« Tagasi

108 mala Valgus & Armastus valge ahhaadiga

See Kristallihaldjate käsitööna valminud 108 palvehelmega ainulaadne mala kannab armastavat naiselikku energiat. Loodud naisele, kes soovib teadlikult luua oma elu läbi armastuse, helguse ja kerguse, võimendada endas puhtaid valguseenergiaid läbi Allika ühenduse, avada tajusid ja hingetarkust. Mala on õnnistatud mantratega.

Kristallid: valge ahhaat, valge kuukivi, seleniit, roosa kvarts

Loe veel...

137,25 €

Vabandame, toode on otsas

Lisage oma kommentaar

108 mala Valgus & Armastus valge ahhaadiga

108 mala Valgus & Armastus valge ahhaadiga

See Kristallihaldjate käsitööna valminud 108 palvehelmega ainulaadne mala kannab armastavat naiselikku energiat. Loodud naisele, kes soovib teadlikult luua oma elu läbi armastuse, helguse ja kerguse, võimendada endas puhtaid valguseenergiaid läbi Allika ühenduse, avada tajusid ja hingetarkust. Mala on õnnistatud mantratega.

Kristallid: valge ahhaat, valge kuukivi, seleniit, roosa kvarts

Lisage oma kommentaar

Selles kaunis malas on 108 palvehelmest 8 mm, iga helme vahel sõlmeke mantraga. Tutt on tehtud 100% siidist. Guru-kristallina juhatab teed valge ahhaat.

Helmerea pikkus ehk ümbermõõt 102 cm + guru ja tutiga 10 cm. Kaelas kandes jääb mala narmastutt u 5 cm üle naba. 

Kristallihaldjate käsitööna valminud Malas on iga helme vahel sõlmeke, millesse on sisse loetud spirituaalne või ravimantra - saadame Sulle hiljem kirjana kaasa. Valmistatud India ja Tiibeti malatraditsioonide kohaselt ja sõlmepühitsustega. 108 Mala valmistab Kristallihaldjas Maivi, kes on saanud Tiibetist liinipühitsuse ja suulise ülekande Tiibeti salajaste ravimantrate kasutamiseks, mida ka selle Mala valmistamisel on kasutatud.

Mala tähendab sanskriti keeles “palvehelmeid” ja koosneb pühast arvukombinatsioonist 27, 54 või 108 helmest. Malat kasutatakse palvehelmestena mantrate lugemisel, meditatsioonis või väekeena kaelas. Mala on väekas abiline, kui soovid endas luua selgust, ennast tundma õppida, tuua ellu harmooniat, rahu, teadlikkust või just seda, mida sina hetkel vajad.

Narmastutt sümboliseerib tuhandeõielist lootost kui puhtuse, tarkuse ja arengu sümbolit. Samuti puhastab ja pühib minema negatiivsed energiad.

Guru-kristall sümboliseerib spirituaalset teejuhti.

VALGE AHHAAT - Guru-kristall

Omadused: emadus, tasakaal, stabiilsus, kaitse, rahulikkus, kindlus, vastupidavus, naiselikkus, kõrgem juhatus

Valge ahhaadina olen tasakaalu ja stabiilsust loov. Kuu energiate vahendajana peetakse mind jumalannade kristalliks. Toetan naisi raseduse ja imetamise ajal ja emaks olemises. Puhastan kroonkeskust, ühendan Kõrgema Mina ja juhatusega.

Ahhaadina suurendan sisemist stabiilsust ja meelerahu. Minu soojades ja kaitsvates energiates tunned end turvaliselt, kaitstuna ja kindlalt. Toon su ellu pehmust, headust ja rahulikkust. Aitan üle saada rasketest olukordadest elus.

SELENIIT

Omadused: vaimsus, tervendus, puhastus, energia, teadvus, kaitse

Seleniidina vahendan puhast valgusenergiat. Oma väga kõrge võnkesagedusega soodustan meeleselgust ja ligipääsu kõrgema teadvuse juurde. Õrnalt puhastan su energiavälja, tasakaalustan emotsioone ja suurendan eluenergiat. Loon helgust ja pakun lõõgastust.

Avan sinu kõrgemad energiakeskused ja lasen valgusel voolata peenkehadesse. Puhastan tõhusalt nii füüsilist kui aurakeha, eemaldan vanad stagneerunud energiad ja tõstan seeläbi eluenergia taset. Loon silla alateadvusesse, et paremini aru saada endast ja näha sügavamat pilti. Minu peened energiavood soodustavad meeleselgust ja avavad juurdepääsu kõrgema teadvuse juurde. Loon ühenduse Kõrgema Mina ja mateeria vahel, et sujuvalt ankurdada sinusse kõrgeimaid energiavooge. Juhendan sind, kuidas integreerida oma ellu universaalseid jumalikke seadusi ja põhimõtteid. Sa tunned need ära.

ROOSA KVARTS

Omadused: armastus, harmoonia, suhted, eneseväärtustamine, stress, hirmud, hingehaavad

Olen tingimusteta armastuse, harmoonia, hoolitsuse ja rahu kristall. Minu õrnad ja pehmed energiad täidavad armastusega sinu südame, füüsilise- ja energiakeha ning kiirgavad kogu ümbritsevasse ruumi. Vahendan kõikehõlmavat jumalikku armastuseenergiat - armastust ja austust iseenda, partneri, laste kui ka kogu inimkonna ja emakese Maa suhtes. Annan lootust ja usku kõigile, kes on minu läheduses.

Kõrgema südamekeskuse kivina avan ja puhastan sinu südame ebavajalikest energiatest nagu pahameel, alaväärsuskompleks, viha, kibestumine, armukadedus ja hirm. Häälestan su armastuseenergiatele ja näitan, et armastuseallikas asub sinu enda sees. Õpetan armastust välja andma ja ka vastu võtma.

Toon sulle õnnetunnet, sisemist rahu, romantilisi tundeid ning sensuaalsust. Õpetan sulle, kuidas end paremini armastada, väärtustada ning kuidas elada oma elu õnnelikult. Toidan armastust sinu sees ja tervendan südant. Kui su süda on terviklik, siis tunned end rõõmsa ja rahulikuna, et saaksid armastada ootusteta, tingimusteta ja klammerdumiseta. Suhteid toetava kristallina tugevdan su olemasolevat suhet oma partneriga ning vajadusel taastan partneritevahelist usaldust ja harmooniat. 

VALGE KUUKIVI

Omadused: naiselikkus, intuitsioon, spirituaalsus, armastus, selgeltnägemine

Valge kuukivina võimendan ühendust intuitsiooniga, Kõrgema Minaga ja vaimsete teejuhtidega. Olen kroonkeskuse avaja, vahendades aurasse jumalikke valgusenergiaid ja võimendades elus sünkroonsusi. Suurendan naiselikkust ja romatilist armastust.

Kuukivina olen naisenergiate tasakaalustaja. Soodustan sisekaemust ja otsuste tegemist sisetunde põhjal. Resoneerun tugevalt emotsionaalkehaga ja seepärast on emotsioonide tunnetamine minuga koos olles tugevam. Kuukivina olen rahulikkuse, õnne ja emotsioonide tasakaalu looja. Suurendan intuitsiooni, selgeltnägemise võimeid ja ühendust oma väega. Toetan armastavat suhtlemist ja abistan naisi oma naiseliku veetluse suurendamises.

Armastusega ja õnnistusega,

Kristallihaldjas Maivi

8 Sama kategooria toodet: