« Tagasi

Steatiit loomakujud

Steatiidina mõjun rahustavalt, loon harmooniat ja positiivsust. Toetan muutlikel aegadel ja abistan uue olukorraga harjumisel. Aitan lasta minna vanadel käitumis- ja mõttemustritel, et saaksid olla usaldavas eluvoolus.

Looma suurus 3-4 cm. Kujukeste värv varieerub ja ei pruugi olla sama nagu pildil.

Kliki loomanimetusele, et näha pilti!

Loe veel...

Brontosaurus munas
Dinosaurus Triceratops
Dinosaurus Triceratops munas
Eesel
Iguaan
India ninasarvik
Kaamel
Kõrberebane
Liblikas
Mammut
Merekarp
Pelikan
Piison
Pingviin
Tüügassiga
Vaal
Ämblik

7,63 €

Lisage oma kommentaar

Steatiit loomakujud

Steatiit loomakujud

Steatiidina mõjun rahustavalt, loon harmooniat ja positiivsust. Toetan muutlikel aegadel ja abistan uue olukorraga harjumisel. Aitan lasta minna vanadel käitumis- ja mõttemustritel, et saaksid olla usaldavas eluvoolus.

Looma suurus 3-4 cm. Kujukeste värv varieerub ja ei pruugi olla sama nagu pildil.

Kliki loomanimetusele, et näha pilti!

Lisage oma kommentaar

LOOMAKUJUDE SÜMBOOLSED TÄHENDUSED

Paljudes kultuurides on loomasümboolikal pikk ajalugu. Usutakse, et loomatalismani kandmine toob õnne ja jõukust, kaitseb kurja eest või omistab kandjale looma tugevad omadused. Et sümbolid ja amuletid toimiksid veelgi enam ja nende vägi suureneks, tehti neid sageli poolvääriskividest.

ELEVANT – Elevandikujuke toob head õnne, pika ja õnneliku elu. Eriliselt heaks sümboliks peetakse ülestõstetud londiga elevanti. Hindudel on elevandipäine jumal Ganesha - tarkuse ja teadmiste jumal, kes eemaldab teelt kõik takistused, mis ei lase heal õnnel inimesteni jõuda. 

DRAAKON – Feng Shui üks võimsamaid sümboleid. Harmoonia, suursugususe, arukuse ja tarkuse sümbol. Sümboliseerib headust, äriedu, positiivsust ja paneb kodu chi-energia liikuma. Peetakse kõige heaendelisemaks sümboliks. Usutakse, et draakon kingib vaimsed teadmised, õnne ja viljakuse.

KILPKONN – Feng Shui maagiliseim loom, kes on taevase soosingu ja kaitse sümbil, tuues külluslikult head energiat, õnne ja finantsedu. Suurendab vastupidavust, iseseisvust, tarkust ja püsivust. Hiina traditsiooni järgi hoiab kilpkonn Maa ja Taeva saladusi. Kilpkonna koju toomine mõjutab kodu feng shui’d imeväel.

ÜKSSARVIK– Headuse, hinge puhtuse ja armastuse sümbol. Ükssarvik kingib vaimsed teadmised ja lasteõnne. Kaitsev talisman ka lastele.

DELFIIN – Sümboliseerib sõprust, tingimusteta armastust, perekonna õnne, muutumist, vabadust, liikumist.

HOBUNE – Toob tunnustust, kuulsust ja heaolu. Feng Shui õpetuse järgi tuleks hobune välja panna kas üksi või kaheksakesi, et võimendada soovittut. Hobune on kustumatu optimismi sümboliks, kes toob endaga kaasa muutuste tuuli ja soodsaid pöördeid elus.

LÕVI –Feng Shuis peetakse lõvi tugevaks sümboliks, mis neutraliseerib väljastpoolt tuleva negatiivse mõju. Kui ruumis on purustava energiaga koht, siis võib sinna asetada lõvikuju, mis nõrgendab selle paiga negatiivset toimet. Peale selle tugevdab lõvi juhi või perekonnapea autoriteeti. Annab kaitset ja hoiab eemal naabrite pahatahtlikkust. 

KASS – Aitab ligi meelitada õnne. Kass kui sümbol suurendab naiste seksuaalset energiat. Kassi peetakse ka Kuu sümboliks, võimendades intuitsiooni, selgeltnägemist ja sisemist tarkust. Äri valdkonnas soovitatakse kassikuju asetada välisukse juurde, et meelitada ligi kliente.

KALA – Populaarne Feng Shui talisman. Kalake toob jõukust ja edu finantsasjades. 

MADU – Maole omistatakse tarkust ja tervendamise võimet. Kaitseb reeturlike inimeste eest.

KONN – Sümboliseerib materiaalset heaolu ja usutakse, et meelitab koju rikkust. 

JÄNES – Sümboliseerib pikka eluiga. Märksõnadeks õnnelikkus, heaolu ja heatahtlikkus.

Feng Shui’s on LINNUD uue võimaluse sümbolid ja kosmilised sõnumitoojad. Linnud kaitsevad neid, kes võtavad ette rahalisi ja ärilisi riske. Linnud kaitsevad ka reisil ettetulevate äparduste eest ja autos olijaid.

KOTKAS– Kuulsuse sümbol. Kui sul on suured ambitsioonid, siis usutakse, et kindlustab sinu head mainet. Kotka kaasabil toovad tööd ja tegemised au ja kuulsust.

ÖÖKULL–  Tarkuse sümbol. Sobib hästi selle inimese kuulsuse, maine ja hea nime tsooni aktiveerimiseks, kes määratleb ennast targana kui öökull.

STEATIIT

Steatiit poolvääriskivina on populaarne materjal skulptuuride ja feng shui kujude tegemisel. Kutsutakse ka seebikiviks. Mõjub rahustavalt ja loob positiivsust. Toetab muutlikel aegadel ja abistab uue olukorraga harjumisel, et vastu võtta uusi väljakutseid. Aitab vabastada vanasid käitumis- ja mõttemustreid, et saaksid olla usaldavas eluvoolus.

Füüsiline tervendus: nahalööbed, ekseemid, nahasügelus, päikesepõletus, kortsukesed nahal, stimuleerib maksa ja sapipõit

Energiakeskused: südamekeskus, kroonkeskus, juurkeskus

Värv: rohekas, pruun, hall, punakas-pruun

.

* Kristallide kirjeldustes ei ole tegemist meditsiinilise teabega. Kristallid toetavad tervenemisel, kuid ei ravi üksinda. Kindlasti konsulteeri oma vaevustest arstiga ja püüa muuta eluviis tervislikumaks. Kristallide kirjelduste info aitab vaadata elule ja olukordadele avardava ja teistmoodi pilguga läbi holistilise maailmavaate, kus kõik on tervik ja omavahel seotud: meie keha, meel ja vaim. Igalühel meist on omad uskumused, teadmised ja samuti vastutus oma isikliku elu ees. Kristalle saab ja võib julgelt kasutada isikliku arengu toetuseks ja energeetiliseks tasakaalustamiseks. 

12 Sama kategooria toodet: