« Tagasi

108 mala Harmoonia & Meelerahu lepidoliidiga

See Kristallihaldjate käsitööna valminud 108 palvehelmega Mala väekee on tõeline harmoonia looja - häälestab meelerahule, jahutab emotsioone ja kurnavat mõttetegevust. Aitab näha ja tunnetada endasolevat, vaadelda ennast ja olukordi neutraalselt rahulikult, luues selgust ja taipamisi

Kristallid: lepidoliit, kuntsiit, angeliit, akvamariin, ametüst, mäekristall,jaad

Loe veel...

137,25 €

Vabandame, toode on otsas

Lisage oma kommentaar

108 mala Harmoonia & Meelerahu lepidoliidiga

108 mala Harmoonia & Meelerahu lepidoliidiga

See Kristallihaldjate käsitööna valminud 108 palvehelmega Mala väekee on tõeline harmoonia looja - häälestab meelerahule, jahutab emotsioone ja kurnavat mõttetegevust. Aitab näha ja tunnetada endasolevat, vaadelda ennast ja olukordi neutraalselt rahulikult, luues selgust ja taipamisi

Kristallid: lepidoliit, kuntsiit, angeliit, akvamariin, ametüst, mäekristall,jaad

Lisage oma kommentaar

Selles kaunis malas on 108 palvehelmest 8 mm, iga helme vahel sõlmeke mantraga. Tutt on tehtud 100% siidist. Guru-kristallina juhatab teed lepidoliit (4 cm).

Helmerea pikkus ehk ümbermõõt 105 cm + guru ja tutiga 12 cm. Kaelas kandes jääb mala narmastutt u 7 cm üle naba. 

Kristallihaldjate käsitööna valminud Malas on iga helme vahel sõlmeke, millesse on sisse loetud spirituaalne või ravimantra - saadame Sulle hiljem kirjana kaasa. Valmistatud India ja Tiibeti malatraditsioonide kohaselt ja sõlmepühitsustega. 108 Mala valmistab Kristallihaldjas Maivi, kes on saanud Tiibetist liinipühitsuse ja suulise ülekande Tiibeti salajaste ravimantrate kasutamiseks, mida ka selle Mala valmistamisel on kasutatud.

Mala tähendab sanskriti keeles “palvehelmeid” ja koosneb pühast arvukombinatsioonist 27, 54 või 108 helmest. Malat kasutatakse palvehelmestena mantrate lugemisel, meditatsioonis või väekeena kaelas. Mala on väekas abiline, kui soovid endas luua selgust, ennast tundma õppida, tuua ellu harmooniat, rahu, teadlikkust või just seda, mida sina hetkel vajad.

Narmastutt sümboliseerib tuhandeõielist lootost kui puhtuse, tarkuse ja arengu sümbolit. Samuti puhastab ja pühib minema negatiivsed energiad.

Guru-kristall sümboliseerib spirituaalset teejuhti.

LEPIDOLIIT - guru-kristall

Omadused: rahu, harmoonia, tasakaal, vaimsus, rõõm, meelerännakud, antidepressant, uni, alkoholism, paanika, ärevus, el.magnetkiirgus

Lepidoliidina mõjun mõtetele ja emotsioonidele tõeliselt rahustavalt. Mu puhastavad energiad hajutavad negatiivsuse, pinged ja mured, tuues õnnetunnet, rahu ja rõõmu. Olen toeks elumuutuste korral. Kuna sisaldan liitiumi, siis loodusliku rahusti ehk antidepressandina leevendan paanikahooge, närvilisust, masendust, unetust või stressi, aidates neist vabaneda ning tuues tagasi rõõmu ja hea une.

Südamekeskuse kristallina tervendan ja avan sinu südant. Olen sillaks mõtete ja tunnete vahel, aidates teha südamest tulenevaid otsuseid. Universaalse valgusenergia vahendajana häälestan sind hea õnne ligitõmbamisele. 

Vaimse kristallina vahendan puhast allikaenergiat, avardades ühendust kosmilise teadvusega. Tugevdan su ühendust iseenda kõrgema olemusega, ühendades sind kõrgema armastuseenergiaga. Aktiveerin kõiki energiakeskusi.

KUNTSIIT

Omadused: armastus, jumalikkus, emotsioonid, õnn, rõõm, suhted, südame avamine 

Olles jumalik armastusekivi tervendan emotsioone, toon su ellu armastuseenergiat ning hingerahu. Olen hea abiline pingelistes olukordades, stressi ja depressiooni korral. Toon rõõmu- ja õnnetunde. Avan su südame ja aitan armastada iseennast.

Kuntsiidina õnnistan sind hea õnnega. Sümboliseerin puhtust ja sündi. Olen rahustava ja lõõgastava mõjuga, vabastades närvipingeid, lihaspingeid ja ärevust. Lahustan hirme. Minu pehmed energiad vibreerivad tugevalt südametasandil, avades sind vastu võtma armastust tema erinevates vormides. Eemaldan südameteemadega seotud energiablokeeringuid, avades sind rõõmule ja rahulolule.

Olen küllaltki haruldane mineraal ja peamiselt kasutatakse mind ehetena.

ANGELIIT

Omadused: rahu, inglid, eneseväljendus, teadvus, telepaatia, Akaši kroonikad, astraalrännak

Angeliidina abistan suhtlemisel inglitega ja vaimsete teejuhtidega. Väga rahustava toimega. Aitan toime tulla emotsionaalse valuga, hirmu ja ebakindlusega. Aitan aksepteerida ja väljendada oma tõde. Suurendan telepaatiat, võimeid ja tõstan teadlikkust.

Angeliidina kutsutakse mind ka inglikristalliks, kuna aitan luua ühenduse sinu ja inglite vahel, meenutades sulle, et inglid on sulle alati toeks ja abiküsimise ulatuses.

Olen harmoonia looja. Hoian energia puhtana, et ainult head hinged saaksid sind ümbritseda. 

AMETÜST

Omadused:  tervendus, vaimsus, areng, unistused, kaitse, rahu, harmoonia, alkoholismist vabanemine, meeleselgus, aurapuhastus

Ametüstina olen imeline harmooniakivi ja mul väga rahustav mõju. Aitan tuua selgust, rahuliku une, kaitsen, puhastan ja toetan pingelistel aegadel. Võimendan intuitsiooni ja tajusid.

Rahu toova kristallina suurendan lootus, tõstan tuju ja rahustan hirme. Aitan tuua selgust, lõõgastust, rahuliku une, kaitsen ja toetan rasketel aegadel. Vahendan tervendavat violetset valgussagedust, mistõttu on mind läbi aegade kasutatud tervendamiseks, maagiliste rituaalide läbiviimiseks ja mediteerimiseks.

Olen jumaliku ühenduse looja - vaimne kasvamine, ülemeeleliste võimete ja intuitsiooni suurendamine on minu ülesanneteks. Resoneerun kolmanda silmaga ehk laubakeskusega ja aktiveerin käbinääret, võimendades selgeltnägemise ja -tajumise võimet. Spirituaalse kkristallina aitan avada ukse vaimse maailma universaalsetele tarkustele, toetades turvaliselt hingena kasvamist ja oma elueesmärkidele keskendumist. Suurendan taibukust, teadlikkust, vaimseid võimeid, keskendumist ja mälu.

AKVAMARIIN

Omadused: rahu, suhtlus, maagia, vaimne kasv, tõde, tervendus, selgeltnägemine, rasedus, kaitse reisil

Akvamariinina toon sügava rahu, vabastan pingetest ja tasakaalustan emotsioone. Mu kõrged energiavõnked aitavad sul olla ühenduses oma vaimse olemusega, soodustavad selgeltnägemist ja aitavad näha tõde. Olen üks võimsamaid meditatsioonikive, aidates jõuda endas oleva sügava elutarkuseni. Nii on sul lihtsam panna kokku tervikpilt, et mõista paremini enda osa ja vastutust olukordades ning elus tervikuna. Abistan mõtete vaigistamisel ja keskendumisel.

Minu energiad on rahustavad ja vaigistavad meelt, et saaksid kuulata oma hingesõnumeid ja luua ühendust oma vaimse olemusega, avardada enda tajusid ning selgeltnägemise oskust. Toetan sind olema selges kommunikatsioonis oma Kõrgema Minaga ja algallikaga. Lisaks õpetan sulle oma emotsioone ja tundeid paremini mõistma.

MÄEKRISTALL

Omadused: aurapuhastus, kaitse, tervendus, vägi, vaimsus, energia, tasakaal, el.magnetkiirgus, kristallivesi

Mäekristallina olen peene, puhta ja selge vibratsiooniga häälestaja. Sümboliseerin ühtsust ja puhtust. Mind peetakse meisterkristalliks ja mu harmoonilised energiad on inimese sagedustega kõige lähedasemad. Tänu oma unikaalsele aatomvõrele peetakse mind planeedi kõige võimsamaks tervendajaks ja energiate tasakaalustajaks. Minus on olemas kõikide värvitoonide lainepikkused.

Kõik need omadused teevad minust sulle suurepärase abilise kõikide elujuhtumite ja probleemide korral. Suurendan keskendumisvõimet ja parandan mälu, mistõttu olen eriti hea kaaslane tööl ja õppimisel.

Mäekristallina õpetan su kehal ennast ise tervendama. Oma elektriliste omaduste tõttu olen võimas energiate võimendaja, puhastaja ja tasakaalustaja, viies sinu ja sinu ümbruse energia nii täiuslikku seisundisse kui hetkel võimalik.

LILLA JAAD

Jaadina aitan luua õnne ja harmooniat. Toetan sisemise rahu leidmisel, enesele andestamisel ja meeleolude tasakaalustamisel. Aitan tuua ellu õnne ja positiivsust. 

Armastusega ja õnnistusega,

Kristallihaldjas Maivi

8 Sama kategooria toodet: