"Järgne oma südamele, kuid ole kannatlik. Küsi küsimusi, seejärel tunneta vastuseid. Õpi usaldama oma südant."

Kristallihaldjad

KRISTALLIHALDJATE KRISTALLIPOOD

Uued tooted

Kõik uued tooted

« Tagasi

Meekaltsiit lihvitud

Meekaltsiidina olen väga hea energiakivi, elujõu ja rõõmu allikas. Mu energiad on väga puhastava ja tasakaalustava toimega. Ühendan kõrgema teadvusega, toetades selgeltnägemise võimete avaldumist ja kanaldamist. Tugevdan tahet, kannatlikkust ja abistan muutuste korral.

Omadused: võimed, loovus, selgus, rõõm, kanaldamine, areng, enesekindlus, positiivsus, tahe, muutused

Loe veel...

3-4 cm

7,02 €

Kaltsiit on kaltsiumkarbonaat, mille järgi ta on saanud ka oma nime. Kaltsiit on üks levinumaid kive maailmas, mida leidub väga paljudes värvitoonides. Levinuimad värvid on roheline, värvitu, valge, roosa, kollane ja sinine. Katsiiti leidub kõikjal maailmas, ka Eestis. 

Kaltsiidi kasulike omaduste tõttu kasutatakse teda paljudes erinevates töötusvaldkondades, näiteks ehituses ja tehnoloogias, läbipaistvat kaltsiiti kasutatakse optikaseadmetes energiajuhina. 

Peaaegu kõik "alabaster" esemed iidses Egiptuses on tehtud kaltsiidist. Kaltsiidist on isegi valminud Egiptuse vaarao Tutanhamon hauakaunistused, mis pärinevad umbes 1340 eKr. 

Kaltsiit on Mohsi astmiku järgi kõvadusastmega 3, mis tähendab, et ta on küllalt pehme kivim. Kui soovite oma kristalli hoida kaua kena välimusega, siis hoidke teda kõvade esemetega kokkupuutumisest ja puhastamisel eelistage pehmet riidelappi.

Lisage oma kommentaar

Meekaltsiit lihvitud

Meekaltsiit lihvitud

Meekaltsiidina olen väga hea energiakivi, elujõu ja rõõmu allikas. Mu energiad on väga puhastava ja tasakaalustava toimega. Ühendan kõrgema teadvusega, toetades selgeltnägemise võimete avaldumist ja kanaldamist. Tugevdan tahet, kannatlikkust ja abistan muutuste korral.

Omadused: võimed, loovus, selgus, rõõm, kanaldamine, areng, enesekindlus, positiivsus, tahe, muutused

Lisage oma kommentaar

Meekaltsiidina kutsutakse mind ka kuldseks kaltsiidiks ja tsitriin-kaltsiidiks. Võimendan selgeltnägemise võimeid läbi kolmanda silma ja kroonkeskuse. Minuga koos võid tunda üksolemist Kõiksusega ja tunnetada oma jumalikku olemust. Aitan luua ühenduse oma kõrgema teadvusega, toetades sind mediteerimisel, kanaldamisel ja astraalrännakutel. Minu kuldsetel energiatel on võime luua energeetilised ühendused läbi päikesepõimiku üles kroonkeskusesse ja alla juurkeskuseni. Sel moel saan sind toetada isiklike väljakutsete korral, võtta vastu elumuutusi, aidata kohaneda ja luua tasakaalu.

Meekaltsiidina olen ka suurepärane rõõmu ja elujõu allikas. Tugevdan sinus motivatsiooni, tahet, tugevust, püsivust ja kannatlikkust. Kui vajad toetust pikaajaliste eesmärkide ja projektide elluviimisel, siis võta mind endale kaaslaseks. Mõtiskledes koos minuga, võid märgata, kuidas sulle avalduvad järjest enam uued tahud ja vaated olukordadele ning elule üldiselt. Ka seksuaalsusega seotud probleemide korral aitan üles leida elunaudingu.

Kaltsiidina on mu energiad on erakordselt puhastava, lõdvestava ja tasakaalustava toimega, samuti tõstan energiasagedust ning toon sinusse rõõmu ja positiivsust. Misiganes värvides kaltsiidina olen suurepärane energiate võimendaja ja juhtija. Võta mind kätte ja tunned kuidas energiavoog läbib kogu su keha. Aitan kaitsta ja puhastada ümbritsevat keskkonda - kodus, tööl ja muudes kohtades. Puhastan nii füüsilist kui ka peenkehasid, tõstes energiasagedust ja tasakaalustades mees- ja naisenergiaid. Minu energiad aitavad rahustuda ja tasakaalustuda.

Rõõmukivina toon ellu kergust ja positiivsust ning aitan lõdvestuda. Olen hea abiline muremõtete, masenduse ja emotsionaalsete traumade korral. Tugevate elamuste ajal hoian meele ja mõtted selgena, aitan säilitada sisemist rahu. 

Minu energiatel on omadus võimendada protsesse, kiirendada vaimset kasvu ja arengut. Seega olen hea kivi neile, kes liiguvad vaimsete muutuste poole, sest aitan ka ühendust saada kõrgema teadvusega. Abistan kõrgema teadlikkuse, ülemeeleliste võimete, kanaldamiseoskuse ja kehaväliste kogemuste omandamisel. Aitan mõista elu olukordi kui vaimseid õppetunde, meenutada minevikku ja ette aimata tulevikus toimuvat.

Olen väga hea abiline õppuritele ja sobin imehästi ka lastele. Toetan õppimisprotsessi ning aitan ideid ellu viia. Mulle meeldib nihutada mõistuse poolt seatud piire.

Füüsilised vaevused: Meekaltsiit tugevdab immuunsust, toetab stressi ja depressiooni korral, tasakaalustab veresuhkrutaset, naiste suguelundid, menopaus, neerud. Kollane katsiit aitab soolevaevuste ja kõhukinnisuse korral, kiirendab ainevahetust ja kergendab soolestiku tööd. Kaltsiidina puhastab erituselundeid, soodustab kaltsiumi omastamist luudes, tugevdab skeletti ja lihaseid, soodustab vere hüübimist ja kudede paranemist, tugevdab immuunsussüsteemi.

Energiakeskused: peamine on kroonkeskus, sekundaarsed on laubakeskus, päikesepõimik, sakraalkeskus, juurkeskus

Näärmed: käbinääre, ajuripats, sugunäärmed, pankreas ehk kõhunääre

Sodiaagimärk: Lõvi, Vähk, Kalad

Planeet: Päike

Element: tuli

Värv: kuldne, meekollane

Tugevus: 2,5-3

Hea teada! Kui sul pole sama sodiaagimärk, siis vali sobiv kivi tema omaduste või meeldimise järgi. Siin ei ole vastunäidustusi, sest kristallienergiad resoneeruvad iga inimesega personaalselt, aidates tasakaalustuda just sellel, mida inimene parasjagu vajab.

Seotud tooted

30 Sama kategooria toodet: