« Tagasi

Käevõru "Kuldne tervenduskiir"

Kristallihaldjate käsitöö-käevõrus "Kuldne tervenduskiir" on kuldne rutiilkvarts e inglijuuksed, aurakvarts Ingli Aura, mäekristall, opaliit. Laetud Kristallihaldjate armastusega.

Eriline käevõru vahendab kõrge vibratsiooniga Kuldse kosmilise tervenduskiire energiasagedusi, mis aitavad tõusta kõrgemale teadvustasandile, tõsta vibratsiooni, kandes endas suuremat hulka valgust.

Helmed 6-8 mm

Loe veel...

15 cm
16 cm
17 cm
18 cm

Haldjahind:

23,38 €

Tavahind: 23,38 €

Lisage oma kommentaar

Hinnang 
mare teino
2021-05-20

väike mure

sooviksin seda käevõru,aga suurusega 21cm.

Lisage oma kommentaar

Käevõru "Kuldne tervenduskiir"

Käevõru "Kuldne tervenduskiir"

Kristallihaldjate käsitöö-käevõrus "Kuldne tervenduskiir" on kuldne rutiilkvarts e inglijuuksed, aurakvarts Ingli Aura, mäekristall, opaliit. Laetud Kristallihaldjate armastusega.

Eriline käevõru vahendab kõrge vibratsiooniga Kuldse kosmilise tervenduskiire energiasagedusi, mis aitavad tõusta kõrgemale teadvustasandile, tõsta vibratsiooni, kandes endas suuremat hulka valgust.

Helmed 6-8 mm

Lisage oma kommentaar

KULDNE TERVENDUSKIIR

Et aidata inimkonnal tõusta kõrgemale teadvustasandile, on meile kättesaadavaks tehtud peene vibratsiooniga kosmilised kiired, mis sisaldavad kindlat informatsiooni, võtmeid ja koode. Kõrgemate kosmiliste kiirtega saab ühendust neid kutsudes ning taotledes, et nende valgus täidaks kogu su energiasüsteemi. Kuldne kiir sisaldab kõige imepärasemat valgus, nii nagu ka hõbekiir ja plaattina kiir. Neid kiiri kutsudes, ankurdades neid endasse ja neis sisalduvat energiat, saab kõrgem valgus Maa peal levida. Töötades kosmiliste tervenduskiirtega, saame integreerida nende omadusi oma ellu hingetervendamiseks, karmapuhastuseks ja hingeliseks kasvamiseks, nii aitab see ka tõsta Maa energiavibratsiooni.

Kuldne kiir on kõrgeim tervendamise kiir, mis vahendab tarkust ja armastust, esindades lõpetatust ja valgustumist. Ümbritsedes end kuldse tervenduskiire valgusega, su aura rahuneb, võnkesagedus tõuseb ja saad ühenduse kõrgemate teadvustasanditega. Kuldne kiir on äärmiselt kaitsva toimega. Kuldset energiakiirt tuntakse ka kui kristusteadvuse sagedust ja ühendust Suure Keskpäikesega. Iga kord, kui kanaldame kuldset kiirt, puhastame samaaegselt ka inimekonna kollektiivset alateadvust ja sagedust.

Kuldne valgus on seotud 12nda energiakeskusega, milleks on Tähevärav - see asub su pealaest u 30 cm kõrgusel. Tähevärav aitab olla ühenduses Allikaga ja aktiveerides Tähevärava saad kogeda üliteadvust, üksolemist Allikaga. Et see toimuda saaks, peavad nii meie meel kui süda olema võimelised lahti ütlema egoga seotust ning meil tuleb saada üheks oma hingega. Teadmine üksolemisest on meile kaasa antud sünniga. Nüüd on inimkond valmis kasutama kõrgemaid tervenduskiiri ja liikuma edasi ülestõusmise teekonnal, olles samaagselt ka maandatud ja ühenduses Maaga. Kuldne tervenduskiir aitab aktiveerida Tähevärava.

Kuldne tervenduskiir aitab sul saada teadlikuks iseenda algolemusest, avades ühenduse Allikasse läbi su Kõrgema Mina. Kõige parem viis kuldenergia valgust kanaldada ja vahendada on läbi oma käte, ühendudes kuldse kosmilise kiirega läbi Tähevärava tšakra.

Kuldne kiir on seotud ka plejaadlastega ja planeet Veenusega.

INGLI AURA on puhta ja kõrge sagedusega aurakristall, mille energiad vibreerivad inglitega samal sagedusel. Ingli Aura loob ühenduse sinu inglitega ja aitab inglitel sind kaitsta. Ankurdab aurasse kõrgsageduslikke energiaid, puhastades seda õrnal ja armastaval moel, aidates vabaneda himudest, mis ei ole sinu hingearengu teenistuses. Võimas intuitsiooni ja tajude võimendada, aidates kontakteeruda oma spirituaalsete teejuhtidega ja hingedega. 

Ingli Auraks (Angel Aura, Opal Aura) nimetatakse mäekristalli, mida kuumtöötlemisel on rikastatud plaatina ja hõbedaga. Selline töötlemine muudab kristalli füüsilisi ja energeetilisi omadusi soovitud suunas, kuid ometi on tegemist kvartsiga. Aurakristallid on ülimalt spirituaalsed ja kõrgsageduslikud kristallid.

Mäekristall koos aurakvartsiga on ideaalne kristalli-kombinatsioon, sest mäekristalli ülesandeks on sinu auraväli nö ette valmistada aurakristalli kõrgsageduslikeks energiateks. Üheskoos toimetades toimub energeetiline korrastus õrnal ja sujuval moel, aktiveerides energiaväljas kehakristallid ja vajalikud energeetilised ühendused ning kõrgemad energiakeskused, valmistades sind ette üleminekul 5. dimensiooni energiatesse.

MÄEKRISTALL on võimas tervendaja, energiate puhastaja ja tasakaalustaja. Toetab keha ja meele koostööd. Mäekristall on peene, puhta ja selge vibratsiooniga häälestaja, kes puhastab ja tasakaalustab energiavälja täiuslikku seisundisse. Sümboliseerib ühtsust ja puhtust. Vahendab universaalset valgusenergiat, täidab aura ja rakud valgusega, avab uusi DNA-kihte ja tasakaalustab karmat. Ühendab keha, vaimu ja meele. 

KULDNE RUTIILKVARTS EHK INGLIJUUKSED. Minu kuldsed rutiilid ehk niidikesed võimendavad mäekristalli energiaid ja omadusi. Võid mind sõnadega programmeerida misiganes eesmärgi täitmiseks. Puhastan ja võimendan mõtteid, aidates sel viisil kaasa soovide manifesteerimisele, ühendusele oma Kõrgema Minaga ja Allika Minaga. Olen väga hea psüühiliste võimete ja loovuse aktiveerija, telepaatia suurendaja ja meele puhastaja. Aitan koondada tähelepanu ja keskenduda.

Aitan täita peenenergiakehad tervendava valgusenergiaga ja stimuleerida rakkude tervenemist, mistõttu on mind eriti hea kasutada tervendusel. Tasakaalustan ja tõstan energiakvaliteeti kõikidel kehatasanditel ja aktiveerin kõiki energiakeskusi töötamaks nende kõige optimaalsemal moel. Minuga töötamisel hoia oma mõtted positiivsed, sest võimendan mõtete väge.

OPALIIDI õrn ja müstiliselt küütlev välimus laseb sul tunda end naiseliku ja erilisena. Usutakse, et opaliidi mõju on emotsioone rahustav ja meeleolusid tasakaalustav. Inimese loodud.

Õnnistust!

Kristallihaldjad

30 Sama kategooria toodet: