« Tagasi

Pinoliit, oliviin, picasso jaspis kaelakee

Selles kaelakees on sooja energiaga kristallid pinoliit, oliviin ja picasso jaspis, et meenutada sulle, kuidas nautida elu ja iseennast ning hoida sind õigel rajal. Aitavad olla ühenduses südamesoovidega, tunda rõõmu elu pisiasjadest, märgata uusi võimalusi, et teha teadlikke muutusi oma elus, mis viivad sisemise rõõmuni.

Pikkus 85 cm. Keskel suur pinoliit, kõrval picasso jaspised ja oliviinid

Loe veel...

Haldjahind:

44,73 €

Tavahind: 44,73 €

Lisage oma kommentaar

Pinoliit, oliviin, picasso jaspis kaelakee

Pinoliit, oliviin, picasso jaspis kaelakee

Selles kaelakees on sooja energiaga kristallid pinoliit, oliviin ja picasso jaspis, et meenutada sulle, kuidas nautida elu ja iseennast ning hoida sind õigel rajal. Aitavad olla ühenduses südamesoovidega, tunda rõõmu elu pisiasjadest, märgata uusi võimalusi, et teha teadlikke muutusi oma elus, mis viivad sisemise rõõmuni.

Pikkus 85 cm. Keskel suur pinoliit, kõrval picasso jaspised ja oliviinid

Lisage oma kommentaar

PINOLIIT

Omadused: hingeühendus, elutee, uued algused, potentsiaalide avamine, iidsed teadmised, rahu, teadlikkus

Pinoliidina olen väga hea kristall amuletiks, väe- ja jõutalismanina, et saaksid olla ühenduses oma hingesoovidega ja püsida õigel elutee rajal, et avada endas varjatud potentsiaale, mida oled selles elus endale võimaldanud. Iga elukogemus viib sügavama elutarkuseni ja taipamiseni - kui oled õppetunni selgeks saanud, saabki avaneda uus potentsiaal ja võimalustevoog. Ja ära unusta, me elame kõikide võimaluste potentsiaalideväljas. Pinoliidina toetan sind ja aitan meenutada oma elutee raamatusse kirjapandut. Minu maagiline soe energia on närvisüsteemi rahustav ja hoiab sind maandatuna. Ja niimoodi võtagi mind - oma sõbrana kõikjale kaasa.

Kui sa mediteerid minuga koos, siis märkad, kuidas aitan sul luua tugeva energeetilise ühenduse läbi kroonkeskuse ja südamekeskuse juurkeskusega, Emakese Maaga ja tema iidse tarkusega. Minu moodustumine algas üle 500 miljoni aasta tagasi - võid ette kujutada, milliseid iidseid vibratsioone endas kannan ja sulle vahendan. Ühel hetkel võid märgata, kuidas tekib järjest sügavam iseenda mõistmine ja selgus. See on minu kingitus sulle, et oled õigel ajal, õiges kohas, õige teo peal. Aitäh, et oled.

PICASSO JASPIS

Omadused: sõprus, soojus, hoitus, suhted, lõõgastus, rahu

Picasso jaspisena aitan tuua sinusse rahu ja stabiilsust. Minu energiad on väga kaitsvad, lõõgastavad ja hoolitsevad. Olen väga hea toetaja rasketel ja pingelisel aegadel. Meenutan sulle, kuidas nautida elu ja iseennast ning aitan leida õige tee. Picasso jaspisena aitan ümber kujundada suhteid, meelitades ligi sarnaste huvidega inimesi, kellest võivad saada ustavad ja usaldusväärsed sõbrad. Samuti aitan üles soojendada või pikendada häid vanu suhteid.

OLIVIIN EHK PERIDOOT

Omadused: küllus, rõõm, armastus, vaimsus, kaitse, raha, eluenergia, noorus, manifesteerimine

Oliviinina kutsutakse mind küllusekiviks, tuues su ellu jõukust, õnne ja armastust. Julgustan sind väljendama oma armastust ja rõõmu ning aitan näha ilu enda ümber. Vabastan sind rõhuvatest tunnetest, toon mõtteselgust ja kaitsen negatiivsete energiate eest.

Oliviinina olen väga võimsa, sooja energiaga kivi, tuues su päevadesse päikesevalgust, õnne ja ilu. Tervendan nii füüsiliselt kui emotsionaalselt. Isegi väike tükike minust tõstab su meeleolu ja enesehinnangut, suurendab meeleselgust ja kindlustunnet. Olen hea emotsioonide tasakaalustaja ja rahutunde looja. Aitan lahti lasta süütunnetest ja minevikuvaludest.

Armastusekristallina ühendan sind oma südamega. Avan südamekeskuse, et kuuleksid oma südamehäält ja julgeksid teha otsuseid läbi südame. Õpetan õrnalt armastama iseennast, armastust jagama ja ka vastu võtma.

Sobin hästi ka neile inimestele, kes tunnevad end “läbipõlenuna”, sest minu värskendav roheline jõud taastab keha ja kiirendab eluenergia liikumist. Minuga koos on kergem üle saada elumuutustest, kohaneda uute olukordadega ja avaneda soovitud tulevikusihtidele.

Olen üks parimaid kristalle manifesteerimiseks ja soovidele jõu andmiseks. Suurendan su elus küllust, heaolu, armastust ja rõõmu. Kui vajad, et rahaenergia voolaks paremini, siis võta mind endale appi.

Noorusekivina toetan rakkude kiiremat uuenemist ja lahustan hirme, mis on seotud vananemisega. Hoian su meeleolu optimistlikuna ja rõõmsana.

Meditatsioonis aitan sul ühenduda Kõiksusega, hõlbustades valgusenergia jõudmist sinuni. Suurendan teadlikkust oma täiuslikust kehast ja kehastumisest Maal, et oskaksid märgata enese ümber kogu elava looduse ilu. Aktiveerin juba sündimisel kaasa saadud andeid ja oskusi ning tugevdan erinevaid tajusid nagu selgelttundmine, -nägemine, -kuulmine ja -tajumine.

Kaitsekivina toetan ja kaitsen ebavajalike energiate eest. Eriti sobiv olen spirituaalse töö tegijatele, kes vahendavad tervendavaid valgusenenergiaid.

Oliviini nimetatakse ka peridoot ja krüsoliit.

Energiakeskused: südamekeskus, päikesepõimik

Näärmed: harknääre ehk tüümus, kõhunääre ehk pankreas

Sodiaagimärk: Skorpion, Lõvi, Neitsi, Kaljukits

Planeet: Merkuur, Veenus

Element: -

Värv: oliivroheline

Hea teada! Kui sul pole sama sodiaagimärk, siis vali sobiv kivi tema omaduste või meeldimise järgi. Siin ei ole vastunäidustusi, sest kristallienergiad resoneeruvad iga inimesega personaalselt, aidates tasakaalustuda just sellel, mida inimene parasjagu vajab.

30 Sama kategooria toodet: