« Tagasi

Tektiit lihvitud

Tektiidina olen maavälist päritolu väga kõrge võnkesagedusega meteoriitkivim. Minu võimsad puhastavad energiad aitavad eemaldada kehast energiablokeeringuid. Avardan teadlikkust ja teadvust vaimseks kasvamiseks. Suurendan telepaatiat, psüühilisi võimeid ning selgeltnägemise tajusid.

Omadused: vaimsus, teadvus, kanaldamine, energia, telepaatia, aurapuhastus, võimed, valguskeha

Loe veel...

2,5-3 cm
3-4 cm

3,56 €

Tektiit on vulkaaniline klaas, mis on tekkinud meteoriitkivimi sulamisel kokkupõrkel Maaga. Tavaliselt ei sisalda tektiit maapealseid mineraale, vaid on nö meteoriidi jäänuk. Tektiite leitakse erinevates värvides ja kujudes - läbipaistmatu või läbipaistev klaasi meenutav kivim, mida leidub musta, rohelist, pruuni või kuldkollast värvi. Tihti sisaldab tektiit erinevaid mullikesi ja augukesi, mille on põhjustanud tahenemiseprotsessis tekkinud gaas või aur.

Tektiidid võivad olla miljoneid aastaid vanad ja tavaliselt nimetatakse neid leiukoha järgi:

- Austraaliast leitud pruuni tektiiti nimetatakse australiidiks või darwiniidiks.

- Gruusiast leitud tektiiti nimetatakse georgianiidiks.

- Tśehhoslovakkiast Moldaust leitud rohelist tektiiti nimetatakse moldaviidiks, mis on üle 15 miljoni aasta vana.

- Siberist leitud musta tektiiti nimetatakse irgusiidiks.

- Sahhaara kõrbest leitud kuldkollast tektiiti nimetatakse Liibüa kullaks.

- Tiibetist ja Hiinast leitud musta tektiiti nimetatakse tiibetlaseks.

Indias on tektiiti kutsutud “püha Krishna kiviks”.

Valu korral masseeri tektiidiga valutavat kohta.

Kui vajad energiat või soovid rahuneda, siis võta kaks tektiiditükikest mõlemasse peopesasse umbes 15 minutiks ja puhka, lase mõtted vabaks ning lase kivil endaga toimetada ehk energiaga laadida.

Tektiiti soovitatakse neile inimestele, kes ta energiad intuitiivselt omaks võtavad või tunnevad, et lihtsalt peavad ta endale soetama. Usalda oma tunnetust! Kui juba sattusid huviga selle kivi kirjeldust lugema, siis arvatavasti oled juba ühenduse loonud ja tektiidil on sulle edasi anda sõnum.

.

Info kopeerimisel palun viita alati allikale www.kristallihaldjad.ee või kooskõlasta eelnevalt meiega. Täname.

Lisage oma kommentaar

Tektiit lihvitud

Tektiit lihvitud

Tektiidina olen maavälist päritolu väga kõrge võnkesagedusega meteoriitkivim. Minu võimsad puhastavad energiad aitavad eemaldada kehast energiablokeeringuid. Avardan teadlikkust ja teadvust vaimseks kasvamiseks. Suurendan telepaatiat, psüühilisi võimeid ning selgeltnägemise tajusid.

Omadused: vaimsus, teadvus, kanaldamine, energia, telepaatia, aurapuhastus, võimed, valguskeha

Lisage oma kommentaar

Olen maavälise päritoluga väga kõrge võnkesagedusega meteoriitkivim. Sobin inimestele, kes minu intensiivsed energiad intuitiivselt omaks võtavad. Ergutan vaimset kasvu läbi kõrgema teadvuse ja avardan teadlikkust. Aitan mõista, et kõik siin ilmas on üks tervik ja et sina oled sellest üks jumalik osake.

Ühildun kõikide energiakeskustega, seeläbi tasakaalustan ja joondan kogu tśakrasüsteemi ja energiastruktuuri, et eluenergia saaks inimese kehas täiesti vabalt liikuda. Olles võimsa puhastava energiaga aitan eemaldada energiablokeeringud ja seisva ebavajaliku energia. Kandes äärmiselt kiiretoimelist ja kõrget vibratsiooni, täidan inimese energiakeha kõrgsagedusliku energiaga ja tõstan energiataset. Vajadusel äratan sinu valguskeha ehk merkabad ning abistan ülestõusmise protsessis.

Aitan kanaliseerida ja suunata tervendavat kosmilist eluenergiat, seetõttu sobin hästi tervendajatele. Mediteerimine koos minuga avab ja suurendab telepaatiat, psüühilisi võimeid ning selgeltnägemist. Olen abiks astraalrännkutel ja kontakti saamiseks teiste planeetide ning maaväliste olenditega. Samuti aitan ühendust saada ja suhelda delfiinide ning vaaladega kui teadaolevalt kõrgema dimensiooni olenditega.

Kaitsen ja õpetan neid, kelle algne kodu on mõnel kaugel tähel või planeedil ja kes on Maale tulnud mõnda erilist ülesannet täitma - leevendan "koduigatsust" ja aitan taluda maapealse elu raskusi ja vibratsiooni.

Füüsilise tasandi toetus: palaviku alandamine, kapillaarid, takistab haiguste edasikandumist, "psüühiline kirurgia", eneegiablokeeringte eemaldamine, valu vaigistav

Energiakeskused: kõik energiakeskused

Näärmed: kõik näärmed

Planeet: Jupiter, Pluuto

Element: tuli

Värv: must, roheline, pruun, kuldkollane

Sodiaagimärk: Kaljukits

Hea teada! Kui sul pole sama sodiaagimärk, siis vali sobiv kivi tema omaduste või meeldimise järgi. Siin ei ole vastunäidustusi, sest kristallienergiad resoneeruvad iga inimesega personaalselt, aidates tasakaalustuda just sellel, mida inimene parasjagu vajab.

30 Sama kategooria toodet: