« Tagasi

108 mala Küllus & Rõõm püriidiga

See rõõmsavärviline 108 Mala väekee on külluse ja õnne looja kõikidel tasanditel. Aitab soovidel realiseeruda, andes kandjale selleks vitaalsuse ja emotsionaalse jõu. Avardab vaimset teadlikkust. Kaitsev ja õnnetoov väekee. Kristallihaldjate käsitööna valminud 108 palvehelmega Malasse on sisse loetud mantrad.

Kristallid: püriit, nefriit jaad, krüsopraas, kollane kaltsiit, valge ahhaat, pärlikarp

Loe veel...

138,27 €

Lisage oma kommentaar

108 mala Küllus & Rõõm püriidiga

108 mala Küllus & Rõõm püriidiga

See rõõmsavärviline 108 Mala väekee on külluse ja õnne looja kõikidel tasanditel. Aitab soovidel realiseeruda, andes kandjale selleks vitaalsuse ja emotsionaalse jõu. Avardab vaimset teadlikkust. Kaitsev ja õnnetoov väekee. Kristallihaldjate käsitööna valminud 108 palvehelmega Malasse on sisse loetud mantrad.

Kristallid: püriit, nefriit jaad, krüsopraas, kollane kaltsiit, valge ahhaat, pärlikarp

Lisage oma kommentaar

Selles kaunis malas on 108 palvehelmest 8 mm, iga helme vahel sõlmeke mantraga. Tutt on tehtud 100% siidiniidist (kuldne ja metsaroheline). Guru-kristallina juhatab teed PÜRIIT.

Helmerea pikkus ehk ümbermõõt 105 cm + guru ja tutiga 10 cm. Kaelas kandes jääb mala narmastutt u 5 cm üle naba. 

Kristallihaldjate käsitööna valminud Malas on iga helme vahel sõlmeke, millesse on sisse loetud spirituaalne või ravimantra. Sina saad oma väekeesse salvestada mõtte või sõnadega selle, mida soovid ja vajad. Valmistatud India ja Tiibeti malatraditsioonide kohaselt ja sõlmepühitsustega. 108 Mala'sid valmistab Kristallihaldjas Maivi, kes on saanud Tiibetist liinipühitsuse ja suulise ülekande Tiibeti salajaste ravimantrate kasutamiseks, mida ka selle Mala valmistamisel on kasutatud.

Mala tähendab sanskriti keeles “palvehelmeid” ja koosneb pühast arvukombinatsioonist 27, 54 või 108 helmest. Malat kasutatakse palvehelmestena mantrate lugemisel, meditatsioonis või väekeena kaelas. Mala on väekas abiline, kui soovid endas luua selgust, ennast tundma õppida, tuua ellu harmooniat, rahu, teadlikkust või just seda, mida sina hetkel vajad.

Narmastutt sümboliseerib tuhandeõielist lootost kui puhtuse, tarkuse ja arengu sümbolit. Samuti puhastab ja pühib minema negatiivsed energiad.

Guru-kristall sümboliseerib spirituaalset teejuhti.

PÜRIIT - Guru-kristall

Küllusekristallina toon head õnne ja aitan luua rahalist küllust. Püriidina olen väga võimsa energeetikaga kivi, annan kandjale päikeseenergiat, vitaalsust ja suure emotsionaalse jõu. Suurendan positiivset ellusuhtumist, tõstan inimese enesekindlust ja usku iseendasse. Aitan üle saada hirmudest ja tekkivast ärevusest.

Olen talismanina suurepärane energiakilp, kaitsen inimese füüsilist keha ja peenkehasid väljastpoolt tulevate ebavajalike energiate eest nagu negatiivsus, manipulatsioon, elektromagnetsaaste, nakkused jmt. 

NEFRIIT JAAD

Nefriidina olen sulle kaitsvaks ja õnnetoovaks talismaniks. Külluse ja tervise loojana vahendan jumalikku energiat, mis aitab parandada elukvaliteeti ja toetab sind eluteel. Minu energiad kiirendavad tervenemist, aitavad meenutada oma unistusi ja neid täide viia.

Nefriidina toetan südamekeskuse avanemist, et aidata südamesoovidel saada reaalsuseks. Tasakaalustan naiste ja meeste vahelisi suhteid ning aitan üksteise mõistmisel ja usaldamisel. Aitan leida südamerahu ja kogeda heaolu. Toon õnne ja harmooniat sinu ellu, aidates nautida elu.

KOLLANE KALTSIIT

Kollase kaltsiidina toon positiivset energiat, ergutan loovust ja seksuaalsust. Tasakaalustan emotsioone ja vabastan muremõtetest, lahustades hirmuenergaid ja probleeme. Toon päevadesse uusi arusaamu ja mõistmist. Soodustan tervenemist kõikidel tasanditel.

Minu energiad on erakordselt puhastava, lõdvestava ja tasakaalustava toimega, samuti tõstan energiasagedust ning toon sinusse rõõmu ja positiivsust. Misiganes värvides kaltsiidina olen suurepärane energiate võimendaja ja juhtija. Võta mind kätte ja tunned kuidas energiavoog läbib kogu su keha.

KRÜSOPRAAS

Krüsopraasina olen su südame hellitaja ja rõõmustaja. Minu energiad on tugeva ravivõimega, väga kosutavad ja rahustavad. Toon kaasa südame avardumise, emotsionaalkeha tervenemise valusatest mälestustest, et näeksid selles sügavamat tõde ja saaksid seda tarkusena kasutada.

PÄRLIKARP

Ankurdan auravälja ilu ja rahu energiaid. Suurendan su tajude tundlikkust, sensitiivsust ja tahtejõudu. Minu energiad aitavad tuua mõtteselgust, suuremat keskendumisvõimet ja tasakaalustavad emotsioone. Olen sulle toeks ka kurbusehetkedel. Vahendan sulle teadmist, et muutused on elu üks vajalik ja ilus osa ning muutused on alati positiivsed, sest nad muudavad meid targemaks ja küpsemaks.

Valgustumise ja puhtuse sümbolina aitan avardada vaimset maailmataju ja sisemist teadlikkust. Abistan kontakti loomisel iseendaga ja valgusmaailma heade olenditega nagu teejuhid, peainglid, haldjad ja teised. Olen hea toetaja mediteerimisel. 

VALGE AHHAAT

Valge ahhaadina olen tasakaalu ja stabiilsust loov. Kuu energiate vahendajana peetakse mind jumalannade kristalliks. Toetan naisi raseduse ja imetamise ajal ja emaks olemises. Puhastan kroonkeskust, ühendan Kõrgema Mina ja juhatusega.

Ahhaadina suurendan sisemist stabiilsust ja meelerahu. Minu soojades ja kaitsvates energiates tunned end turvaliselt, kaitstuna ja kindlalt. Toon su ellu pehmust, headust ja rahulikkust. Aitan üle saada rasketest olukordadest elus.

Armastusega ja õnnistusega,

Kristallihaldjas Maivi, selle Mala looja

8 Sama kategooria toodet: