"Järgne oma südamele, kuid ole kannatlik. Küsi küsimusi, seejärel tunneta vastuseid. Õpi usaldama oma südant."

Kristallihaldjad

KRISTALLIHALDJATE KRISTALLIPOOD

Uued tooted

Kõik uued tooted

« Tagasi

Leiunurk: Kuukivi lihvitud, defektiga

Kuukivina olen rahulikkuse, õnne ja emotsioonide tasakaalu looja. Suurendan intuitsiooni, selgeltnägemise võimeid ja ühendust oma väega. Toetan armastavat suhtlemist ja abistan naisi oma naiseliku veetluse suurendamises.

Leiunurgas, kuna kuukivi pinnal esineb kriime või tumedamaid toone.

2-3 cm soodushind 2.20 € / tavahind 3.70 € 

Loe veel...

2-3 cm

2,24 €

Lisage oma kommentaar

Leiunurk: Kuukivi lihvitud, defektiga

Leiunurk: Kuukivi lihvitud, defektiga

Kuukivina olen rahulikkuse, õnne ja emotsioonide tasakaalu looja. Suurendan intuitsiooni, selgeltnägemise võimeid ja ühendust oma väega. Toetan armastavat suhtlemist ja abistan naisi oma naiseliku veetluse suurendamises.

Leiunurgas, kuna kuukivi pinnal esineb kriime või tumedamaid toone.

2-3 cm soodushind 2.20 € / tavahind 3.70 € 

Lisage oma kommentaar

Omadused: tasakaal, tajud, naiselikkus, isiklik vägi, selgeltnägemine, rahu, suhted, ennustamine

Kuukivina on mu energiad väga rahustavad, õrnad ja vastuvõtlikud. Toon lõõgastust, aidates olla sul hetkes ja lubades minna vooluga kaasa. Kuna olen tihedalt seotud tundekehaga, siis luban sul paremini oma tundeid teadvustada ja seeläbi ka tasakaalustada emotsioone. Aitan leida endast üles varjatud tõe ja tuua valgusesse tagasi need osakesed meie seest, mille oleme unustanud, kuid mis kaunistavad meie olemust. Suurendan intuitsiooni, vaimset kasvu ja avardan võimeid, ka neid mis on seotud selgeltnägemisega. 

Kuukivina peetakse mind naiselikkuse ja õnne sümboliks - aitan sul olla kontaktis oma naiseliku poolega. Abistan sind oma naiseliku tarkuse ja veetluse suurendamises. Eriti tugevalt võimenduvad minu energiad täiskuu ajal, mistõttu omistatakse mulle müstilisust ja salapära. Täiskuu ajal tugevdan ka sinu intuitsiooni ja sisekaemuslikku tunnetust. Minu energiad toetavad ühenduses olemist oma väega, sügava naiseliku tarkusega - see on teadvelolek, et armastuse allikaks oleme me ise. 

Olen tuntud ka kui armastajate kivi, aidates avada südame armastuse vastuvõtmiseks ja võimendada armastustunnet. Kui vajad värskust ja kirge oma suhtesse, siis too mind omale magamistuppa või kanna ehtena. Toon edu armastuses ja toetan inimestevahelist armastavat suhtlemist. Vajadusel lepitan armunute tülid, suurendades naiste veetlust ja kutsudes seeläbi armastajaid üksteisele lähemale. Samuti abistan ka mehi oma emotsioonide väljendamisel, rahustan hüperaktiivseid lapsi ja aitan unetuse korral.

Olen uute alguste kivi ja väga hea abiline meditatsioonis selguse loomiseks endas, intuitsiooni ja selgeltnägemise võimete-tajude suurendamiseks. Aitan sul paremini mõista asjade tegelikku olemust. Samuti vabastan alateadvusse salvestunud emotsionaalseid mustreid ja negatiivseid mälestusi. Olen suurepärane kundalini energia ehk eluenergia võimendaja ja meis olevate mees- ja naisenergiate tasakaalustaja. 

Kõige enam resoneeruvad mu energiad pealael asuva kroonkeskusega, mis on väravaks meie kõrgema mina tarkuse juurde, aidates saada ühendust universaalse allikaenergiaga. Kuid iga minu värvitoon annab juurde oma nüansi

Füüsiline toetus: viljakus, emadus, rasedus, menstruatsioonivalud, suguelunditega seotud haigused, hüperaktiivsus, närvilisus, hormoonide ja hormonaalsüsteemi tasakaalustamine, unetus, ergutab seedimist, väljutab toksiine, keharakkude uuendajana aitab taastada nooruslikkust ja tervist.

Energiakeskused: kolmas silm, kroonkeskus

Näärmed: käbinääre

Sodiaagimärk: Vähk, Kaalud, Skorpion, Kaksikud

Planeedid: Kuu

Element: vesi

Hea teada! Kui sul pole sama sodiaagimärk, siis vali sobiv kivi tema omaduste või meeldimise järgi. Siin ei ole vastunäidustusi, sest kristallienergiad resoneeruvad iga inimesega personaalselt, aidates tasakaalustuda just sellel, mida inimene parasjagu vajab.

* Tegemist ei ole meditsiinilise teabega, see info aitab vaadata elule ja olukordadele avardava ja teistmoodi pilguga. Igalühel meist on vaba tahe, omad uskumused ja vastutus oma isikliku elu ees. Kristalle saab ja võib julgelt kasutada isikliku arengu toetuseks ja energeetiliseks tasakaalustamiseks.

29 Sama kategooria toodet: