« Tagasi

108 mala "Hingetarkus"

See Kristallihaldjate käsitööna valminud 108 palvehelmega ainulaadne Mala Hingetarkus aitab näha ennast ja olukordi nii nagu need on ning suhtuda asjadesse neutraalselt. Julgustab olema vaba, sõltumatu ja märkama elu ilu, aidates väljenduda oma tõelisel minal ja potentsiaalidel.

Kristallid: opaal, amasoniit, piltjaspis, kuukivi, sammalahhaat, crazy lace ahhaat

Loe veel...

135,22 €

Vabandame, toode on otsas

Lisage oma kommentaar

108 mala "Hingetarkus"

108 mala "Hingetarkus"

See Kristallihaldjate käsitööna valminud 108 palvehelmega ainulaadne Mala Hingetarkus aitab näha ennast ja olukordi nii nagu need on ning suhtuda asjadesse neutraalselt. Julgustab olema vaba, sõltumatu ja märkama elu ilu, aidates väljenduda oma tõelisel minal ja potentsiaalidel.

Kristallid: opaal, amasoniit, piltjaspis, kuukivi, sammalahhaat, crazy lace ahhaat

Lisage oma kommentaar

Selles kaunis malas on 108 palvehelmest 8 mm, iga helme vahel sõlmeke mantraga. Tutt on tehtud 100% siidist. Guru-kristallina juhatab teed boulder opaal.

Helmerea pikkus ehk ümbermõõt 105 cm + guru ja tutiga 10 cm. Kaelas kandes jääb mala narmastutt u 7 cm üle naba. 

Kristallihaldjate käsitööna valminud Malas on iga helme vahel sõlmeke, millesse on sisse loetud spirituaalne või ravimantra - saadame Sulle hiljem kirjana kaasa. Valmistatud India ja Tiibeti malatraditsioonide kohaselt ja sõlmepühitsustega. 108 Mala valmistab Kristallihaldjas Maivi, kes on saanud Tiibetist liinipühitsuse ja suulise ülekande Tiibeti salajaste ravimantrate kasutamiseks, mida ka selle Mala valmistamisel on kasutatud.

Mala tähendab sanskriti keeles “palvehelmeid” ja koosneb pühast arvukombinatsioonist 27, 54 või 108 helmest. Malat kasutatakse palvehelmestena mantrate lugemisel, meditatsioonis või väekeena kaelas. Mala on väekas abiline, kui soovid endas luua selgust, ennast tundma õppida, tuua ellu harmooniat, rahu, teadlikkust või just seda, mida sina hetkel vajad.

Narmastutt sümboliseerib tuhandeõielist lootost kui puhtuse, tarkuse ja arengu sümbolit. Samuti puhastab ja pühib minema negatiivsed energiad.

Guru-kristall sümboliseerib spirituaalset teejuhti.

BOULDER OPAAL - guru-kristall

Omadused: õnn, lootus, rahu, tasakaal, teadvus, vabadus

Boulder opaalina olen emotsionaalse ja vaimse tasakaalu looja, puhtuse ja selguse kivi. Aitan mõista iseennast, tuues arusaamist alateadvuse ja kõrgema teadvuse tasanditel. Toetan arengut ja toon hingerahu. Puhastan aurat, tasakaalustan energiaid, toetan haigusest tervenemisel.

Boulder opaalina olen suurepärane emotsioonide ja mõtete taskaalustaja, aidates näha ennast ja olukordi nii nagu need on ning suhtuda asjadesse neutraalselt. Võimendan positiivseid tundeid, tõstan meeleolu ja suurendan elutahet. Julgustan sind olema vaba, sõltumatu ja kogema elu kirglikkust, aidates väljenduda su tõelisel minal. 

AMASONIIT

Omadused: õnn, suhtlemine, tõde, armastus, harmoonia, julgus, el.mag.kiirgus, konfliktid

Amasoniidina olen õnnetooja, tõerääkija ja rahutegija. Toetan eneseväljendusel, julguses öelda välja soovid ja unistused, andes hoogu nende täitumiseks. Aitan sättida paika nii sisemised kui välimised piirid füüsilisel ja emotsionaalsel tasandil, lahendada konflikte ja rahustada pingeid. 

Olen suurepärane kaitsekivi geopaatlise stressi ja elektromagnetkiirguse suhtes, luues energeetilise barjääri sinu ja väljaspoolt tulenevate võngete vahele. 

Energeetilises tervenduses taskaalustan füüsilise ja-eeterkeha omavahelist kommunikatsiooni, ühtlustan mees- ja naisenergiate tasakaalu, korrastan kurgu- ja südamekeskust ning nendega seotud teemasid. Emotsionaalkeha tervendajana vabastan energiaväljast ärritust, vihatunnet ja süütunnet.

PILTJASPIS

Omadused: iidsed tarkused, teadvus, ettevõtlikkus, entusiasm, karma

Piltjaspisena olen Emakese Maa teadvuse ja iidsete tsivilisatsioonide tarkuse vahendajaks. Mu kandmine aitab meenutada peidetud teadmisi ja sõnumeid. Võimendan visioone ja initsiatiivi. Lahustan hirmu läbikukkumise ees. Vabastan sinu aurast, karmast ja kollektiivsest alateadvusest tulenevaid vanasid emotsioone ja energiamustreid. Olen väga hea emotsionaalkeha tervendaja. Minu ülesandeks on vabastada sinu aurast, kollektiivsest alateadvusest ja karmast tulenevaid vanasid emotsioone nagu hirm, süütunne, alandus ja kiusamine. Tea, et läbi enda tervenduse, aitad puhastuda ka meie planeedil ja kollektiivsel teadvusel.

Piltjaspisena on mu kristallvõre häälestunud ja joondunud Emakese Maa energiasagedusele, mistõttu olen meie planeedi iidsete teadmiste vahendajaks ja meenutajaks. Kui töötad Maa energiaväljaga, meridiaanidega Ley-liinidega, siis võta mind endale abiliseks. Tugevdan ühendust ka loodusvaimudega kontakteerumisel. Pikaajaline kandmine, meditatsioon või rännak minuga aitab luua ühendust kadunud kõrgtsivilisatsioonidega ja ankurdada tarkust tänapäeva.

KUUKIVI

Omadused: naiselik energia, intuitsioon, spirituaalsus, armastus, selgeltnägemine

Kuukivina soodustan sisekaemust ja otsuste tegemist sisetunde põhjal. Resoneerun tugevalt emotsionaalkehaga ja seepärast on emotsioonide tunnetamine minuga koos olles tugevam. Kuukivina olen rahulikkuse, õnne ja emotsioonide tasakaalu looja. Suurendan intuitsiooni, selgeltnägemise võimeid ja ühendust oma väega. Toetan armastavat suhtlemist.

SAMMALAHHAAT

Omadused: tasakaal, maandus, emotsioonid, stabiilsus, kaitse, kurnatus, keskendumine, vaimsus, raha, loovus, aiandus

Sammalahhaadina loon tugeva ühenduse Maaga ja avardan teadlikkust rahalistes teemades. Mu rahustavad energiad tasakaalustavad emotsionaalselt, intellektuaalselt ja füüsiliselt. Võimendan enesekindlust ja positiivseid omadusi. Aitan taastuda pikaajalisest kurnatusest.

Vaimsekristallina ühendan individuaalse teadlikkuse kollektiivse teadvusega. See soodustab vaikset mõtisklemist ja oma kogemustest tarkuse võtmist, mis viib su sisemise stabiilsuseni ja aitab vaimselt kasvada. Mul on väga tugev side loodusega, ka sinul aitan märgata looduse ilu ja suhelda loodusvaimudega.

AHHAAT CRAZY-LACE

Omadused: rõõm, positiivsus, suhtlemine, stabiilsus, rahu, kindlustunne

Crazy-lace ehk naljaka pitsahhaadina olen rõõmu ja nalja toov kristall. Häälestan sind positiivsusele, toon kergust ja elevust mõtetesse. Soodustan paindlikku ellusuhtumist. Turgutan sotsiaalset elu, sõpruskondade või töökollektiivi omavahelist läbikäimist ja rõõmsat suhtlemist.

Ahhaadina suurendan sisemist stabiilsust ja meelerahu. Minu soojades ja kaitsvates energiates tunned end turvaliselt, kaitstuna ja kindlalt. Toon su ellu pehmust, headust ja rahulikkust. Aitan üle saada rasketest olukordadest elus.

Armastusega ja õnnistusega,

Kristallihaldjas Maivi

8 Sama kategooria toodet: