« Tagasi

Ametüst, topaas, diopsiid hõberipats Sri Lankalt

Ametüstina olen väga rahustava mõjuga imeline harmooniakivi. Kollase topaasina olen rõõmu- ja õnnekristall, aitan eluenergial liikuda ja luua materiaalset küllust. Südameks armastusekristall diopsiid.

Sri Lankal käsitööna valminud erilisest hõbeehete kollektsioonist, hoolikalt valitud Kristallihaldjate poolt. Iga ehe on unikaalne, Sri Lankal kasvanud väga kõrge kvaliteediga ehtekividest, 925 hõbe

Loe veel...

369,05 €

Lisage oma kommentaar

Ametüst, topaas, diopsiid hõberipats Sri Lankalt

Ametüst, topaas, diopsiid hõberipats Sri Lankalt

Ametüstina olen väga rahustava mõjuga imeline harmooniakivi. Kollase topaasina olen rõõmu- ja õnnekristall, aitan eluenergial liikuda ja luua materiaalset küllust. Südameks armastusekristall diopsiid.

Sri Lankal käsitööna valminud erilisest hõbeehete kollektsioonist, hoolikalt valitud Kristallihaldjate poolt. Iga ehe on unikaalne, Sri Lankal kasvanud väga kõrge kvaliteediga ehtekividest, 925 hõbe

Lisage oma kommentaar

Ehte mõõt: Pikkus 12 cm, laius 5 cm. Tõeliselt eriline ehe erilisele naisele, mida kaunistab 6 lummavat fassetitud ametüsti (1-1,5 cm) ja 6 sama suurusega säravat sidrunkollast topaasi (lemon topaz). Ehte keskel südames on ringiratast 16 tumerohelist diopsiidi. Kaal 31 gr.

Juurde saab osta suure põimitud hõbeketi, mis ehtega imehästi sobib. Pikkus 50 cm, keti laius 3 mm, kaal 20 gr. Hind 70 eurot. Kirjuta oma soovist tellimuse juurde või info@kristallihaldjad.ee.

AMETÜST

Omadused: tervendus, vaimsus, kaitse, rahu, harmoonia, tajud, sõltuvused, sõltuvused, unehäired, peavalu

Ametüstina on mul väga rahustav ja harmoniseeriv mõju. Aitan tuua selgust, rahuliku une, kaitsen, puhastan ja toetan rasketel aegadel. Vahendan tervendavat violetset valgussagedust, mistõttu on mind läbi aegade kasutatud tervenduskivina ja mind tuntakse kui meistertervendajat.

Olen jumaliku ühenduse looja - vaimne kasvamine, ülemeeleliste võimete ja intuitsiooni suurendamine on minu ülesanneteks. Resoneerun kolmanda silmaga ehk laubakeskusega ja aktiveerin käbinääret, võimendades selgeltnägemise ja -tajumise võimet. Aitan avada ukse vaimse maailma universaalsetele tarkustele, toetades turvaliselt hingena kasvamist.

Minu energiatel on aurat puhastav mõju, mis aitavad vaigistada meelt, tasakaalustada emotsioone ja leevendada valu. Kui sul on halbasid harjumusi või sõltuvusi (alkohol, suitsetamine jm), millest soovid vabaneda, siis võta mind endale appi. Minu energiad on väga head peavalude leevendamiseks ja kurnava mõttetegevuse vaigistamiseks. 

Kaitsen halbade energiate ja keskkonnast tulenevate negatiivsete energiate eest. Lisaks olen väga hea kivi kristallivee tegemiseks.

Sobin suurepäraselt meditatsiooniks ja keskendumiseks. Hea unekivina aitan viia tundeelu tasakaalu ja olen hea abiline uute ideede elluviimisel. 

Füüsiline toetus: peavalud, närvilisus, depressioon, unehäired, sõltuvused; hormonaalsüsteemi ja organismi üldise seisukorra tugevdamine, parandab mälu, aktiveerib ainevahetust; madal vererõhk, kehvveresus, menopausi- ja menstruatsioonivaevused.

Energiakeskused: kolmas silm ehk laubatšakra, kroon, hingetäht, tähevärav

Näärmed: käbinääre

Sodiaagimärk: Veevalaja, Kalad, Jäär, Ambur

Planeet: Saturn

Element: vesi

Värv: lilla, violetne

SIDRUNKOLLANE TOPAAS

Omadused: rõõm, küllus, elujõud, kindlus, tervendus, rahu, selgus, elumõte, manifesteerimine

Kollase topaasi energia loob rõõmu ja positiivsust. Suurendan enesekindlust ja usaldust iseenda vastu, mille läbi aitan luua materiaalset küllust. Annan hoogu sinu tegemistele, julgustan eneseteostusele ja elus rõõmsalt edasi liikuma. Tugevdan tervist ja üldist heaolu, toon selgust mõttetasandil ja olukordades.

Traditsiooniliselt tuntakse mind topaasina kui armastuse ja õnne kivi, aidates jõuda seatud eesmärkideni. Olen suurepärase manifesteerimise võimega kristall.

Topaasina on mul omadus suunata energia sinna kehaosasse, kus seda kõige enam selles hetkes vajad. Puhastan auravälja, võimendan intuitsiooni ja psüühilisi võimeid. 

Väga hea meditatsionikivina aitan näha suuremat pilti ning mõista oma elupuzzlet. Olen sulle abiks, kui otsid oma elule suuremat tähendust ja eesmärki. Toetan sind eesmärkideni jõudmisel, suurendades eneseusaldamist ning võimendades sinu ainulaadseid võimeid ja karismat. Kaitsen sind kadeduse, haiguste ja teiste halbade soovide eest.

Ühendades sakraalkeskuse, päikesepõimiku ja kroonkeskuse loon sügavama ühenduse algallikaga saamaks teadlikumaks, millise eesmärgiga oled siin elus kehastunud.

Füüsiline toetus: stimuleerib söögiisu ja ainevahetust, tervendab silmahaigusi ja nägemist, rahustab närvisüsteemi

Energiakeskused: päikesepõimik, sakraalkeskus

Sodiaagimärk: Ambur, Neitsi, Lõvi

Planeet: Päike

Element: tuli

Värv: läbipaistev kollane

Tugevus: 8 / 10

DIOPSIID

Omadused: armastus, austus, kaastunne, tervendus, naiselikkus, mõistmine, loodus, loodusvaimud, intuitsioon, andestamine

Diopsiidina suurendan armastust kõikidel tasanditel, aidates armastada iseennast ja ka teisi, jagada armastust ja võtta vastu. Loon heaolu- ja rahutunnet. Olen väga hea südame ja emotsioonide tervendaja. 

Diopsiidina olen suurepärane kõrgema tasandi energiatele häälestaja, lubades sul avaneda kõrgemale juhatusele. Aitan sul tasakaalustada mõtteid ja tundeid, et saaksid paremini järgida oma intuitsiooni ja südamehäält - elada rahus oma tõe ja arusaamiste kohaselt, austades oma olemust ja tundeid.

Sageli kutsutakse mind ka kaastunde- ja teenimise kristalliks. Minu energiad puudutavad südameid ja kui liikuda läbi nende paljude tunnetekihtide südamepõhjani välja, siis leiame sealt alati armastuse ja rõõmu. Läbi selle puhta ja teadliku armastusetunde tekib tänulikkus kõige oleva suhtes, mis laseb meil kogu olevat, inim- ja keskkonda, teenida kaastundlikul moel ilma selle eest kasu saamata. See on suurim kingitus, mida saame teha endale ja maailmale. See on hetk, kui tead, et kõik lihtsalt ON ja on au saada sellest osa.

Loon tugevama ühenduse loodusega ja Maaga. Läbi minu saad paremini tunnetada ka emakese Maa südamerütme, saata talle tervenduseks valgusenergiaid ja suhelda loodusvaimudega. Maa tänab Sind ja tunned selle ära läbi paljude märkide ja sünkroonsuste, mis hakkavad Su elus ilmnema - Loodus vastab Sulle alati tänuga.

Abistan uute teadmiste omandamisel, mis puudutuavad elust arusaamist ja uute uskumuste omaksvõtmist. Aitan sul märgata elu tema erinevates tahkudes. Stimuleerin aju seda piirkonda, mis on seotud õppimisvõimega ja analüüsiga. Nii et võta mind appi matemaatikatunnis.

Mind kutsutakse vahel ka "nutukiviks", kuna aitan vabaneda rasketel tunnetel sinu südames. Kui pisarad aitavad puhastuda ja see on hea. Olen sulle väga heaks abiliseks ja sõbraks, kui teed oma elus korrastusi ja pead laskma minna tunnetel, mis sind enam ei teeni või lubama lahkuda oma elust inimestel, kes sind ei austa. Aitan andestada endale ja teistele ning mis peamine, aitan teha iseendaga rahu.

Energetiseerin ja joondan kolmandat silma ehk laubakeskust, südamekeskust ja sakraalkeskust. 

Füüsiline toetus: südamehaigused, toetab taastumist infarktist ja insuldist; toeks menopausi ajal, rahustab emotsioone; aitab taastuda psüühilisest ja kehalisest traumast; tervendab kopse suitsetamise kahjustustest; neerud, lihaspinged, stress.

Energiakeskused: südamekeskus, kolmas silm ehk laubakeskus, sakraalkeskus

Planeet: Maa

Kõvadus: 5.5-6.5 Mohs skaalal

Värvus: roheline

30 Sama kategooria toodet: