« Tagasi

Aventuriin ja kaltsiit käevõru ümarate kividega

Selles kaunis käevõrus on üheskoos rõõmu ja positiivsuse kristallid: kollane kaltsiit, oranž ja roheline aventuriin. Mõnes käevõrus võib leiduda ka karneooli või serpentiini.

Annavad head energiat ja suurendavad elujõudu. Ergutavad uskuma endasse, oma võimetesse ja unistustesse. 

Pikkus 16,5 cm, helmed 8 mm

Loe veel...

12,20 €

Lisage oma kommentaar

Aventuriin ja kaltsiit  käevõru ümarate kividega

Aventuriin ja kaltsiit käevõru ümarate kividega

Selles kaunis käevõrus on üheskoos rõõmu ja positiivsuse kristallid: kollane kaltsiit, oranž ja roheline aventuriin. Mõnes käevõrus võib leiduda ka karneooli või serpentiini.

Annavad head energiat ja suurendavad elujõudu. Ergutavad uskuma endasse, oma võimetesse ja unistustesse. 

Pikkus 16,5 cm, helmed 8 mm

Lisage oma kommentaar

AVENTURIIN

Aventuriinina on minu energia puhastav ja pehme. Lahustan negatiivseid energiad enne kui need jõuavad sinu teadvustasandile. Mind tuntakse kui õnnekivi, sest aitan võimendada armastust, küllust ja jõukust.

Olen hea närvisüsteemi tasakaalustaja. Olen toeks, kui tunned emotsionaalset pinget, ärritust või viha, aidates sinusse tuua rahu ja heaolutunnet. Tugevdan otsustusvõimet, julgustades sind vastu võtma otsuseid ja leidma lahendusi keerulistes olukordades. Minu energiad sobivad hästi ka lastele ja teismelistele, sest aitan neis luua emotsionaalset stabiilsust.

Võimendan vastastikust armastust perekonnas, kutsudes esile vastassugupoole sümpaatia. Võta mind endale appi, kui sinus vajavad tasakaalustamist mees- ja naisenergiaid või vajad tuge nooruslikkuse sütitamisel.

Tõkestan kahjulikud elektromagnetilised lained, aitan keskkonna saastatuse ja geopaatilise stressi korral.

Tervendus: Oranž aventuriin soodustab vereloomet, elavdab "tundetuid" kehapiirkondi ja tugevdab maksa. Aventuriinina: füüsilise keha ja südame tugevdamine; ärevus, stress ja pinge; akne, põletikuvastane toime, nahaekseemid ja allergiad; silmahaigused; juuste väljalangemine ja kõõm; südamerütmi normaliseerimine; alandab kolestorooli, kiirendab ainevahetust ja siseelundite talitust; suurendab rakkude võnkesagedust, valuvaigistav.

Energiakeskused: sakraalkeskus, päikesepõimik

Tähemärk: Jäär, Kaalud

Planeet: Merkuur

Värv: oranž, punakas-pruun

KOLLANE KALTSIIT

Kollase kaltsiidina toon positiivset sooja energiat ja ergutan loovust. Ergutan energiate liikumist kõikidel kehatasanditel, soodustades tervenemist ja blokeeringute vabastamist. Tasakaalustan emotsioone, tõstan meeleolu ja vabastan muremõtetest. Toon rõõmu ja uusi arusaamu.

Minu energiatel on elektrilised omadused, mistõttu olen erakordselt puhastava, tervendava, lõdvestava ja tasakaalustava toimega. Tõstan energiasagedust ning toon sinusse rõõmu, soojust ja positiivsust. Misiganes värvides kaltsiidina olen suurepärane energiate võimendaja ja juhtija. Võta mind kätte ja tunned kuidas energiavoog läbib kogu su keha.

Aitan kaitsta ja puhastada ümbritsevat keskkonda - kodus, tööl ja muudes kohtades. Puhastan nii füüsilist kui ka peenkehasid, tõstes energiasagedust ja tasakaalustades mees- ja naisenergiaid. Minu energiad aitavad rahustuda ja tasakaalustuda.

Rõõmukivina toon ellu kergust ja positiivsust ning aitan lõdvestuda. Olen hea abiline masenduse ja emotsionaalsete traumade korral. Tugevate elamuste ajal hoian meele ja mõtted selgena, aitan säilitada sisemist rahu. 

Minu energiatel on omadus võimendada protsesse, kiirendada vaimset kasvu ja arengut. Seega olen hea kivi neile, kes liiguvad vaimsete muutuste poole, sest aitan ka ühendust saada kõrgema teadvusega. Abistan kõrgema teadlikkuse, ülemeeleliste võimete, kanaldamiseoskuse ja kehaväliste kogemuste omandamisel. Aitan mõista elu olukordi kui vaimseid õppetunde, meenutada minevikku ja ette aimata tulevikus toimuvat.

Energeetilisel tasandil võimendan energiate liikumist kõikide energiakeskuste vahel, emmaldades vanad mustrid ja energiablokeeringud. Kollase kaltsiidi peamiseks omaduseks on ühendada eeter-, emotsionaal- ja mentaalkeha.

Olen väga hea abiline õppuritele ja sobin imehästi ka lastele. Toetan õppimisprotsessi ning aitan ideid ellu viia. Mulle meeldib nihutada mõistuse poolt seatud piire.

Tervendavad omadused: Kollane katsiit aitab soolevaevuste ja kõhukinnisuse korral, kiirendab ainevahetust. Kaltsiidina puhastab erituselundeid, soodustab kaltsiumi omastamist luudes, tugevdab skeletti ja lihaseid, kergendab soolestiku tööd, soodustab vere hüübimist ja kudede paranemist, tugevdab immuunsussüsteemi.

Energiakeskused: päikesepõimik, sakraalkeskus, juurkeskus

Näärmed: sugunäärmed, pankreas (maks)

Sodiaagimärk: Lõvi, Vähk, Kalad

Planeet: Päike

Element: tuli

Värv: kollane ja oranž

Hea teada! Kui sul pole sama sodiaagimärk, siis vali sobiv kivi tema omaduste või meeldimise järgi. Siin ei ole vastunäidustusi, sest kristallienergiad resoneeruvad iga inimesega personaalselt, aidates tasakaalustuda just sellel, mida inimene parasjagu vajab.

Seotud tooted

30 Sama kategooria toodet: