« Tagasi

Diopsiid ja roosa turmaliin hõbesõrmus Sri Lankalt

Diopsiidi ja roosa turmallinina tervendan ja avan südame kõikehõlmavale armastusele. Aitan sul ennast armastada, hoida ja austada.

Sri Lankal käsitööna valminud erilisest hõbe- ja kuldehete kollektsioonist, hoolikalt valitud Kristallihaldjate poolt. Iga ehe on unikaalne, Sri Lankal kasvanud väga kõrge kvaliteediga ehtekivimist, 925 hõbedast.

Loe veel...

251,12 €

Lisage oma kommentaar

Diopsiid ja roosa turmaliin hõbesõrmus Sri Lankalt

Diopsiid ja roosa turmaliin hõbesõrmus Sri Lankalt

Diopsiidi ja roosa turmallinina tervendan ja avan südame kõikehõlmavale armastusele. Aitan sul ennast armastada, hoida ja austada.

Sri Lankal käsitööna valminud erilisest hõbe- ja kuldehete kollektsioonist, hoolikalt valitud Kristallihaldjate poolt. Iga ehe on unikaalne, Sri Lankal kasvanud väga kõrge kvaliteediga ehtekivimist, 925 hõbedast.

Lisage oma kommentaar

Sõrmuse mõõt pildil: Ø 17,5. Ainulaadses hõbesõrmuses säravad hinnatud ja haruldased rohelised diopsiidid ja pisikesed roosad turmaliinid. Kokku on 13 diopsiidi mõõdus 0.6-0.4 cm ja 6 turmallini 0.2 cm. Sõrmuse ümara kuju laius on 2.2 cm, kõrgus 0.5 cm. Huvitava hõbedatöötlusega sõrmus. 925 hõbe, 13 gr.

Sõrmuse suuruste tabel >

Hea teada! Sri Lanka ehete ostmisel ja ostudel üle 60 € on võimalik kasutada ESTO 3 järelmaksu, mis on ilma lisatasudeta. Vaata lähemalt >

ROHELINE DIOPSIID

Omadused: armastus, austus, kaastunne, tervendus, naiselikkus, mõistmine, loodus, loodusvaimud, intuitsioon, andestamine

Diopsiidina suurendan armastust kõikidel tasanditel, aidates armastada iseennast ja ka teisi, jagada armastust ja võtta vastu. Loon heaolu- ja rahutunnet. Olen väga hea südame ja emotsioonide tervendaja. 

Diopsiidina olen suurepärane kõrgema tasandi energiatele häälestaja, lubades sul avaneda kõrgemale juhatusele. Aitan sul tasakaalustada mõtteid ja tundeid, et saaksid paremini järgida oma intuitsiooni ja südamehäält - elada rahus oma tõe ja arusaamiste kohaselt, austades oma olemust ja tundeid.

Sageli kutsutakse mind ka kaastunde- ja teenimise kristalliks. Minu energiad puudutavad südameid ja kui liikuda läbi nende paljude tunnetekihtide südamepõhjani välja, siis leiame sealt alati armastuse ja rõõmu. Läbi selle puhta ja teadliku armastusetunde tekib tänulikkus kõige oleva suhtes, mis laseb meil kogu olevat, inim- ja keskkonda, teenida kaastundlikul moel ilma selle eest kasu saamata. See on suurim kingitus, mida saame teha endale ja maailmale. See on hetk, kui tead, et kõik lihtsalt ON ja on au saada sellest osa.

Loon tugevama ühenduse loodusega ja Maaga. Läbi minu saad paremini tunnetada ka emakese Maa südamerütme, saata talle tervenduseks valgusenergiaid ja suhelda loodusvaimudega. Maa tänab Sind ja tunned selle ära läbi paljude märkide ja sünkroonsuste, mis hakkavad Su elus ilmnema - Loodus vastab Sulle alati tänuga.

Abistan uute teadmiste omandamisel, mis puudutuavad elust arusaamist ja uute uskumuste omaksvõtmist. Aitan sul märgata elu tema erinevates tahkudes. Stimuleerin aju seda piirkonda, mis on seotud õppimisvõimega ja analüüsiga. Nii et võta mind appi matemaatikatunnis.

Mind kutsutakse vahel ka "nutukiviks", kuna aitan vabaneda rasketel tunnetel sinu südames. Kui pisarad aitavad puhastuda ja see on hea. Olen sulle väga heaks abiliseks ja sõbraks, kui teed oma elus korrastusi ja pead laskma minna tunnetel, mis sind enam ei teeni või lubama lahkuda oma elust inimestel, kes sind ei austa. Aitan andestada endale ja teistele ning mis peamine, aitan teha iseendaga rahu.

Energetiseerin ja joondan kolmandat silma ehk laubakeskust, südamekeskust ja sakraalkeskust. 

Füüsiline toetus: südamehaigused, toetab taastumist infarktist ja insuldist; toeks menopausi ajal, rahustab emotsioone; aitab taastuda psüühilisest ja kehalisest traumast; tervendab kopse suitsetamise kahjustustest; neerud, lihaspinged, stress.

Energiakeskused: südamekeskus, kolmas silm ehk laubakeskus, sakraalkeskus

Planeet: Maa

Kõvadus: 5.5-6.5 Mohs skaalal

Värvus: roheline

ROOSA TURMALIIN EHK RUBELLIIT

Punase (roosa) turmaliinina olen suurepärane emotsionaalkeha tervendaja, tasakaalustades energiad südame- ja juurkeskuse vahel - seal võivad peita end hirmud, mis on seotud usaldusega elu vastu, mis ei lase meil tunda end turvaliselt ja stabiilselt ega võtta vastu armastust. Aitan sul tunda rõõmu, avaneda küllusele ja imelisele armastustundele enda ja kõige oleva suhtes.

Turmaliinina peetakse mind spirituaalseks kiviks. Seda eelkõige minu elektriliste omaduste tõttu energiat üle kanda. See omadus aitab maandada üleliigset energiat, ka vaimset energiat ning tasakaalustada vasakut- ja paremat ajupoolkera, muutes mind ka heaks mentaalseks tervendajaks.

Turmaliinina olen võimas maandaja ja õnnelikkuse kivi - suurendan vitaalsust, rõõmu, positiivset suhtumist ning hajutan pingeid ja stressi. Seeläbi soodustan olukordade rahulikku vaatlemist ja häälestumist positiivsele suhtlusele. Aitan säilitada keerulistes olukordades neutraalse hoiaku, selged ja ratsionaalsed mõtted. Olen väga hea maandaja ja maaühenduse looja. Võimsa kaitsekivina kaitsen sind kahjulike energiate, psüühiliste mõjude, energeetiliste rünnakute, elektromagnetkiirguse ja radioaktiivsuse eest.

Aitan eemaldada kehast energiablokeeringud ja muundada negatiivse energia kõrgemaks sageduseks - suudan minna väga sügavatesse emotsioonikihtidesse ja alateadvuse tasanditele. Nii saavad sinust vabaneda need tunded, mis ei ole sinu jaoks tervislikud. Kui tunned endas ebameeldivaid emotsioone nagu näiteks viha, ärevus, armukadedus või ärrituvus, siis toetan nende transformeerumist positiivseks.

Olen hea abiline iseenda ja teiste mõistmisel. Minu energiad vähendavad hirmutunnet, suurendavad eneseusaldust ja kindlustunnet. See aitab üle saada ohvriseisusest ja teiste süüdistamisest oma olukorade põhjustajana. Soodustan sinus inspiratsiooni, kaastunde ja sallivuse tekkimist.

Ülihea mentaalse tervendajana tasakaalustan paremat ja vasakut ajupoolkera. Lasen sul paremini näha oma negatiivseid mõttemustreid, et saaksid need muuta toetavateks ja positiivseteks. See teebki minust õnnelikkuse kivi.

Ühendan vaimu mateeriaga. Aitan Maale ankurdada kõrgemaid energiasagedusi, et muundada piiratud inimlikud uskumsed ja põhimõtted avardunud teadlikkuseks. Julgustan sind elama kooskõlas kõrgemate vaimsete seadustega ning julgelt kanaldama valgust iseenda ellu kui kogu maailmale.

Olen ka hea mees- ja naisenergiate tasakaalustaja ning suhete toetaja. Meestel aitan tugevdada potentsi ja naisi toetan sünnitusel.

Oma kaitsvate ja maandavate omaduste tõttu olen ka väga hea kristall tervendajatele, abistades neid tervendustöös. Näiteks, negatiivsete energiate transformeerimisel inimese peenenergiakehades, mittetoetavate energeetiliste ühenduste läbilõikamisel ja erinevate joonduste tegemisel. Tugevate elektriliste omaduste tõttu mõjutan inimese närvisüsteemi. Kanaliseerin kehasse elektromagneetilist energiat, mis aitab säilitada kõrgemat võnkesagedust.

*Kristallihaldjate kogemused turmaliini energiatega töötades on näidanud, et ta teeb korraga tööd nii maandusega kui ülemiste energiakeskusetega, joondades inimese energiakeskused maast taevani. See on omadus, mida teistel maanduskividel seni täheldanud pole.

Füüsilise tasandi toetus: allergiad, leevendab valu, negatiivsust, viha, ärevust, armukadedust ja stressi, suurendab seksuaalsust, potentsi ja vitaalsust, tugevdab immuunsüsteemi, artriit ja lihasprobleemid, psüühikahäired, nõdrameelsus, düsleksia.

Energiakeskused: südamekeskus

Sodiaagimärk: turmaliinina Kaljukits, Kalad, Kaalud. Punase turmaliinina eelkõige Kaalud

Planeet: Saturn

Element: maa

Värv: roosa, punane

Hea teada! Kui sul pole sama sodiaagimärk, siis vali sobiv kivi tema omaduste või meeldimise järgi. Siin ei ole vastunäidustusi, sest kristallienergiad resoneeruvad iga inimesega personaalselt, aidates tasakaalustuda just sellel, mida inimene parasjagu vajab.

Seotud tooted

30 Sama kategooria toodet: