« Tagasi

Kristallsüdamed 4 cm, erinevad

Erinevatest kristallidest ilusad südamed. Kujult mahulised ja ümara vormiga.

Mõõt: 4x4 cm, läbimõõt 2 cm

Kliki nimele, et näha pilti!

Loe veel...

Aventuriin oranž

Haldjahind:

11,18 €

Tavahind: 11,18 €

Lisage oma kommentaar

Kristallsüdamed 4 cm, erinevad

Kristallsüdamed 4 cm, erinevad

Erinevatest kristallidest ilusad südamed. Kujult mahulised ja ümara vormiga.

Mõõt: 4x4 cm, läbimõõt 2 cm

Kliki nimele, et näha pilti!

Lisage oma kommentaar

Oranž aventuriin - suurendan loovust, optimismi ja positiivsust. Ergutan sind uskuma endasse, oma võimetesse ja unistustesse. Toetan sind otsuste tegemisel ja tugevdan juhiomadusi. Minu energiad on tundeid tasakaalustavad, tugevdavad elujõudu ja seksuaalsust, laevad maha pingeid.

Dalmaatsia jaspisena aitan vältida ülemõtlemist, liigset analüütilisust ja säilitada meelerahu. Olen suurepärane emotsioonide tasakaalustaja ja maandaja. Aitan leida endast üles lapseliku rõõmu ja ja mängulusti. Olen abiks mineviku mõistmisel ja tänaste valikute tegemisel.

Kambaba jaspisena ehk rohelise stromatoliidina toon sügava rahu, lõõgastuse ja vaigistan muremõtteid. Annan jõudu, kui oled saanud haiget ja hoolitsen selle eest, et need valusad tunded saaksid vabastatud. Ühendan su teadvuse Maa iidsete tsivilisatsioonide tarkusega.

Mahagon obsidiaanina toon sinusse rahu, aitan tunda end kaitstuna ja maandatuna. Õrnalt vabastan blokeerunud energiad, et saaksid liikuda oma eesmärkide poole. Annan elujõudu, vastupidavust ja leevendan füüsilist valu.

Punase jaspisena loon stabiilsust ja tugeva maanduse. Ergutan elu- ja seksuaalenergia liikumist, annan vastupidavust ja jõudu. Võimas kaitsekivi negatiivsete energiate, ohtlike olukordade ning inimeste puhul, kui sa ei tunne end kindlalt ja turvaliselt. Suurendan tahtejõudu ja usku endasse.

Mookaiit ehk Austraalia jaspis (kollane, lillakas, beež) – Tulekuke aasta kristall. Suurendab meelekindlust, rahulikkust, turvatunnet ja loovat lähenemist. Aitab sul teha elus muudatusi ja näha uusi võimalusi. Aitab olla õigel ajal, õiges kohas, õige teo peal ☺

• Karneool (läbipaistev oranž) - Kui soovid oma ellu rohkem särtsu ja kirge, siis võta karneool endale abiliseks - suurepäraselt ergutab eluenergia liikumist ja tõstab energiataset.

• Lumiobsidiaan (must valgete täppidega) – Aitab minna mittetoetavatel käitumis- ja mõttemustritel, et saaksid avada uue ukse oma eluteel. Vaimse- ja mõtluskivina aitab vaadata tulevikku. Loob tugeva kaitse ja maandatuse.

• Roosa kvarts  (roosa) – Armastusekristall, kes toob sinusse ja suhetesse armastust, harmooniat, rahu ja õnnetunnet.

Puuahhaat ehk dendriit (valge & roheline) - Hea külluse looja ja laseb tunda sul end kaitstuna. Loob tugeva ühenduse Maaga, et suurendada elujõudu ja stabiilsust.

Piltjaspis (liivamaastiku toonides) – Loovuse ja ärilise õnne kristall. Aitab mõista enda rolli ja andeid siin elus. Maandab ja rahustab. Kaitseb väliste ohtude eest.

Ametüst (lilla) – Harmooniakivi, kes loob selgust, rahu, heaolutunnet ja tasakaalu. Toetab pingelistes olukorda-des. Vaigistab kurnavat mõttetegevust ja muretsemist.

Mäekristall (läbipaistev) – Tervenduskristall, kes laeb energiaga ja puhastab aurakeha kõigest ebavajalikust. Aitab täituda soovidel ja terveneda haigustest.

Tiigrisilm (kuldne & pruunikas) - Õnnekristall, kes loob materiaalset küllust. Teeb julgeks, annab enesekindlust ja aitab soovidel realiseeruda.

12 Sama kategooria toodet: