülemeeleliste võimete ja intuitsiooni suurendamine on minu ülesanneteks. Resoneerun kolmanda silmaga ehk laubakeskusega ja aktiveerin käbinääret, võimendades selgeltnägemise ja -tajumise võimet. Spirituaalse kivina aitan avada ukse vaimse maailma universaalsetele tarkustele, toetades turvaliselt hingena kasvamist ja oma elueesmärkidele keskendumist. Suurendan taibukust, teadlikkust, vaimseid võimeid, keskendumist ja mälu.

Minu energiatel on aurat puhastav mõju, mis aitavad vaigistada rahutut meelt ja tasakaalustada emotsioone. Olen väga hea valu ja eelkõige just peavalude leevendamiseks, kurnava mõttetegevuse vaigistamiseks, argimuredest ja süütunnetest vabastamiseks, raskete emotsionaalsete olukordade leevendamiseks. Aitan sinusse tuua rahustavaid, vaigistavaid ja stressimaandavaid energiaid.

Kaitsen halbade ja keskkonnast tulenevate negatiivsete energiate eest. Olen abiks erinevate ohtude korral, kaitstes sind vigastuste, varaste ja haiguste eest. Olen suurepärane kaitseamulett reisisellidele. Minuga koos tunned end julgemalt ja lootusrikkamalt.

Ametüstina olen üks väheseid kristalle, kes aitab meestel naisi ligi meelitada. Samuti aitan suurendada armastajate vahelist pühendumist teineteisele.

Kui sul on halbasid harjumusi või sõltuvusi (alkohol, suitsetamine jm), millest soovid vabaneda, siis kanna mind oma nahaga kokkupuutel. Aitan piirata liigtarbimist ja vähendada sõltuvusest tekkivaid kahjustusi organismile.

Hea unekivina tõrjun halbasid unenägusid, aitan unetuse ja ka liigse magamise korral, soodustades rahulikku ja meeldivat und. Hoian sinu unevajaduse tasakaalus. Kui aga soovid näha prohvetlikke unenägusid, olen selleks üks parimaid kristalle. Ühe ametüsti padja all poetamine ja kristallile palve esitamine, võiks kuuluda sinu iga õhtuse magamaminemise rituaali juurde.

Lisaks olen väga hea kivi kristallivee tegemiseks (vt allpool), rikastades kõikide oma võrratute omadustega vett mida jood või kasutad söögitegemiseks.

Füüsilise tasandi toetus: peavalud, närvilisus, depressioon, unehäired, sõltuvused, alkoholism, suitsetamine; hormonaalsüsteemi ja organismi üldise seisukorra tugevdamine, parandab mälu, aktiveerib ainevahetust; madal vererõhk, kehvveresus, menopausi- ja menstruatsioonivaevused.

Energiakeskused: kolmas silm ehk laubatšakra, kroon, hingetäht, tähevärav

Näärmed: käbinääre

Sodiaagimärk: Veevalaja, Kalad, Jäär, Ambur

Planeet: Saturn, Jupiter, Neptuun

Element: vesi

Värv: lilla, violetne

Hea teada! Kui sul pole sama sodiaagimärk, siis vali sobiv kivi tema omaduste või meeldimise järgi. Siin ei ole vastunäidustusi, sest kristallienergiad resoneeruvad iga inimesega personaalselt, aidates tasakaalustuda just sellel, mida inimene parasjagu vajab.

30 Sama kategooria toodet: