« Tagasi

Granaat tsavoriit kaelakee hõbekinnitusega

Haruldase rohelise granaadina olen meeliülendav ja heaolu loov. Mu ülesandeks on aidata elada oma tõekspidamiste järgi - järgida südamekutset ja käia oma teed. Suurendan heatahtlikkust, heaolu ning annan elujõudu. Aitan näha sisemist ilu endas ja teistes. 

Omadused: heaolu, elujõud, külluse loomine, süda, tõde, kahtlused, tervendus, eneseväärtustamine

925 hõbe. Pikkus 46 cm, Ø 7 mm

Loe veel...

86,42 €

Granaat kuulub saarsilikaatide mineraalirühma, magneesiumi-, raua- ja kaltsiumisisaldusega. Kõrge tugevusastmega 6.5–7.5. Granaat on läbipaistev või ka läbipaistmatu tsikrooniumsilikaat. Granaatide rühm jagatakse tähtsamateks mineraalideks: püroop, almandiin, spessartiin, grossular, andradiit, uvaroviit, hessoniit ning hüdrogrossular. Hinnatuim on tumepunane püroop, samuti ka punane või violetse varjundiga almandiin, kollakaspunane hessoniit, kollakasroheline demantoid jt. Haruldaseim on grossular roheline granaat, keda tema leiukoha järgi nimetati tsavoriidiks. Tsavoriiti leidub Aafrikas ja Sri Lankal.

Tsavoriiti ei kuumutata ega töödelda värvi saamiseks, kuna selleks pole tema kirka rohelise värvi tõttu vajadust. Teda võib leiduda erinevates rohelistes värvitoonides: heleroheline, intensiivne sinine-roheline ja metsaroheline. Tsavoriit on väga särav, nagu kõik teised granaadid, kuna tal on eriti suur valguse murdumisnäitaja (1,734/44).

Esmakordselt leiti roheline granaat ehk tsavoriit 1967. aastal Ida-Aafrikast Tansaania ja Keenia piirkonnast geoloog Campbell R. Bridges poolt. Juveelikompanii Tiffany & Co nimetas kirkalt särava uue rohelise grossular granaadi tema leiukoha Tsavo rahvuspargi järgi tsavoriidiks.

Tsavoriiti ei kuumutata ega töödelda värvi saamiseks, kuna selleks pole tema kirka rohelise värvi tõttu vajadust. Teda võib leiduda erinevates rohelistes värvitoonides: heleroheline, intensiivne sinine-roheline ja metsaroheline. Need on värvid, mis mõjuvad värskendavalt ja ergutavalt meeltele. Tsavoriit on väga särav, nagu kõik teised granaadid, kuna tal on eriti suur valguse murdumisnäitaja (1,734/44). Ilmaasjata ei räägi vanad egendid, et granaati on raske varjata, kuna granaadi valgus paistab läbi riiete.

Granaadi nimetus tuleneb sanskritikeelsest sõnast “granum”, mis tähendab seemet või tera. Tuhandeid aastaid on granaadid olnud inimeste teenistuses eelkõige kui hinnatud ehtekivimid. Teadaolevalt kasutasid vanad kreeklased ja roomlased granaati kui kaitsvat talismani, uskudes, et ta valgustab pimeduses, kaitseb vaenlaste ja pikselöökide eest. Keskajal arvati, et ta takistab katku levimist, ravides põletikke, tugevdades südant ja vereringet. 

Granaat on olnud armastuse, kaastunde ja tõe sümbol. Teda on peetud äriõnne toojaks ja külluse ligimeelitajaks.

Lisage oma kommentaar

Granaat tsavoriit kaelakee hõbekinnitusega

Granaat tsavoriit kaelakee hõbekinnitusega

Haruldase rohelise granaadina olen meeliülendav ja heaolu loov. Mu ülesandeks on aidata elada oma tõekspidamiste järgi - järgida südamekutset ja käia oma teed. Suurendan heatahtlikkust, heaolu ning annan elujõudu. Aitan näha sisemist ilu endas ja teistes. 

Omadused: heaolu, elujõud, külluse loomine, süda, tõde, kahtlused, tervendus, eneseväärtustamine

925 hõbe. Pikkus 46 cm, Ø 7 mm

Lisage oma kommentaar

Tsavoriidina olen haruldasem granaadi pere liige ja minu suurimaks ülesandeks on aidata sul elada oma elu enda tõekspidamiste järgi - järgida südamekutset ja käia oma teed. Suurendan heatahtlikkust ja heaolu ning annan elujõudu. Minu energiad on väga meeliülendavad, mis aitavad näha sisemist ilu endas ja teistes. Aitan hoida puhtana kõik sinu 5 meelt.

Olen väga hea kristall kahtluste hajutamiseks misiganes olukordades. Näiteks ka siis, kui kahtled endas, et sinu soovid ei täitu või ei pea sa end milleski piisavaks Universumi poolt pakutava külluse vastuvõtmiseks, seda nii materiaalsel kui vaimsel tasandil. Niisiis, olen sulle toeks looma ka materiaalset heaolu ja vähendama kahtlusi ja ebaterveid uskumusi raha suhtes, kinnitades: "Ma elan oma tões ja olen väärt kõige külluslikkumat elu."

Granaadina loon tugeva ühenduse südamekeskuse ja maaenergiate vahel, et saaksid tunnetada täielikku kohaolu ning teostada oma ideid. Olen hea abiline depressiooni korral ja stressirikkal perioodil, aidates kehal kiiremini jõuvarud taastada. Olen abiks kriisiolukordades, suurendades sinus kindlust, julgust ja eneseusaldust. Nii et olen äärmiselt mitmekülgne abiline ja suurepärane energiate tasakaalustaja. 

Granaadina aitan muuta sind enesekindlamaks ja tõsta enesehinnangut. Olen väga hea vaimse teadlikkuse ja südamekeskuse avardaja, olles abiks eluülesande meenutamisel. Mind peetakse tõe ja puhtuse kiviks, armastuse ja kaastunde sümboliks.

Kristallihaldjate kogemused granaadiga kristallitervendusi tehes, on granaadi energiad end näidanud hästi pehmete ja turvaliselt mõjuvatena, mis toimetavad seansil nagu “vana rahu ise”. Oleme märganud, et kõige tervendavamalt mõjub ta füüsilisele kehale - taastab rakke, tugevdab südant ja vereringet, suurendab potentsi, vabastab keha pingetest ja suurendab vitaalsust. Emotsionaalkeha tasandil vabastab ta üleliigseid emotsioone ja näiteks viha. Mentaalsel tasandil aga aitab minna kinnistunud mõttemustritel.

Füüsiline toetus: stressi vähendamine, südameprobleemid, südamepekslemine, rakuloome, kiirendab tervenemist. Granaadina: vereringe ja lümfisüsteem, nahk, ergutab kopsusid, põrna, südant; väsimus, depressioon, jõuetus ja hirmud; potentsiprobleemid, aneemia, liigesepõletikud, nahahaigused, mälunõrkus; mineraalide ja vitamiinide parem omastamine, rakuloome

Energiakeskused: südamekeskus, päikesepõimik

Sodiaagimärk: Veevalaja, samuti Lõvi, Kaljukits

Planeet: Uraan, Jupiter, Mars

Element: tuli

Tugevus: 6,5-7,5

Afirmatsioon: Ma elan oma tões ja olen väärt kõige külluslikkumat elu.

Värv: roheline & oranž

Hea teada! Kui sul pole sama sodiaagimärk, siis vali sobiv kivi tema omaduste või meeldimise järgi. Siin ei ole vastunäidustusi, sest kristallienergiad resoneeruvad iga inimesega personaalselt, aidates tasakaalustuda just sellel, mida inimene parasjagu vajab.

Seotud tooted

30 Sama kategooria toodet: