« Tagasi

Obsidiaan Apatši pisar lihvitud

Apatši pisarana olen üks parim kristall kurbuse, kaotuse- ja leinavalu leevendamiseks. Puhastan aurat negatiivsetest emotsioonidest, maandan ja suurendan elujõudu. Iman endasse mittekasulikke energiaid, et luua sulle tugev kaitse väliste mõjutuste eest. Olen sulle toeks raskel eluperioodil.

Omadused: kaitse, lein, kaotusvalu, rahutus, keskendumine, rahu, elujõud, aurapuhastus

Päritolu: USA

Loe veel...

3-4 cm

4,58 €

Obsidiaan ehk vulkaaniline klaas on ränirikka koostise ja klaasja struktuuriga vulkaaniline kivim, mis on tekkinud miljoneid aastaid tagasi. Obsidiaanil ei ole mineraalile omast kristallilist struktuuri, kuna laava jahtub nii kiiresti, et tal ei ole aega kristallide moodustumiseks.

Obsidiaan on enamasti musta värvi, kuid ta võib olla ka pruun, lillakas või roheline. Obsidiaani leidub erivariatsioonides: lumehelbeid meenutavate valgete laikudega kivi on lumehelbeobsidiaan ehk lumiobsidiaan (valged laigukesed annavad märku kristalliseerumise algamisest), pruuni-mustakirjut kivi nimetatakse Mahagon obsidiaaniks ning ümardunud vulkaanilise klaasi tükke nimetatakse apatši pisarateks. Kõige hinnalisemaks peetakse vikerkaare obsidiaani, mis särab lillades, rohelistes ja kuldsetes toonides.

Levinumad leiukohad: Ameerika Ühendriigid, Mehhiko, Jaapan, Liapri saared Euroopas.

Kui obsidiaanitükk purustada, tekivad teravaservalised klaasikillud, mistõttu on obsidiaani kasutatud väga ammustest aegadest. Obsidiaanist on tehtud nooleotsi, tööriistu, ehteid jne. Näiteks vaarao Tutanhamoni muumia silmad on tehtud obsidiaanist, mis arheoloogide arvates on pärit mõnelt Egeuse mere vulkaaniliselt saarelt. (allikas: wikipedia)

Asteegid kasutasid obsidiaani peeglina, et vaadata tulevikku.

Obsidiaani kasutamine tervendusel aitab puhastada aurat kõigest negatiivsest, tugevdada füüsilist ja vaimset tervist, lahustada vihaenergiaid ja märgata haiguse põhjuseid. Obsidiaani tippudest kristallvõre aitab seda protsessi veelgi enam kiirendada.  

Kanna obsidiaani, kui vajad psüühilist kaitset välismaailma eest.

Kui kasutad mind meditatsioonis või paned magamise ajal padja alla, siis esita taotlus, et soovid näha oma tulevikku. Aitan avada ukse "ajakoridoris", et saaksid sisse piilud oma võimalikesse valikutesse tulevikus.

Obsidiaan Apatši pisarana on vältimatu abiline leinaperioodil, kui oled kaotanud lähedase läbi surma või lahkumineku.

Aseta obsidiaan sakraalkeskusele naba piirkonnas, et eemaldada negatiivseid energiad, mis on tekkinud seoses lähisuhtega.

Obsidiaan südamekeskusel aitab tervendada emotsionaalkeha ja vabaneda vanadest negatiivsetest tunnetest.

Kombinatsioonid teiste kristallidega:

- Obsidiaan koos magnesiidi või suitskvartsiga võimendavad kaitset, maandust ja ühendust Maaema energiatega.

- Obsidiaan Apatši pisar koos rodokrosiidiga on ülivõimas emotsionaal- ehk tundekeha tervendaja, vabastadest emotsionaalsest valust.

- Obsidiaani tugevat mõju aitab tasakaalustada kõrgete valgusvibratsioonide vahendaja seleniit.

NB! Obsidiaan vajab sagedast puhastust, kuna tema omaduseks on imada negatiivseid energiaid endasse. Kristallide puhastamisest loe meie blogist.

Lisage oma kommentaar

Obsidiaan Apatši pisar lihvitud

Obsidiaan Apatši pisar lihvitud

Apatši pisarana olen üks parim kristall kurbuse, kaotuse- ja leinavalu leevendamiseks. Puhastan aurat negatiivsetest emotsioonidest, maandan ja suurendan elujõudu. Iman endasse mittekasulikke energiaid, et luua sulle tugev kaitse väliste mõjutuste eest. Olen sulle toeks raskel eluperioodil.

Omadused: kaitse, lein, kaotusvalu, rahutus, keskendumine, rahu, elujõud, aurapuhastus

Päritolu: USA

Lisage oma kommentaar

Apatši pisarana olen väga võimas kaitsekivi misiganes negatiivsete energiate eest: psüühilised rünnakud, energiavampiirid, needus ja muud energeetilised rünnakud.

Võrreldes teiste obsidiaanidega, olen pehmema energiavooga ja kiirgan soojust. Obsidiaanina absorbeerin inimestest ja keskkonnast tulenevaid negatiivseid energiaid. See omadus teeb minust väga hea aurapuhastaja. Kui oled kandnud endas negatiivseid emotsioone, mida pole julgenud väljendada, siis aitan ka neil vabaneda. Aitan sul näha elu rõõmuküllasest aspektist. Mõjutan lihaspingete vabanemist, mistõttu suureneb elujõud ja füüsiline tugevus.

Minu energiad aitavad leevendada leinavalu, kurbust ja emotsionaalset pinget. Öeldakse, et olen üks kõige paremaid kristalle leinaperioodil, kuna aitan vabaneda kurbusel ja minevikuvaludel.

Minu tugevatele energiatele pole piire ja piiranguid, seepärast aitan halastamatult pinnale tõusta kõikidel sinus olevatel vigadel ja puudustel, näidates sulle ennast justkui peegelpildis. Minust on palju kasu, kui oled muutunud iseenda kõige suuremaks "vaenlaseks", kes ei luba teha elus muudatusi. Mõjun tervendavalt ka ennasthävitavatele käitusmustritele ja igasugustele sõltuvustele: suitsetamine, liigsöömine, alkoholism jt.

Aitan leida hinge eesmärki ja teada saada, kes sa tegelikult oled. Ole valmis selleks, et minu abil tulevad pinnale emotsioonid ja tunded, mis on kaasa tulnud minevikust. Toon päevavalgele probleemi tuuma ning sunnin otsa vaatama oma tõelisele minale, suurendades kõiki sinu sees olevaid negatiivseid energiaid. See on vajalik selleks, et saaksid neid kogeda ja seejärel vabaks lasta. Seistes probleemiga vastamisi, toimub su sees sügav hingeline vabanemine ja tervenemine.

Olen kasulik kivi tervendajatele, sest hoian sind oma tööd tehes turvaliselt kaitstuna. Loon tervendusel tugeva maaühenduse, vabastan vanadest valutekitavatest tunnetest ja aitan emotsionaalkehal tervenda.

Füüsilised vaevused: Apatši pisar vabastab lihasspasme, puhastab verd, turgutab immuunsust, aitab omastada C ja D vitamiini. Obsidiaanina: põletikud, nakkushaigused, maohaavandid, seedimine, vereringe, luustik, depressioon, närvilisus, stress, viha

Energiakeskused: juurtšakra

Näärmed: neerupealised

Sünnikivi: november

Tähemärk: Jäär, Skorpion, Ambur

Planeet: Saturn

Element: tuli

Värv: must

Hea teada! Kui sul pole sama sodiaagimärk, siis vali sobiv kivi tema omaduste või meeldimise järgi. Siin ei ole vastunäidustusi, sest kristallienergiad resoneeruvad iga inimesega personaalselt, aidates tasakaalustuda just sellel, mida inimene parasjagu vajab.

30 Sama kategooria toodet: